|
Android uyarı sistemi Balıkesir depremini 30 saniye önce bildirdi (2. sayfa)

-
-
Balikesir merkezdeyim. 4 android telefon var evde. Hepsi sonradan bildirdi.
-
Doğru değil. istanbul'da haber verdi ancak deprem 2-3 saniye sonra geldi. Merkezini de Kütahya olarak gösterdi. Google'ın bu hizmeti elbette ki son derece yararlı, önemli ve umut vericidir. Ancak bu haberin başlığı yanıltıcı. 3 saniye nerde, 30 saniye nerde. Bunu yazan uzayda mı yaşıyor?
-
Tek başına iş yapmaz o 10, 15 saniyeyi iyi kullanacak eğitimli bi millette lazım, oda bütün binaları yıkıp tekrar yapmaktan daha zor bu ülkede
-
Bana gelen uyarı ile depremi hissetmem arasında 25-30 saniye vardı nerdeyse 207 km uzaklıktaydı tabii. Bir yere çöküp sallanmayı bekledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düz Dünyacıdır bunlar. Şaka ironiye gelmez aman aman .
-
Bursa'da uyarı sinyali geldiği an başladı deprem. Öyle kımıldayacak kaçacak bir sn bile yoktu. O uyarı gelince iyi mi oluyor kötü mü bilemedim. İnsanın korkusunu arttırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 12 Ağustos 2025; 13:41:29 > -
Mesaj gelince bile mutlu olmayan insanlar var bir kişi bile kurtulsa sistem amacına ulaşmıştır bence..
30 saniye az gibi görünse de soğuk kanlı insan bir şekilde çözüm üretebilir.
-
5-6 saniye önce uyarı geldi
30 saniye abartı olmuş
-
LineageOS yüklüydü bende ona bile bildirim geldi. Tabi play store da yüklü ondan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizce bizim halkin Dersimli Kemal'in ne oldugunu bile anlamasi uyarilarimiza ragmen 3 sene surmusken, 7 saniye onceden uyarilardan ne anlayip, ne algilayabilir?
Halk'i gozunuzde cok buyutmeyin, 2 gun onceden uyari verse bile sistem deprem olacak diye, okuduktan sonra tiktok short'lari izlemeye devam eder anlamazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 12 Ağustos 2025; 20:19:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X