|
Teşekkürler. O kanaldan bi kaç videoya baktım ilk fırsatta deneyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Teşekkürler. O kanaldan bi kaç videoya baktım ilk fırsatta deneyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Arkadaşlar, Android TV'de Ağ üzerinden harici harddiskteki filmleri izleme için en iyi hangisi uygulamayı önerirsiniz vlc var ama çok stabil değil bence takılma yaşıyorum. başka önerebileceğiniz uygulama varmıdır ücretli olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 20 Haziran 2025; 9:27:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba, Kodi ile Dolby Atmos sesi Mi tv box üzerinden soundbar da alamadım. Kodi uygulamasında ses PCM-stereo (VLC de PCM Multi chanel olarak) gözüküyor. Kodi de dolby atmos ses almam için hangi eklentiyi ilave etmeliyim? Nova player ve tv box un kendi medya oynatıcısı ile dolby atmos ses alınabiliyor fakat kendi medya oynatıcısında alt yazı seçeneği yok, Nova player Kodi kadar iyi resim kalitesine sahip değil. |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Cevabınız için teşekkür ederim. Mi tv box 3 nesil, özelliklerinde Dolby Atmos yazıyor, lisanslı olduğunu düşünüyorum, emin değilim. Dolby atmos ses dosyalı remux filmlerde Nova player ve kendi uygulamasında düz geçiş ile soundbar da dolby atmos gözükmekte. Bu seslerin kayıplı veya kayıpsız atmos olup olmadığını bilmiyorum, remux olduğu için kayıpsız olduğunu düşünüyordum. Kodi uygulamasında göstermiş olduğunuz ayarı seçmeme rağmen soundbarda pcm olarak gözükmekte. Belki kodi eklentisi eksik yada bu cihazda tam çalışmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 21 Haziran 2025; 21:1:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Detaylı cevabınız için çok teşekkürler. Yarın işyerinde bilgisayarıma mediainfo uygulamasını indirip hdd deki filmlerin bilgilerine ulaşacağım. TV box yeni çıkan Mi tv box 3.rd. Kaynak olarak bluray remux film yüklü hdd ,Tv box'a bağlı. TV box Q800d soundbara, soundbar çıkışı projektöre bağlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, mediainfo uygulamasında örnek olarak aşağıdaki bilgiler çıkıyor, Audio dolby atmos olarak gözüküyor (Kayıplımı-kayıpsız mı bilmiyorum) Nova player ve kendi uygulamasında soundbarda Dolby atmos gözüküyor, kodide ve VLC playerda gözükmüyor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 22 Haziran 2025; 13:7:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Mi tv box ve uygulamalarda passthrough açık. Tv box ayarlarını doğru olduğunu düşünüyorum, Nova player ve medya oynatıcı ile atmos ses alınabiliyor. Medya oynatıcı da altyazı menüsü olmadığı için filmleri Nova player ile izliyorum fakat görüntü kalitesi kodi de bana daha iyi geliyor. İlgi yazınızı okumuştum, mediainfo kurup bilgilere ulaştıktan sonra yazınızı tekrar okuyunca benim için daha anlaşılır oldu. Teşekkürler. Bundan sonra film içeriklerini mediainfo ile kontrol ederim. Soundbar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, sağolun. Civil War filmini izleyeceğim, eminim çok keyifli olacaktır. Demo linkleri için de teşekkür ederim, test ve ayarlar için çok yardımcı olacaktır. Birde bu demolar ne gereği varcıların bazılarını ikna edecektir. :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Just playerı denememiştim, kurup deneyeceğim. Deneyimimi paylaşırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, Just player uygulamasını denedim. Görüntü kalitesi güzel, bana göre resim kalitesi Kodi veya Mi Tv box'un kendi medya oynatıcısı kadar iyi değil. Just player uygulamasını diğer uygulamalar ile birlikte denerken, Kodi ve kendi medya uygulamasında dün takılmalar yaşadım. Daha önce olmamıştı. Just player donmaması ve dolby atmos ve altyazı desteği ile benim için iyi bir seçenek oluyor. Umarım Kodi ve kendi uygulaması yayımlanacak bir güncelleme ile düzelir. Desteğiniz için teşekkür ederim. |
|