Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: U.Soydan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirinbaba33

Altına imzamı atıyorum. Bir sürü çin cihazı kullandıktan sonra en son fire stick te karar kıldım. Beelink, Km, h96, tanix vs kullandım. Hepside 4gb ram 64 gb depolama idi. Fire stickin yanına bile yaklaşamazlar. Bu benim fikrim.

Alıntıları Göster
    Peki 2gb ram ne kadar dayanır? Ayrıca android sürümü kaç bunların, bekli bi sürümden sonra netflix android sürümünü de kabul etmiyor diye biliyorum. Mesela eski sürümlerde indirme özelliği de yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Mi box alın. 8gb cihazın hddsi, tv box'un amacı en fazla 10-15 tane app yükleyerek kullanmak, 8gb hdd'ye 100'lerce app kurabilirsin, yetmiyor diyenin dünyadan haberi yok, içine film atıp mı seyrediyor ne yapıyorsa artık hiç birini dinlemeyin.

Uyduruk Çin cihazları zaten bir kaç yılda hurda oluyor hadi olmadı diyelim, güncelleme almayacak, buglarıyla kanser edecek.
  • Fire stick 4K, MiBox S ve Uzakdoğu cihazlarının olumlu olumsuz özelliklerini yukardaki mesajlarda ayrıntılı bir şekilde belirttim.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    İlan hala duruyor bir tane alan görsem yada referans olsa güvenli olduğuna dair alacağım adam kesinlikle kapıda ödemeyi kabul etmiyor eft ile kargolamadan önce ödemeyi kabul ediyor. Bir de ilanı sürekli olarak öne çıkan ilanlar arasında letgo da. Dolandırıcı olsa böyle olmamalı diye düşünüyorum. Batman dan gönderecekmiş Batman'da olan bu konu hakkında bilgi yardım alabileceğim bir arkadaş varsa çok memnun olurum.
  • Tarayıcı üzerinden oyun oynanabilecek 20 site.

Tarayıcı performansında Uzakdoğu ürünlerinin performansı daha iyi.
    Kutu seçiminde kullanım şekli önplana çıkıyor.

Onedio
    İndirip Kurmak Gibi Zahmet Verici İşleyişler Olmadan Tarayıcı Üzerinden Oyun Oynayabileceğiniz 20 Site
    https://onedio.com/haber/indir-kur-gibi-zahmet-verici-isleyisler-olmadan-tarayici-uzerinden-oyun-oynayabileceginiz-20-site-902808

• donanimfedaisi D kullanıcısına yanıt
    Risk hezaman var. Letgo nun garantörlüğü ne kadar. İade durumu var mı bunlara bakmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 19 Nisan 2020; 14:27:8 >
  • yukselg10 Y kullanıcısına yanıt
    Tam öyle değil,
    Motosiklet tecrüben yoksa en ucuz kolay kullanacağın motor alman önerilir, motosiklet parçaları araba parçalarından pahalıdır.
    sık sık motoru yatıracağın gözününe alındığında, kullanım tecrübeni daha az masraf çıkaracak bir aletle atlatman sağlanır.
    Bu yüzden daha düşük modeller önerilir, tabi güç faktörü de var ama sonuçta güç faktörü biraz sağ elinde :)

Android boxlar için pek geçerli değil daha düşük konfigürasyonlu cihazlar.
    Ama şöyle bir şey va Kullandığınız cihaza ne kadar hakim olursanız o kadar çok işlevsel olur ve kullanım çeşitliliğiniz artar.
    Olur da istediğiniz performansı alamazsanız yada umduğunuzu bulamazsanız daha ucuz cihazlar daha az masraf çıkartır doğal olarak. Yani pişmanlığınızın bedeli düşük olur.

Yaklaşık bir senedir bu tür cihazlarla haşır neşirim, gözlemlerim genel olarak insanlar cihazlara hakim değil, kurcalamaktan çalışma mantığını meraktan yoksunlar. Bir kaç video izleyip oo bu cihaz herşeyi yapıyor diye düşünüyorlar ve sonrasında hayal kırıklığı yaşıyorlar.
    30-40-50-70-90 dolara aldığınız cihazlardan 1000 dolarlık PC performansı bekleniyor genel olarak. Benim karşılaştığım şeyler genel olarak böyle.
    Kimse sormuyor bu cihaza kaç para verdim ve kaç paralık cihazın yaptığı işi yapmasını bekliyorum. Sadece şikayet ediliyor, ama bu çalışmıyor Youtube de izledim adap yapmış biz neden yapamıyoruz.

Yapamazsın çünkü o adam kadar cihaza hakim değilsin, ayrıca odam video çekecek kadar yaptı o şeyleri ne malum sürekliliği oldu.

Neyse Limanyakan üstadın acemilere ucuz cihaz önerisi bu sebepten olabilir.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu duyumu nereden aldınız öğrenebilir miyim?

Elimdeki cihazı yükseltmek için düşünüyorum o nedenle 3-4 hafta kadar önce araştırma yaptım hiçbir kesin tarihe rastlayamadım. S905x4 sene başında yeni duyurulmuş çıkarılmış olan bir tane cihaz var o da sadece kağıt üzerinde satılmayan bir marka. Rus forumlarında önceki işlemciler tanıtıldıktan 8-9 ay sonra çıkmış S905x4'in de sene sonuna doğru çıkacağını tahmin ediyorlardı.

Bu kadar araştırmamın sebebi geçenlerde aliexpreste kuponla falan çok uygun x96 S905x3 4gb denk geldi ancak elimde eski kutu olduğu için acil bir ihtiyacım da yok o nedenle almadım ancak ihtiyacı olanın x4'ü beklemesin derim. onun haricinde bir duyumunuz varsa tabi ki öğrenmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 19 Nisan 2020; 14:46:7 >
  • Aslında ucuz cihaz önermiyorum da çok sıklıkla düşük bütçe ile tv box almak isteyenler oluyor.

Yine özellikle en azından 4K@60fps ve olabilirse DDR4 ram li olması gerektiğini belirtiyorum.

Acemi kullanıcıların yazılım desteği iyi olan ya da satıcı desteği olan ve satış adedi çok olan kutuları almaları mantıklı olur.

Kaliteli bir and. box normal şartlarda arızalanmaz.

Yine sıklıkla karşılaşıyoruz deneyimli kullanıcılar bile roma müdahale ediyorlar ya da silinmemesi gereken sistem dosyalarını siliyorlar ondan sonra kullandıkları kutu çok kötü bir cihaz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Mi box alın. 8gb cihazın hddsi, tv box'un amacı en fazla 10-15 tane app yükleyerek kullanmak, 8gb hdd'ye 100'lerce app kurabilirsin, yetmiyor diyenin dünyadan haberi yok, içine film atıp mı seyrediyor ne yapıyorsa artık hiç birini dinlemeyin.

Uyduruk Çin cihazları zaten bir kaç yılda hurda oluyor hadi olmadı diyelim, güncelleme almayacak, buglarıyla kanser edecek.
    500 tlye kadar en ideali mi box diyorsanız alacağımonu hocam.
  • SDMC, DV8919 ve DV8957 modelleri ile s905X4 işlemcili kutuları piyasaya sürdü.

Amlogic S905X4, OTT / IPTV / Hibrit Set Üstü Kutusu (STB) ve üst düzey ortam kutusu uygulamaları için özel olarak tasarlanmış , telifsiz AV1 video codec'ini destekleyen gelişmiş bir uygulama işlemcisi.

Amlogic S905X4 çipsetin öne çıkan özellikleri ;

* 2GHz 64 bit dört çekirdekli ARM® Cortex ™ A55 CPU
    * OpenGL ES3.2, Vulkan1.1 ve OpenCL2.0'ı destekler
    * 4K @ 120fps'ye kadar AV1 video codec bileşeni
    * VAD, ASRC / EQ / DRC, 2xHiFi4 Akustik / Ses DSP
    Amlogic S905X4, güçlü bir CPU / GPU alt sistemi, güvenli bir 4K video codec motoru ve bir HDR görüntü işleme boru hattını, en düşük güçlü multimedya AP'yi oluşturmak için tüm önemli çevre birimleriyle bütünleştiriyor.

Amlogic S905X3 vs S905X4

Amlogic S905X3 ve Amlogic S905X4, Android uygulamalarını kullanırken, kullanıcı arayüzünde ve diğer günlük görevlerde gezinirken Cortex A53'ten % 15 ila % 20 performans iyileştirmesi ve aynı anda daha düşük güç tüketimi olan dört Arm Cortex-A55 çekirdeği içeren güçlü yonga setlerine sahip.

Amlogic S905X3 ve S905X4: AV1 Video Kodekleri

Video kodekleri, videoların bayt boyutunu kalitesini önemli ölçüde düşürmeden azaltan önemli bir görevdir. Amlogic S905X3 ile karşılaştırıldığında, S905X4 telifsiz AV1 video codec bileşeni için destek ekledi.

AV1 nedir? AOMedia Video 1 (AV1), İnternet üzerinden video aktarımı için tasarlanmış açık, telifsiz bir video kodlama formatıdır ve açık kaynak olması, videonun kabul edilmesini engelleyen lisanslama sorunları ile uğraşmayacağı anlamına gelir.

AV1 Video kodekleri, Video verimliliğini önceki nesil HEVC'den% 20 veya daha fazla artırabildiği ve H.265 veya VP9 ile karşılaştırıldığında % 30 daha fazla bant genişliği verimliliği sağlayabiliyor . Şu anda AV1 teknolojisi, Netflix, Amazon Prime Video ve YouTube dahil olmak üzere birçok akış hizmetini zaten destekliyor.

Sonuçta, Amlogic S905X3 ve S905X4 arasında TV kutusu performansı açısından teorik olarak çok büyük bir fark yok. Uygulama daha büyük performans arıtışı ortaya çıkabilir.

Hocam o haberi ben de gördüm ama rus forumlarında denilene göre öyle bir kutu gerçekte yok satışı yok. Tanıtım amaçlı yapılmış bir haber. Önceki işlemciler duyurulduğunda da benzer şekilde tanıtımlar olmuş o nedenle bu yılın sonuna kadar S905x4 lü kutuları beklemeyin diyorlar.
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    Üretici firma telefon ve e-mail ile ara satıcılara satıyor.

Bu gidişle yılsonunu bulmaz. Türkiye ye biraz daha geç gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 19 Nisan 2020; 20:17:35 >
  • DV8919 Amlogic S905X4 AV1 Destekli Android TV 10 OTT Kutusu

Yazılım

●YouTube, Play Filmler ve TV, Google Play Müzik vb.Gibi birçok içerik ve eğlence içeriyor.
    ● Resmi Android TV işletim sistemi yazılım, oyun ve uygulama programlarının daha iyi uyumluluğuna sahip.
    ● Bakım gerektirmeyen Android TV Platformu ve operatörlere maliyet tasarrufu sağlayan çözüm sağlıyor.
    ● Pazara kısa sürede ulaşma, özelliklerin hızlı yenilikleri, en iyi TV izleme deneyimini yaşatıyor.
    ● SDMC'nin XMediaTV platformu operatörler için hızlı özelleştirme sağlayabiliyor.

Donanım

● Dört Çekirdekli 64 bit CPU
    ● 4Kp60 10 bit H.265; 4Kp60 VP9 Profil2 Kod Çözme
    ● HDMI 2.1, CEC, HDCP2.2
    ● Akış Protokolü: RTCP, RTMP, RTP, RTSP, UDP, HTTP, DASH, HLS, Düzgün akış
    ● DRM: Geniş, Oynatılmış; Verimatrix İsteğe Bağlı
    ● Hava Uzaktan Kumandası: Android ve iOS cep telefonunu kontrol etmek için kullanabilir
    ● Sistem yükseltme: Yazılımı USB veya ağ üzerinden yükseltme

Temel parametreler

Çipset : Amlogic S905X4 ARM Quad 64-bit Cortex-A55 - 2GHz
    (DVFS)
    Grafik işlemcisi: ARM Mali-G31 MP2
    DRAM: DDR4 2GB (1G, 4GB) İsteğe bağlı
    Flash: eMMC 8GB (16GB, 32GB, 64GB) İsteğe bağlı
    İşletim Sistemi: Android TV 9.0 veya üstü
    HDR: HDR 10, HLG, PRIME HDR, TCH PRIME , HDR10 + İsteğe bağlı , Dolby Vision İsteğe Bağlı
    Grafik Alt Sistemi: OpenGL ES3.2, Vulkan1.1 ve OpenCL2.0
    DRM: Geniş, Şimdiden; Verimatrix İsteğe Bağlı; Irdeto MSR2.2 İsteğe Bağlı; Nagra TKL İsteğe Bağlı
    HDMI 2.1, CEC, HDCP2.2
    medya Video Kod Çözücü:
    H.265 HEVC Mp-10 4K * 2K @ 75fps, VP9 4K * 2K @ 75fps, AVS2-P2 4K * 2K @ 75fps, H.264 AVC 4K * 2K @ 30fps, MPEG1 / 2/4 ASP, WMV / VC-1, GerçekVideo8 / 9/10, AV-1
    Video Formatı:
    MKV, WMV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM, JPG vb.
    Ses Kod Çözücü:
    MPEG1 / 2/4, MVC, MP3, AAC / AAC +, WMA / WMA-pro, FLAC, OGG, AC3 İsteğe bağlı
    Ses Formatı:
    MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, OGG, M4A, MP4, AAC, APE, FLAC, MP1 / 2 vb.
    Altyazı biçimi: SRT, ASS, SSA vb.
    Fotoğraf formatı: HD JPEG / BMP / PNG vb.
    Ağ RJ45 Arayüzü 10M / 100M uyarlanabilir (10M / 100M / 1000M)isteğe bağlı
    Kablosuz 6
    Bluetooth 5.0 veya üstü
    Bağlantı Video çıkışı: HDMI 2, 1, AV
    Ağ: RJ45
    Çevresel arabirim: USB 3.0x1, USB2.0 x1, TF kart yuvası
    Güç arayüzü: DC 5V
    Diğer arayüz: Ön panel: Bekleme tuşu, IR alıcısı, Güç / IR / Net LED göstergesi
    Diğerleri
    Giriş gerilimi 5V / 2A'da DC
    Güç tüketimi Maksimum 10W
    Çalışma sıcaklığı 0 ~ 40 ℃
    Fiziksel özellikler Boyut (L * G * Y): 120mm * 120mm * 28mm
    Malzeme: plastik
    Önerilen Aksesuar Bluetooth Sesli Uzaktan kumanda, Kullanım kılavuzu, Güç adaptörü, HDMI kablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 19 Nisan 2020; 17:15:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Üretici firma telefon ve e-mail ile ara satıcılara satıyor.

Bu gidişle yılsonunu bulmaz. Türkiye ye biraz daha geç gelir.
    Takipteyim :)) Çıksın alırız bakarız
  • DV8957

AV1 ve WiFi 6 desteği ile Amlogic S905X4 destekli Android Tv OTT Kutusu

Temel parametreler

Çipset: Amlogic S905X4 ARM Quad 64-bit Cortex-A55 - 2GHz
    (DVFS)

Grafik işlemcisi: ARM Mali-G31 MP2

DRAM: DDR 2GB (4GB) İsteğe bağlı

Flash: eMMC 8GB (16GB, 32GB, 64GB) İsteğe bağlı

İşletim Sistemi: Android ™ 10 veya üstü

HDR: HDR 10, HLG, PRIME HDR, TCH PRIME , HDR10 + İsteğe bağlı , Dolby Vision İsteğe Bağlı

Grafik Alt Sistemi: OpenGL ES3.2, Vulkan1.1 ve OpenCL2.0

DRM: Geniş; Verimatrix İsteğe Bağlı; Irdeto MSR2.2 İsteğe Bağlı; Nagra TKL İsteğe Bağlı

HDMI 2.1, CEC, HDCP2.2

medya Video Kod Çözücü:
    AV1 MP-10 4K * 2K @ 60fps, H.265 HEVC Mp-10 4K * 2K @ 60fps, VP9 4K * 2K @ 60fps, AVS2-P2 4K * 2K @ 60fps, H.264 AVC 4K * 2K @ 30 fps, MPEG1 / 2/4 ASP, WMV / VC-1, RealVideo8 / 9/10

Video Formatı:
    MKV, WMV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM, JPG vb.

Ses Kod Çözücü:
    MPEG1 / 2/4, MVC, MP3, AAC / AAC +, WMA / WMA-pro, FLAC, OGG, AC3 İsteğe bağlı , DTS isteğe bağlı

Ses Formatı:
    MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, OGG, M4A, MP4, AAC, APE, FLAC, MP1 / 2 vb.

Altyazı biçimi: SRT, ASS, SSA vb.

Fotoğraf formatı: HD JPEG / BMP / PNG vb.

Ağ RJ45 Arayüzü 10M / 100M uyarlanabilir (10M / 100M / 1000M)isteğe bağlı

MIMO Wi-Fi 2.4GHz a / b / g / n / ac (2.4GHz İsteğe Bağlı )

Bluetooth 4.2 veya üstü

Bağlantı Video çıkışı: HDMI 2.1, AV

Ağ: RJ45

Çevresel arabirim: USB 3.0x1, USB2.0 x1, TF kart yuvası

Güç arayüzü: DC 5V

Ön panel: Güç göstergesi

Giriş gerilimi 5V / 2A'da DC
    Güç tüketimi Maksimum 10W
    Çalışma sıcaklığı 0 ~ 40 ℃
    Fiziksel özellikler Boyut (L * G * Y): 135 * 135 * 27.5cm
    Malzeme: plastik
    Önerilen Aksesuar Bluetooth Sesli Uzaktan kumanda, Kullanım kılavuzu, Güç adaptörü, HDMI kablosu

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    bir ara Mi box 350 liralara satıldı, evet en ideali odur.
  • Arkadaşlar dead trigger, araba yarışı oyunlarını oynamak için (pubg hiç oynamam) kablosuz gamepad olarak hangisini önerirsiniz? 100 lira civarı verebilirim yurtiçi sitelerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

Hocam bu duyumu nereden aldınız öğrenebilir miyim?

Elimdeki cihazı yükseltmek için düşünüyorum o nedenle 3-4 hafta kadar önce araştırma yaptım hiçbir kesin tarihe rastlayamadım. S905x4 sene başında yeni duyurulmuş çıkarılmış olan bir tane cihaz var o da sadece kağıt üzerinde satılmayan bir marka. Rus forumlarında önceki işlemciler tanıtıldıktan 8-9 ay sonra çıkmış S905x4'in de sene sonuna doğru çıkacağını tahmin ediyorlardı.

Bu kadar araştırmamın sebebi geçenlerde aliexpreste kuponla falan çok uygun x96 S905x3 4gb denk geldi ancak elimde eski kutu olduğu için acil bir ihtiyacım da yok o nedenle almadım ancak ihtiyacı olanın x4'ü beklemesin derim. onun haricinde bir duyumunuz varsa tabi ki öğrenmek isterim.
    ugoos firmasına sordum,verdikleri cevap haziranda çıkacak belki temmuz dediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 19 Nisan 2020; 23:13:13 >

Üstad ilk defa box alicam ama almışken güzel bişey olsun ucuz olup ta kalitesiz bişey de almak istemem..dediğim gibi öncelik film,maç seyretmek,4k YouTube ve 8 yaşındaki oğlanla idare edicek kadar takılma yapmadan oyun oynamak öyle üst düzey oyuna gerek yok..s905x3 düşünüyorum ama ethernet girişi,ekran yansıtma, Bluetooth,spdif,5g wifi şart.. olmuşken 4 GB da olsun 3-5 sene idare etsin umarım anlatabildim..
    Alpsmart as565, x88 pro x3...hk1 turkuaz box, bu markalar dan birini alicam artık yada sizin bunlar ayarında başka tavsiye edebileceğiniz bir box varmıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.