Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zortak

bir ara Mi box 350 liralara satıldı, evet en ideali odur.
    şuan 450 tl hocam
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. aliexpressteki markalar da aynı zamanda çıkar mı ki acaba
  • evdeki tv boxlar yetmezmiş gibi bir de A95X Max Plus siparişi verdim
  • simena07 S kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından alma durumu varsa Beelink mini-2

Yurtiçinden AS565. as565 in 2 yıl resmi garantisi ve uygulamaların yüklenebileceği mağazası var.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141854596

Satıcı desteği iyi olursa X88 pro X3 ile HK1 X3 te olur.

Programların yüklü gelmesi kullanıcının kendini geliştirmesine engel olur.

Bir atasözü var. Bana balık verme, balık tutmasını öğret diye.

Yurtdışından gelen kutularda Google Play vb. gibi ana uygulamalar kurulu geliyor.

Aşama aşama tv box ı kişiselleştirmek daha iyi.
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsınız.

Fiyatı yüksek diye burada gündeme getirmedim.

MALI G-52 Gpu ile oyun için dizayn edilmiş. Kutudan gamepad de çıkıyor.

Kutunun dizaynı hava akımı düşünülerek yapılmış. Isınma sorunu yaşanmıyor.

SATA/SSD desteği var.

Çoğunluğun evde olduğu bu pandemi günlerinde en büyük tehlike pc, tv karşısında uzun süre oturmak.

A95X max Plus ile yine bir ilke imza atılıp hareketle oynanan oyunları tv box a entegre ettiler.

Kutu gelince bu hareketli oyun deneyimi nasıl bekliyoruz.

İlgilenenler için;

aliexpress.com
    US $220.0 20% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de A95X Max artı Android 9.0 akıllı TV kutusu Amlogic S922X 4GB RAM 64GB ROM 5G WIFI BT 4.2 Set üstü kutusu sensörü/bluetooth Gamepad AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000133148669.html

• İnceleme yapan arkadaşlar Allah için kendinizi videoya koymayın.
    Sizi değil ince ayrıntısına kadar ekrandaki görüntü, yazıları görmek istiyoruz.
    Sağ aşağıya (bize göre sağ) bakıyorum kanal sahibinin kocaman kendisi. Tam orada ya cihaz özellikleri yada test sonuçları var.
    Netflix, Prime Video yükleyin ayda 25 tl sizi öldürmez.
    Birininde aylardır uydu kablosu bozuk 120 TL verip kablo değiştirmiyor.
    Ben bizi çözemedim.
    Sadece kazanmak istiyoruz aynı patronlar gibi.
    Şimdi bir kısım çıkıp sen çek o zaman diyecek.
    Niye? Eleştirme hakkı yokmu insanların.
    Verilenle yetin mantığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV box almayı düşünüpte acelesi olmayanların s905X4 çipsetli cihazları beklemeleri yerinde olur.

En geç sonbahara kadar lansmanı yapılır sanırım.

Tutundurma fiyatları ile piyasaya sürülür.
  • Geçenlerde sadece iptv izlemelik bir kutu için tavsiye istemiştim.
    Şu an fikrim tamamen değişti. 4k bir tv aldım. 4k ip tv'den 4k film izleyebileceğim ve aynı zamanda oyun da oynayabileceğim bir cihaz arıyorum(klavle-mause bağlayarak oynamak istiyorum)

Bu konuda sıkıntı yaratmayacak f/p cihaz arıyorum.
    Teşekkürler şimdiden tavsiyeler için.
  • İnternet hiziniz 4k yukleyebilecek kapasitede mi? En az 25mbps gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

teşekkürler hocam. aliexpressteki markalar da aynı zamanda çıkar mı ki acaba
    çıkar hocam chip'set hazır zaten sadece firmaların üretime başlaması gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 20 Nisan 2020; 18:30:32 >
  • S905X3 çipsetli bir kutuya bakın. DDR4 ram olursa iyi olur.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142967610
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Yine 12 nanometre üretim teknolojisi, yine Mali-G31 MP2 grafik birimi. Beklemeye değecek bir gelişme yok standart kullanıcı için.

Bu ekonomik gidişat varken hiçbir alımın geciktirilmemesi kanaatindeyim. Yurtdışı üretim maliyetlerinin artmayacağı varsayılsa bile sürekli yeni vergi kalemleri ile karşılaşıyoruz ve varolan vergi oranları da mütemadiyen yükseliyor.

Benim gibi hesap yapmak zorunda olanlar hiç ertelemesin alımlarını. Takip ettiğim her malın fiyatı katlandı şimdiye dek.

Bence, maliyet hesabı yapanlar S905X2, S905X3'lü bir cihaz edinsinler. Ekonomik sıkıntısı olmayanlar ise Nvidia Shield ya da S922X-MaliG52'li üst modelleri alıp geçsinler. Uğraşmak istemeyenler Amazon Fire Tv Stick 4K ya da Mi Box S tercih ederler zaten.

Zaman geçtikçe işler sarpa sarıyor.

• Alacak olanlar salgın sonrasını beklemesinler, fiyatlar uçacak.
    Benim param var x950x4 beklerim diyenlere laf yok.

• Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Bir ay önce aldığım moser 1400-278 traş makinesinin fiyatı %100 ün üzerinde artmış durumda , yiyecek,içecek fiyatları da fırladı.. Dolar kuru desem son bir ay artışı sadece %5,5..USD %100 artmadı , fiyatlarda ki şişkinlik , krizi fırsata çeviren ticaret erbabıdır.''bence''..
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Teoride fazla fark yok gibi gözüküyor. s905X4 çipsetli kutular gerçekte daha fazla performans ve özellik sunabilir.

s905X2 ile s905X3 çipsetli cihazlar arasında teorik olarak çok fazla bir fark gözükmüyordu. X3 uzantılı cihazlara yapay zeka desteği geldi. Performans artışı da PİE nin de etkisiyle daha fazla oldu.

Gönül isterdi ki s905X4 çipsetli kutuların performansı daha fazla olsun fakat And. 10 ve AV1 formatı ile 110-120K antutulara kadar çıkacak. Bu da küçümsenecek bir performans değil.

$ da bekleyip çıkacak düşük fiyatlı ilk ürünleri alanlar avantajlı olacak.
  • @Limanyakan hocamla görüşmelerim ve tavsiyesi üzerine
    a95x f3 (4gb/64gb) + G10S (gyrolu kumanda) sipariş vermiştim
    dün elime ulaştı
    aliexpress yanwen kargoyla 17.5 tl vergi çıktı.

benim cihazı alma nedenim
    indirdiğim yüksek boyutlu 4k hdr 10bit x265 dolby true HD 7.1 atmos sesli film dizileri seyretmekti.
    evinde lg sl9y + skp8s dolbyatmos ve dts x destekli soundbar ve arka kiti mevcut.
    netflix için elimde fire stick 4k mevcut.
    cihazın üzerinde tablet androidinden devşirme atv roma benzer arayüzlü bir androidi var.
    kuendi kumandası ir li ama malzeme kalitesi falan iyi. ayrıca mouse olarakta kullanılabiliyor. bu şaşırttı beni ve hoşuma gitti açıkçası.
    mouse oku çıkıyor ve yön tuşlarıyla kullanabiliyorsunuz rahatça.
    kendi üzerinde tmc player geliyor (17.6 kodi)
    ben direkt kendi işime yarayacak tarafına odaklandım film dizilerden dolby atmos ses almaya
    ama ne üzerindeki tmc den nede onu silip kurduğum a8.6 kodiden dolby true HD 7.1 atmos sesleri alamadığımı farkettim
    sadece dolby digital + atmosları atmos olarak alabilidim.
    az biraz araştırdım bunun nedeninin donanım olmadığını üzerindeki android işletim sisteminden kaynaklı olduğunu öğrendim.
    coreelec ile dolby true hd 7.1 atmos un alınabildiğini yazmış yurt dışındaki bir kullanıcı
    coreelec in stabil sürümünü cihaza yükledim. kendi kumandasını çalıştıramadım. orda imdadıma G10S yetişti.
    coreelec üzerinden indirdiğim filmlerden dolby true HD 7.1 atmosları atmos olarak ses alabildim keyfim yerine geldi :)

belki bir güncelleme ile firma bu sorunu çözer ileride de kendi içindeki androidi kullanırız.

ayrıca kendi içindeki android te 4k çözünürlüğe ayarlı olsade kodi de 1920 x 1080 p çözünürlük görünüyordu.
    bu sorunu mibx tada yaşamıştım shiled tv de 2160p görünüyordu kodide
    coreelec tede 2160p çözünürlük görünüyor sıkıntısız.
    ayrıca coreelec te ısınma falan yapmıyor dün 2-2 buçuk saat star wars seyrettim 4k hdr 10bit dolby true hd 7.1 atmos kabul edilebilir bir ısınma yaptı.

biraz uzun oldu kusura bakmayın.
    bu tarz kullanım düşünen varsa bilgi vermek istedim.

ben uğraşamam coreelec vs. falan dersenizde tavsiyen nvidia shiled tv olur.

daha önce kullandığım cihazlar mibox, nvidia shiled tv 2017, amazon fire stick 4k(halen kullanıyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

S905X3 çipsetli bir kutuya bakın. DDR4 ram olursa iyi olur.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142967610
    Şunun sıfırını letgoda 450 TL ye veriyorlar. Sizce alınır mı? Belirttiğiniz islemci var. .

Dediğiniz modellerin çoğu aliexpresste. Uygun ama TR gelir mi, kaç ay sürer virüs sürecinde muamma. Bu yüzden Tr de bulunabilecek cihazlar daha ilgimi çekiyor hocam.

Teşekkür ederim.

h5.tr.aliexpress.com
    X3 Max TV kutusu Android 9.0 Amlogic S905X3 4GB 32GB 64GB TV kutusu 8K 1080P HD medya oynatıcı çift WIFI Netflix Google oyuncu - AliExpress Mobile
    https://h5.tr.aliexpress.com/item/4000355111485.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 21 Nisan 2020; 13:27:8 >

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Hep yazıyorum. NETFLIX kullananlar bu şekilde fire stick 4K nın yanına s905X3 çipsetli bir ürün aldığı zaman HDMI geçişleri ile iki cihazın da olumsuz özelliklerinden kurtulup bu şekilde esnek ve geniş kullanım sağlayabilirler.

josh-r, Deneyimli bir kullanıcının ne yapması gerektiğini ve bu kutulara ne kadar hakim olduğunu gözler önüne sermiş. Sanırım port edilmiş android deneyimini ilk defa yaşıyor ve ne kadar kullanım esnekliği verdiğini görmüştür.

CoreElec te tablet modunda da olsa NETFLIX ten 4K alınmaya başlandı.

A95X f3 ün en önemli özelliği 2T2R MİMO g.bit WIFI olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Hep yazıyorum. NETFLIX kullananlar bu şekilde fire stick 4K nın yanına s905X3 çipsetli bir ürün aldığı zaman HDMI geçişleri ile iki cihazın da olumsuz özelliklerinden kurtulup bu şekilde esnek ve geniş kullanım sağlayabilirler.

josh-r, Deneyimli bir kullanıcının ne yapması gerektiğini ve bu kutulara ne kadar hakim olduğunu gözler önüne sermiş. Sanırım port edilmiş android deneyimini ilk defa yaşıyor ve ne kadar kullanım esnekliği verdiğini görmüştür.

CoreElec te tablet modunda da olsa NETFLIX ten 4K alınmaya başlandı.

A95X f3 ün en önemli özelliği 2T2R MİMO g.bit WIFI olması.
    bir ekleme daha yapayım hocam
    benim soundbarda tek hdmi girişi var

switchi aldım söktak yapmamak için.

kargo dağıtımda çıkardı gelmesini bekliyorum.

benim gibi tek hdmi ini olanların işine yarayabilir.

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Şimdi tam teşekküllü ev sinema sistemi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.