Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
44
Favori
112.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banada bildirim gelmiyor. Bende konular bile yüklenmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gece modu gelsin ğstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yavaşlık düzelmediği sürece tarayıcıdan devam etmek zorunda kalicaz.

• İkinci el de mesela bilgisayar parçalarını seçtikten sonra ram,ekran kartı vs seçemiyorum.Herkesde böyle mi ?

• Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• Halen arada durduk yere çöküyor

• iPhone kullanirken güncelleme aliyordum ama Android telefon a gecince alamaz oldum

• Uygulama çok yavaş. Son güncellemeden sonra hızlanacağına tamamen bozuldu. Favori forumlara girmeye çalışınca uygulamadan atıyor. Ana sayfa haberleri yüklenmiyor.

Telefon s7 android sürüm 7.0

• Uygulamayı hızlandırmak çok mu zor, her güncellemeden sonra deniyorum, hep hüsran

• Surum 5.x da adam akilli kullanilabilir olacak galiba mesaj yaziyorum sonra yukleme ekrani don babam don valla biktim ztn artik girmiyorum bile sinir hastasi olacam yoksa

• Bildirim gelmiyor yine

• Bildirim bir ara iyi geliyordu artik gelmiyor.bu onemli degil de uygulamaya giremiyoruz yeniden baslat kapat diye hata veriyor.

• Son güncelleme süper oldu performans baya artmış ama konu açarken bin defa göndere tıklamak gerekiyo

• Yunus ŞAHİNyoutube
    7 Eylül 2017
    https://youtu.be/9w4HByKgZco

Uygulamanın hali budur... Ayrıca güncelleme geldikten sonra, uygulamayı hemen guncellemedim ve bana ilk defa bildirim geldi.

Eski sürüme yeni bildirim (eski köye yeni adet gibi b

• sonsuz sayfa yapısı çok kötü takip ettiğim konunun her zaman ilk sayfası yerine en son okunan yorumdan sonraki yorum ilk asama da gelse birde yavaşlamasına sebeb olmuyor mu? tüm sayfaları yüklediği için

• Uzun tıklama ile konudaki son yoruma gidebilirsiniz. iOS uygulamasında ise konuyu sola kaydırarak son yoruma erişebilirsiniz. Kaldığınız yerden devam etme fikri çok güzel ama şu an bu ne uygulamada ne de servis tarafında yok.
  • Bir uygulama güncellemelerle nasil cekilmez kullanilmaz hale getirilir adli calismaniz gayet basarili olmus. Zevkle girdigim uygulamayi artik telefonumdan kaldirmak uzereyim. Her acilista hata her acilista baglanti hatasi olurmu ?
    Android kullanicisiyim
    Telefonum Samsung S8+

• Bugün gelen güncellemeyle de, bildirimler açılmıyor, bazı bildirimleri açmak istediğim zaman durduruldu hatası alıyorum.

• Üst mesajımdan sonra güncelleme geldi fakat özel mesaj bildirimlerini açmak isteyince yine durduruldu hatası veriyor.

• Bildirim geliyor fakat sesle uyarmıyor

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.