Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazların hemen hepsinde benzer yazılım var.
    MALI g31 GPU varsa ve 4K@60fps ise alınabilir.

İlk defa tv box kullanacaklar için Alpsmart AS565 te uygun. Üstelik 2 yıl garanti ve 6 taksit var.
    urun.n11.com
    Alpsmart As565-x3 Android 4k Tv Box - 4gb Ram - 32gb Hafıza - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/alpsmart-as565-x3-android-4k-tv-box-4gb-ram-32gb-hafiza-P374542685

• wndrby W kullanıcısına yanıt
    Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Üstad problemler devam ediyor malesef..
    Sonunda elektronikçiye baktırmak zorunda kaldım ve hdmı entegresinde değerlerin düşük olduğu söylendi ve baskili entegre oldigindan burdaki imkanlarla yapılamayacağı, yapan yerin de pahalı yapacağı söylendi

Belki bu işlerden iyi anlayan bir usta vs tanıdığınız vardir diye düşündüm? Kendisi ile irtibat kuralım dedim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wndrby -- 21 Nisan 2020; 17:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Şimdi tam teşekküllü ev sinema sistemi oldu.
    switch geldi coreelec üzerine netflixi de kurdum
    a95x f3 cihazda test patternde 1920 x 1080p görülüyor.

ama netflixteki atmos sesler dolby audio diye görünüyor.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Beelink mini-A da CoreElec üzerinden NETFLIX te 4K ve Atmos alınabiliyor.
  • wndrby W kullanıcısına yanıt
    PM attım.
  • quote:

Beelink mini-A da CoreElec üzerinden NETFLIX te 4K ve Atmos alınabiliyor.
    A95x in işlemcisine daha yeni çıktıya coreellec ilerliyen zamanlarda çıkar bunada muhtemelen hocam donanım olarak bir eksiği yok çünkü
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    CoreElec geliştiricileri bu sistemi geliştirmek için devamlı çalışıyorlar.

A95X F3 te Bir tek AV1 formatı eksik olacak.

• Bu üründen memnun kalirmiyim acaba? Vontar x3 bakiyordum bulamadim. Daha doğrusu şuan çoğu modeli bulamiyorum internette. Tavsiye edermisiniz bunu? Film izleme oyun oynama da filan kullanacağım.

• quote:

Tv modeline göre değişiyor. Örneğin son çıkan Sony modelleri bu konuda daha iyi.

Aynı şekilde android işletişim sistemli paneller tv boxlardaki performans olmasa da iş görüyor.

Google Playden uygulama yüklenebiliyor, anlaşma durumlarına göre Youtube, NETFLIX, prime video 4K açabiliyor.

Media player tarzı kullanım için yada sınırlı sayıda uygulama kullanmak isteyenler için uygun.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın dediği akıllı tv den kasıt smart tv ise hiçbir işe yaramaz. Dediğiniz gibi bazılarında netflix ve youtube anca kullanılır. Varsa tabi zaten smart tv den verim alamadığımız için android box peşindeyiz. Doğru anladıysam tabi.

• quote:

Hep yazıyorum. NETFLIX kullananlar bu şekilde fire stick 4K nın yanına s905X3 çipsetli bir ürün aldığı zaman HDMI geçişleri ile iki cihazın da olumsuz özelliklerinden kurtulup bu şekilde esnek ve geniş kullanım sağlayabilirler.

josh-r, Deneyimli bir kullanıcının ne yapması gerektiğini ve bu kutulara ne kadar hakim olduğunu gözler önüne sermiş. Sanırım port edilmiş android deneyimini ilk defa yaşıyor ve ne kadar kullanım esnekliği verdiğini görmüştür.

CoreElec te tablet modunda da olsa NETFLIX ten 4K alınmaya başlandı.

A95X f3 ün en önemli özelliği 2T2R MİMO g.bit WIFI olması.
    Netflix çok mu kötü yav? 480 yada 540p yetmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: samcious

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-wechip-a95x-f3-s905x3-4g-64g-android-tv-box-plus-g20-plus-i8-klavye-812640751/detay

Bu üründen memnun kalirmiyim acaba? Vontar x3 bakiyordum bulamadim. Daha doğrusu şuan çoğu modeli bulamiyorum internette. Tavsiye edermisiniz bunu? Film izleme oyun oynama da filan kullanacağım.
    Bence çok güzel.

• arkadaşlar vontar x3 mü a95x f3 mü bu cihazların ikisi de aşırı ısınma donma kasma falan yapar mı yoksa mibox mu :) netflix gereksinimim yok bu arada ama performans olarak hangisi kurtarır mibox mu daha stabil onu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimfedaisi -- 22 Nisan 2020; 0:24:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samcious

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-wechip-a95x-f3-s905x3-4g-64g-android-tv-box-plus-g20-plus-i8-klavye-812640751/detay

Bu üründen memnun kalirmiyim acaba? Vontar x3 bakiyordum bulamadim. Daha doğrusu şuan çoğu modeli bulamiyorum internette. Tavsiye edermisiniz bunu? Film izleme oyun oynama da filan kullanacağım.
    WeChip in desteği oldukça iyi. Kendi sitesi var oradan bile destek istenebilir.

F3 ü kullananlar da memnun.
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Evet. Smart tv ler And. Box ın performansına ve esnek kullanım avantajlarına ulaşamıyorlar.
    Bazı markalarda NETFLIX işle anlaşmaları varsa ESN numarası ile yüksek çözünürlükte NETFLIX açabiliyorlar.
    And. tv boxlar bu panellerin işletim sistemlerine göre daha gelişmiş ve hızla gelişmeye devam ediyorlar.
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Bu kutular sadece NETFLIX ve prime video da 540p, HD ye (720p) ye yakın bir kalite veriyor.

4K paneli ya da projeksiyonu olanları kesmiyor.

Normalde yeterli olur. NETFLIX içeriklerinin görüntü kalitesi yüksek.
  • donanimfedaisi D kullanıcısına yanıt
    Mibox S te s905X in biraz daha gelişmiş türevi olan L uzantılı çipseti var.

s905X, s905L, s905X2, s905X3

Miboxta Mali 450 GPU var iken s905X3 çipsetli kutularda Mali G-31 GPU var.

MiBox S in belli başlı 3 avantajı var.
    1-NETFLIX izni.
    2-Yerleşik choremecast çipi ( Tek tuşla ekran yansıtması yapılabiliyor.)
    3-Sesli arama özelliği ve ATv romu ile kolay kullanım

Olumsuz özelliklerini yazmıyacağım millet bozuluyor.
    Kullanım amacını karşılayanlar alabilir.

s905x3 çipsetli ürünler şuan güncel ve ücretsiz uygulamalar için daha uygun.

WIFI ile kullanılacak ise F3 almak daha mantıklı.
    F3 için donma, kasma sorunu yaşanmadı.

Topiğini inceleyin. 1. mesajın altında Mithat KILIÇ ın videosu var.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140668540
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    peki şu sıralar aliexpress ten ürün alınıyor mu? yani kargo uçakları ülkemize gelebiliyor mu sıkıntı yaşayan oldu mu hiç

ayrıca Transpeed X3 diye de bir cihaz var bu cihazda hem ethernet hem de wifi 1000M bu cihazı alan deneyimleyen var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimfedaisi -- 22 Nisan 2020; 1:29:10 >
    Hocam vontar bulabildinizmi? Yoksa yurt disi siparis mi vericeksiniz?

Kargo gönderimi günden güne değişebiliyor. 10-15 gün önce verilen siparişler geldi. Bazen süre 1.5-2 aya kadar uzayabiliyor. TURPEX ile gönderim var. Satıcı ile bu kargo durumunu görüşün.

Transpeed in Transpeed X3 pro, X3 ve air modelleri var.
    Forumdan alan olmadı mümkün olduğunca belirli marka ve modeller üzerinden gitmeye çalışıyoruz.

WIFI ile kullanılacaksa A95X F3 daha iyi.

Ethernet prizi var ise Transpeed in herhangi bir modeli alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.