Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.902
Cevap
44
Favori
111.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni sürümü deneyebilir misiniz çözülmüş olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben resimleri göremiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üyelik iptali

• Üyelik iptalini nereden yapabilirim?

• Merhabalar;

üyeliğinizi iptal etmek istemenize üzüldük...

Forum Desteğe mesaj atarak üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• Merhaba,

Android uygulamasından ilgili haber başlığına girince kaydırmada ciddi sıkıntı oluyor. Frame kayıpları var.

https://www.donanimhaber.com/suzuki-2030-mali-yili-icin-buyume-stratejisini-acikladi--160920

Android 13, OneUI 5.1, S23 Ultra

Uygulama sürümü > Playstore latest

• Alintilanmis kisiyi tikladigimda (mesajini gormek icin) , sunucuyla baglanti kurulamadi hatasi aliyorum.Android

• dogangoxel kullanıcısına yanıt

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, sorunu çözdük kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• emineakdmn kullanıcısına yanıt
    Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

Hocam maalesef devam ediyor

• dogangoxel kullanıcısına yanıt
    Şuan hala devam ediyor mu sorun?

• Simdi düzeldi teşekkürler

• DH'de ikili doğrulama var mıdır? Varsa yapalım. Milletin hesapları çalınıp duruyor.

• Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

Bu nedir yani tüm forum konularında bu var ya orada görünmesin yada ayrı bir bilgi olarak dursun bir konu okuyacağız bu sanki birşey yüklüyormuş gibi önümüze geliyor. konuya adapte olamıyorum, eski mesajmı, yoksa yeni mesajmi gelecek diye bekliyoruz.

Ayrıca bunu okurken bile çıkıyor. Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 8 Mart 2023; 22:24:6 >

• Yeni mesajlar kontrol ediliyor... Yazısı hiç bitmiyor

• Bugün öğleye doğru 4.3.0 güncel sürüm android DH mobil uygulamasından takip ettiğim bir sayfaya mesaj yazarken telefon wifi'dan ara ara kopup mobil veriye geçiyordu; en uzun kopuş bir-iki dakika sürdü sürmedi wifi'ya geri dönene kadar kaş ile göz arasında yaklaşık 6+1,8 GB veri indirmiş 😱. 8 GB ne indirdin be mübarek, tüm DH server içerikleri telefonuma mı indi 😆. Operatörümden SMS gelince farkettim hemen mobil veriyi kapadım. Artı o esnada bir ara ekran kapanmıştı, ekranı açtığımda yazdığım onca şey uçup gitmiş.
    Bu tarz başka şikayetler aldınız mı bilmiyorum ama uygulamada bir gariplik söz konusu... Açıklama gelene kadar android DH uygulamayı mobil veri ile kullanılmasını önermiyorum.

Edit: Mobil operatör kullanım detayıda eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 11 Mart 2023; 19:47:11 >

• Yeni mesajlar kontrol edilirken, connection var mı yok mu kontrolü yapılmıyor sanırım. Connection lost olduğu durumda, yeni mesaj yok bağlantı pasif gibi bir ibare olabilir.

böyle güzel fikirler görmek bizi mutlu etti ne yalan söyliyim :)

• byJuck kullanıcısına yanıt

Geri dönüşünüz için teşekkürler bu konuyla ilgili çalışma yapıyoruz takipte kalınız.

İyi forumlar Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• aschil kullanıcısına yanıt
    Bildiriminiz için teşekkürler bu konuyla ilgili çalışma yapıyoruz yeni sürüm için takipte kalın.
    İyi forumlar

• aschil kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için biz teşekkür ederiz. Iletmek icin not alıyorum bu durumu.
    iyi forumlar

• DuckDuckGo App Tracking Protection aktifken yorumlardaki yanıtla butonu çalışmıyor. Bloklanan tracking attempts kısmında firma olarak sadece Google ve Twitter görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.