< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (123. sayfa)

-
-
Uygulama sürümü 4.0.7 değil mi? 4.0.7 özelinde buna yönelik önemli bir değişiklik yaptık çünkü.
-
Merhaba şuan dediğiniz güncelleme yeni gelmiş bana güncelledim teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: KefelonUygulama sürümü 4.0.7 değil mi? 4.0.7 özelinde buna yönelik önemli bir değişiklik yaptık çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben teşekkür ederim, yine sorun olursa yardımcı olalım hemen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler şuan sizin gönderdiğiniz mesajlarda geliyor bildirim olarak düzeldi sanırımquote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
Ben teşekkür ederim, yine sorun olursa yardımcı olalım hemen
Süper
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, mobilde başlık içinde arama yaptıktan sonra çıkan sonuçlara tiklanmiyor maalesef.
Android 7.0 sürümünde uygulamanın simgesi DH simgesi değil. Android simgesi. v4.0.6 da aynı şekildeydi.
Merhaba
Konu içinde arama kısmının sonuç vermemesi hakkında:
Ana Konu Başlığı : Samsung Galaxy Tab s5e Kullanıcı Yorumları.
Konu içinde aranan kelime : klavye
Sonuç : Sıfır
Konu içinde arama olanağını çok faydalı bir özellik olarak görüyorum. Fakat bazı konularda çalışmıyor. Örneğin bu ana konu içinde klavye geçen mesajları getirmesini istediğimde hiç sonuç çıkmıyor. Halbuki konunun başından sonuna kadar bir çok mesajda yer alıyor.
-
Lütfen 3.8.7 deki tema geri gelsin. Bu çok kötü.
Merhabalar,
Önümüzdeki güncellemelerde anasayfanın performansını iyileştirecek değişiklikler yapcağız ancak sizin rahatız olduğunuz özel noktalar varsa iletebilir misiniz acaba?
Teşekkürler.
-
Merhabalar,
Konu içindeki mesajların indekslenmesi konusunda bir hata olmuş gördüğüm kadarıyla. İlgili arkadaşalara yarın sabah ileteceğim.
Teşekkürler.
-
Merhabalar,
Hemen ilgileniyoruz, geri bildiriminiz için teşekkürler.
İyi forumlar
-
Mrb
Mesaj,konu vs,bildirimleri gelmiyor.ama maşallah reklam,haberlerin bildirimleri geliyor
Yardımcı olursanız sevinirim hocam.
@Kefelon Dün DH Android mobil uygulamasını manuel olarak Uyku modunda ki uygulamaların arasına ekledim. Bildirimler gelmeyeceğine artık bildirimler düzeldi hepsi geliyor.
-
Son sürümde bildirimleri düzeltmeye yönelik bir geliştirme yaptık. O tetiklendikten sonra sorunsuz bir şekilde işlerinize devam edebiliyorsunuz.
-
Video yükleme butonu neden çalışmıyor?
Evet bu sorun bende hep var yanlız değilmişim kişisel hiç bir bildirim gelmiyor sadece haber.
Merhabalar "hareket dökümü" sekmesi çalışmamaktadır. "Sunucuyla bağlantı sağlanamadı" uyarısı ile karşılaşıyorum. Android 11 kullanıyorum
Gizlenen konular Forum yenilendiğinde geri geliyor. Eskiden bu özellik çok iyi çalışıyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X