Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.902
Cevap
44
Favori
111.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar, geri dönüşünüz için teşekkürler bu sorun ile ilgilenip en kısa sürede yeni bir sürüm çıkacağız.

iyi forumlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emineakdmn -- 24 Mayıs 2023; 16:39:1 >
  • Merhaba. Üyelik bilgilerimizi görebilmemiz ve kendimiz güncelleyebilmemiz mümkün mü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grsegemen G kullanıcısına yanıt

Merhabalar, hayır Destek tarafına yazarak üyelik bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

• Donanım haber tarafından bana ``gönderdik``dedikleri SMS bir türlü gelmiyor.

• quote:

DuckDuckGo App Tracking Protection aktifken yorumlardaki yanıtla butonu çalışmıyor. Bloklanan tracking attempts kısmında firma olarak sadece Google ve Twitter görünüyor.

Bu sorunu 3 ay önce yazmıştım ve Mi 6 kullanıyordum. Şimdi Xiaomi 12 Lite var ve bu soruna sahip değil. Sanırım sorun Android sürümü ile ilgili.

• Merhaba mobil uygulamada playstation dijital hesap satışı bölümünde kullanıcıların referans kısmı görünmüyor Webte görünen kısım.

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt

Merhabalar, daha iyi yardımcı olabilmek için rica etsem konuyu atabilir misiniz.

• emineakdmn kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/ps4-ps5-dijital-ortaklik-oyun-ve-hesap-satis-amp-takas-grubu-satilik-ilanlar--109819213

Bu konuya masaüstü Web sitesi üzerinden girildiğinde üyelerin avatarlarının altında referanslarını göreceksiniz, mobil uygulamada bu içerik yok.

Mobil uygulamada Referanslar sayfası kullanıcının profiline girdiğinizde "Dükkan" butonunu göreceksiniz, tıkladığınız zaman Dükkan sayfası açılıyor sayfada "Referanslar" butonuna tıkladığınız zaman da kullanıcıların referanslarının olduğu sayfa açılacaktır.

iyi forumlar  

Ben pratiklik açısından istiyordum bunu.

Kullanıcının attığı iletinin altında referans sayısı ve yıldızları gözükmesi cidden pratik oluyor. Olmuyorsa uygulamaya yapacak bir şey yok :)

Bahsettiğiniz durum ile ilgili bir çalışma uygulamalarda henüz yok ama bir sonraki çıkacağımız sürümde profil ekranı için yeni bir tasarım çalışmamız var bu tür bilgiler için pratiklik açısından işinize yarayacağını düşünüyoruz :)

• meizu pro 6s anroid 7.1.1 sürümünü kullanıyorum.engelli olmadığım halde kişiye mesaj gönderdiğim de iki hatayı alıyorum çözümü nedir.

• Destek kısmına da aynı sorunu paylaştım.3 gündür değişen bir şey yok ne zaman sorunum çözülecek

• Merhabalar Destek talebi oluşturduysanız en kısa sürede sorununuz ile ilgileneceklerdir.

3 gün oldu.en kısa süreden belirttiğiniz buysa.hala kayıt açık.

• hakkı yağız erdinç bey,de mail attım.

• jaiecris J kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum yaw😡

• 2 haftadır uygulamanın forum sekmesine geçtiğimde böyle bir uyarı alıyorum ve foruma giremiyorum.

Aynı uyarı bazen haberler kısmında da oluyor ama uyarı gelse de haberleri yüklüyor.

• Evet sorun düzelti teşekkürler.

• Sürüm yukseltme

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.