Şimdi Ara

ANDROİD YENİ KULLANICILARINA TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. android cihazlar sayfasında gerek her markanın ayrı sayfası gerek her modele ayrı kullanıcı klubü özel başlığı olsun teknik destek yardımlaşma açısında verimli kullanılıyor . Şöyle bi tavsiyem olacak benim, kendimden örnek vererek anlatayım daha yetkili ve bilgili kişiler tarafından android cihaz kullanımıyla ilgili güncel ipuçları android'e yeni geçenler için yardımcı olabilecek ek bilgiler soru cevpalar içeren bi başlık açılsa ? Galaxy note kullanmaya başladım bikaç gün önce bugüne kadar android veya ios deneyimim olmamıştı benim gibi yeni kullanıma başlayan sürekli oluyordur diye tahmin ediyorum.

En basitinden güncel cihazlara yabancı kalmışlığımdan olsa gerek cihazı ilk aldığımda şarja takıp bilmem kaç saat şarj etmem gerek mi ? ben bunu aldım ama nerden nasıl güncellerim ? Batarya ömrünü kısaltan şeyler neler ? daha birçok soru eklenebilir buna içerik olarak daha çok YENİ başlayanlara yönelik tecrübeli kullanıcıların tecrübelerinden faydalanarak bi başlık açılsa nasıl olur ?

yine kendimden örnek vereyim galaxy note kullanıcı klubü mesajları 336 sf olmuş / s2 1097sf / s3 489sf / LG optimus 395sf olmuş bu başlıklarda geziniyorum ama bu sayfalar sanki her cihazın kendine özel kullanımıyla ilgili bilgiler veriyor gibi. bu başlıklarda ne kadar faydalı yararlı bilgiler paylaşılmıştır tahmin bile edemiyor ( iyi ki var DH kullanıcıları, paylaşım ve yardım seven kullanıcılar, tüm kullanıcılara bu durum için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ) ama bunların özeti şeklinde modele has değil genel kullanıma yönelik ana başlık açılsa nasıl olur ? Herkese iyi forumlar

*Htc One X 180sf / HTC desire Z 142sf / HTC sensation XE-XL 344sf onları da eklemiş olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drzeke -- 3 Ocak 2013; 11:48:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.