< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Videoda 1.30 da eklenti kurulumu var siteler Hd film cehennemi, dizipal, inat...vs Hepsi eklenti. İstediğiniz kurun * Bu video'muzda Cloud Streamı nasıl kuracağımızı nasıl depo ekleyeceğimizi anlattık. * Depo eklerken Depo ismini dilediğiniz bir isim yapabilirsiniz. * Depo... https://m.youtube.com/watch?v=nBN_8GREiik&pp=ygUTY2xvdWRzdHJlYW0ga3VydWx1bQ%3D%3D< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tv box varsa tivibu go yu tavsiye edebilirim. Benim de annem babam kullanıyor. Canlı kanal kısmı uydu gibi değişiyor kanallar. 1 aylık alıp deneyin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 2 Kasım 2025; 20:15:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25murat0517 -- 2 Kasım 2025; 20:41:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ücretsiz yok diye biliyorum tivibu go. Sitelerinden bir bakın . Bir de şuradan kanal listesi paylaşan arkadaşlar vardı. Tivimate gibi bir uygun yükleyip bu paylaşılan listelerden birini yükleyebilirsiniz. Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF | DonanımHaber Forum » Sayfa 50 https://forum.donanimhaber.com/turk-kanallari-legal-iptv-playlist-otomatik-guncelleme--148828775-50#162419515< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25murat0517 -- 2 Kasım 2025; 22:46:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyper_jam -- 4 Kasım 2025; 20:59:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Homatics Box R 4K Plus 4/32 GB kullanıyorum. Memnunum. Çıkış yılı galiba 2024. Daha üst chipsetli ürünler de çıkmış galiba. İnternet bağlantı hatası vpn gerektirdiğinden veya uygulamanın güncel olmamasından kaynaklı olabilir. Ben bir uygulama çalışmamaya başladığı zaman uygulamanın twitter hesabından web sitesine ulaşıyorum. Genelde güncelleme almış oluyor. APK olarak tekrar yüklüyorum. Otomatik güncelleme veremiyorlar. Sahte uygulamalar çok. O yüzden resmi twitter hesabını bulmanız önemli. (Rectv ve inattv deneyebilirsiniz.) Play store'da her uygulamanın bulunmaması Google ile alakalı bir durum. Android 14'te uygulamalar azaldı. Sanırsam politikaları değişiyor, bu yüzden geliştiricilerin uygulamalarını güncellemeleri gerekiyor. Örneğin eskiden chrome varmış galiba, artık yok. Dosya yöneticilerinde eskiden bulut hesaplara ulaşılabiliyormuş, şu an yok. Asphalt oyunu artık yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipemre -- 5 Kasım 2025; 12:47:49 > |
|
Şu an fiyat performans cihazı olarak dreamstar nova 2 gözüme çarpıyor. Yanında 12 ay turkcell tv hediyesi ile birlikte. İşlemci yeni Dreamstar Nova 2 | 4K | Yapay Zeka | TV+ ( 12 AY HEDİYE ÜYELİK) - Fiyatı, Yorumları https://ty.gl/mllklcj7zv04v< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|