Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.911
Cevap
44
Favori
112.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3-4 tane özel mesaj geliyor diyelim birine baktinmi diğerlerini açmıyor uygulamayı kapatıp diğerlerine bakabiliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Hala devam ediyor. Haber bildirimleri vs geliyor ama pm bildirimi hiç gelmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 3 gün önce telefon değiştirdim. Önceden cevaplananlar kısmında konular var iken, şuan yeni cihazda bu ekran boş görünüyor.
    Ayrıca içerik bildirimleri gelmeye başladı. Kapalı olduğu halde. Önce ki cihazda gelmiyordu mesela bunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 26 Nisan 2022; 1:11:21 >
  • merhaba.. yakını okumakta zorlananlar var benim gibi..metin boyutunu bir tık daha büyük yapabilsek süper olurdu..

• sub182 S kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Yan menuyu actiginizda kullanici adinizin hemen altinda yer alan barin en sonunda, yazi boyutu ayarlama ozelligini gorebilirsiniz. Konu ve haber iceriklerinin mesaj boyutlarini artirmaniza yariyor.

Iyi forumlar Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

biliyorum,ama oradaki en büyük yazı boyutu da Ufak geliyor bana .bir tık daha büyütmek çok iyi olurdu .telefonumdaki metin boyutunu çok büyük yaparsam bu sefer ayarlar ve tarayıcı görünümü de bozuluyor,en makul çözüm uygulamadaki metin boyutu ayarı..

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 28 Nisan 2022; 19:36:17 >

• Bir konuyu görüntüleyince bildirimleri görüntüleyemiyorum bilginize ekran öyle kapanıp aynı yere açılıyor video ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 29 Nisan 2022; 12:21:0 >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt

5-6 gün oldu hala daha cevaplananlar kısmı boş. Bu nasıl düzelebilir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel mesaj bildirim olarak gelmiyor nasıl ayarlayabiliriz

• Resimler bazen yüklenmiyor.Android 12 tlf ve uyg güncel

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba kolay gelsin üye girişi yaptıktan sonra menüde yer alan konular a tıkladığımda konuya girmiyor
    Ama üye girişi yapmadan ilgili konulara girebiliyor um uygulamayı kaldırdım yeniden yükledim ama değişmedi ne yapılabilir

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• Dpumitt D kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana da yaşanıyor yalnız değilmişim. Galiba browserdan girmek şart oldu. Ve bende de halen şu habere ya da konuya tıklayınca oraya gitmemesi olayı devam ediyor.

• İçerik bildirimlerini kapatamadım bende bir türlü. Nereden kapanıyor.

Birde hala şu cevaplananlar kısmında konular gelmiyor.

Edit: cevaplanan kısmında konular şuan görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 11 Mayıs 2022; 23:33:14 >
  • Reklam engelleyici VPN bağlıyken uygulama çalışmıyor:

VPN'i kapattıktan sonra hiçbir sorun yok ama bağlıyken herhangi bir konuya tıkladığımda "konuya şu an ulaşılamıyor" hatası veriyor. Hatta VPN bağlıyken oturum dahi açılamıyor.

VPN'i bu uygulama için kullanmıyorum, burası zaten reklamsız. Genel anlamda reklam engellemek için kullanıyorum.

Telefon: Samsung S7 Edge
    Android Sürümü: 8.0.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejuf -- 24 Mayıs 2022; 15:33:5 >

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Sorunu düzelttik. Bir sonraki güncellemede yayında olacak.

Geri bildiriminiz için teşekkürler. Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emineakdmn -- 30 Mayıs 2022; 17:2:36 >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Yeni ilanlarda ve güncellenen ilanlarda sorunu düzelttik. İlan güncellendikten sonra sorun düzelmiş olacak.

Geri bildiriminiz için teşekkürler. Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• Önbelleği temizlememe rağmen resimler açılmıyor

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Resim sunucumuzda anlık sorun oluştu düzelttik. Kusura bakmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.