Şimdi Ara

Android uygulama izinleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulama yüklerken apk veya google play'den ücretsiz oyun vs nerdeyse bütün uygulamalarda saçma sapan izinler istiyo. Bu izinleri engellemenin bi yolu var mı ? Root yaparak veya sonrasında program yardımıyla bu erişimleri engelleyebilir miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

Uygulama yüklerken apk veya google play'den ücretsiz oyun vs nerdeyse bütün uygulamalarda saçma sapan izinler istiyo. Bu izinleri engellemenin bi yolu var mı ? Root yaparak veya sonrasında program yardımıyla bu erişimleri engelleyebilir miyiz ?

Root yaptıktan sonra permissions denied adlı uygulama ile engelleyebilirsiniz. Şu an için tam bilmiyorum ancak bu programla aynı işi gören ücretsiz uygulamalar da mevcuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

quote:

Uygulama yüklerken apk veya google play'den ücretsiz oyun vs nerdeyse bütün uygulamalarda saçma sapan izinler istiyo. Bu izinleri engellemenin bi yolu var mı ? Root yaparak veya sonrasında program yardımıyla bu erişimleri engelleyebilir miyiz ?

Root yaptıktan sonra permissions denied adlı uygulama ile engelleyebilirsiniz. Şu an için tam bilmiyorum ancak bu programla aynı işi gören ücretsiz uygulamalar da mevcuttu.

bahsettiğiniz programda istediğimiz izini engelleyebiliyo muyuz hocam ? hesapların keşfedilmesi arama mesaj gibi istekleri engellemek istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

quote:

bahsettiğiniz programda istediğimiz izini engelleyebiliyo muyuz hocam ? hesapların keşfedilmesi arama mesaj gibi istekleri engellemek istiyorum.

Evet engelleniyor diye biliyorum. Bir de ücretsiz olarak lbe privacy guard vardı. Ancak bazı uygulamalar engelleme yaptığınızda düzgün çalışmayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.