Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.911
Cevap
44
Favori
112.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba dediğiniz yaptım bazen geliyor pmler bazen gelmiyor eskiden hiç gelmiyordu acaba başka bir ayarmi yapmam lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt

Uygulama sürümü 4.0.7 değil mi? 4.0.7 özelinde buna yönelik önemli bir değişiklik yaptık çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Uygulama sürümü 4.0.7 değil mi? 4.0.7 özelinde buna yönelik önemli bir değişiklik yaptık çünkü.

Merhaba şuan dediğiniz güncelleme yeni gelmiş bana güncelledim teşekkürler

Ben teşekkür ederim, yine sorun olursa yardımcı olalım hemen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Ben teşekkür ederim, yine sorun olursa yardımcı olalım hemen
    Çok teşekkürler şuan sizin gönderdiğiniz mesajlarda geliyor bildirim olarak düzeldi sanırım

Süper

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, mobilde başlık içinde arama yaptıktan sonra çıkan sonuçlara tiklanmiyor maalesef.

• Android 7.0 sürümünde uygulamanın simgesi DH simgesi değil. Android simgesi. v4.0.6 da aynı şekildeydi.

• Merhaba

Konu içinde arama kısmının sonuç vermemesi hakkında:

Ana Konu Başlığı : Samsung Galaxy Tab s5e Kullanıcı Yorumları.

Konu içinde aranan kelime : klavye

Sonuç : Sıfır

Konu içinde arama olanağını çok faydalı bir özellik olarak görüyorum. Fakat bazı konularda çalışmıyor. Örneğin bu ana konu içinde klavye geçen mesajları getirmesini istediğimde hiç sonuç çıkmıyor. Halbuki konunun başından sonuna kadar bir çok mesajda yer alıyor.

• Lütfen 3.8.7 deki tema geri gelsin. Bu çok kötü.

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Önümüzdeki güncellemelerde anasayfanın performansını iyileştirecek değişiklikler yapcağız ancak sizin rahatız olduğunuz özel noktalar varsa iletebilir misiniz acaba?

Teşekkürler.

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Konu içindeki mesajların indekslenmesi konusunda bir hata olmuş gördüğüm kadarıyla. İlgili arkadaşalara yarın sabah ileteceğim.

Teşekkürler.

• ckk kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Hemen ilgileniyoruz, geri bildiriminiz için teşekkürler.

İyi forumlar Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• Mrb

Mesaj,konu vs,bildirimleri gelmiyor.ama maşallah reklam,haberlerin bildirimleri geliyor

Yardımcı olursanız sevinirim hocam.

• @Kefelon Dün DH Android mobil uygulamasını manuel olarak Uyku modunda ki uygulamaların arasına ekledim. Bildirimler gelmeyeceğine artık bildirimler düzeldi hepsi geliyor. Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• Son sürümde bildirimleri düzeltmeye yönelik bir geliştirme yaptık. O tetiklendikten sonra sorunsuz bir şekilde işlerinize devam edebiliyorsunuz.

• Video yükleme butonu neden çalışmıyor?

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Evet bu sorun bende hep var yanlız değilmişim kişisel hiç bir bildirim gelmiyor sadece haber.

• Merhabalar "hareket dökümü" sekmesi çalışmamaktadır. "Sunucuyla bağlantı sağlanamadı" uyarısı ile karşılaşıyorum. Android 11 kullanıyorum

• Gizlenen konular Forum yenilendiğinde geri geliyor. Eskiden bu özellik çok iyi çalışıyordu.

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.