Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de aynı görüşteyim ve bunu ısrarla vurguluyorum. Aşağıda alıntıladığım mesajı halen anlayabilmiş değilim. Herneyse.

çok yanlış bir düşünce. motorsiklet mi alıyoruz. bir elektronik ürün alınıcak ise alabileceğin sekmentdeki en iyi cihaz alınır.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Yurtiçinde 150 tl aliexpresste 99 tl
    Logitech f710 gibi ürünler 250 tl bandında.

Keşke %100 entegre olsa, pubg pes fifa 2020 için almayı düşünüyorum onda da panda gamepad pro 25 tl aplikasyon. Hani olurda entegre sorunu olursa ekstra para isteyecek bu illet.

Ps4üm falan olsa en kralını almaya çalışırım da 450 tllik tv boxa 250 300 tl lik gamepadlar koyuyor hocam 😁

Teşekkürler ilginize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıdaki mesajda linkini verdiğim dualshock-4-v2 yi alıp deneyin uymazsa iade edersiniz.

Yukarıdaki mesajlarda PS4 Gamepad inin Tv Boxlarda nasıl kullanılacağını paylaşmıştım.
    Hocam bütçe yok 😂😂 teşekkürler ama öneriniz için.

Hani benim gibi dar bütçe ile bir umut o 99 tllik üründen alıp kullanıp memnun kalanlar vardır belki görürde yazarlar diye sormak istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Smart Tv .
    Smart tv ler bi işe yaramıyor ki. Benimki vestel smart tv, youtube desteğini de çektiler. Hiç vi b.k'a yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bugun alicaktim saticada kalmamis. 1 ay beklesemmi acaba aliexpressten almak icin fiyat farki çok var. Ya h96 max yada vontar x3 bakcam. Ariza durumunda ne yapilabilir onu dusunuyorum .

• Ekranı kırılmış hdmi destekli tablet bulup tv'ye bağlamak en güzel tv box bence
  • hocam merhaba,
    daha önce senin sayende Magicsee N5 almıştım Ali'den ve oldukça da memnumum :) şimdi yeni bir öneri isteyeceğim senden.
    kayınpederime 300-350 TL civarında TR cihazı alacağım. hangi modeli önerirsin. Yapacağı iş dizi film takip etmek, tarayıcıdan bir şeyler bakmak. Öyle netflix falan takıntısı yoktur :)

mesela bu nasıldır.?
    urun.n11.com
    T95 Super Android 10.1 Allwinner H3 2gb-16gb Tv Box - n11.com
    https://urun.n11.com/medya-oynatici/t95-super-android-101-allwinner-h3-2gb-16gb-tv-box-P408629642

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Umarım, @limanyakan ustanın önerilerini dikkate alarak beelink gt1- mini 2 siparişi vermiştim 2 hafta önce maaleaef satıcı çark etti iptal ettik, Allah tan para iadem oldu

• hayrat3258 H kullanıcısına yanıt
    A95X F3 4ddr 64 gb aldım 2 haftadır bayada zorluyorum, ısınma/donma olmuyor, memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Daha dun insallah yakinda gelir yazmistim nightly surumden cikmis cok sevindim. Cihazim gelirde biran once kullanirim umarim. 65inc tv yi kurdurdum heyecanla bekliyorum.
    Sesinizi çabuk duymuşlar demek ki, hemen ardından kararlı sürümü yayınladılar baksanıza.

Benim de siparişini verdiğim X96 Air gelmedi, ne zaman ulaşır belli değil. Kendi kendime gelin güvey olduğum yetmiyor, bir de CoreElec, custom Rom vs. derdine düşmüşüm sıkıntıdan.
  • Nasıl Smart Tv işe yaramıyor.
    Android xf55 sony 9005 mükemmel ötesi.
    Kurulmayan, çalışmayan uygulama yok.
    Sokağa çıkma yasağı günlerinde büyük keyif alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Smart tv ler bi işe yaramıyor ki. Benimki vestel smart tv, youtube desteğini de çektiler. Hiç vi b.k'a yaramıyor.

Alıntıları Göster
    Tv modeline göre değişiyor. Örneğin son çıkan Sony modelleri bu konuda daha iyi.

Aynı şekilde android işletişim sistemli paneller tv boxlardaki performans olmasa da iş görüyor.

Google Playden uygulama yüklenebiliyor, anlaşma durumlarına göre Youtube, NETFLIX, prime video 4K açabiliyor.

Media player tarzı kullanım için yada sınırlı sayıda uygulama kullanmak isteyenler için uygun.

• samcious S kullanıcısına yanıt
    $ ın seyrinin ne şekilde olacağı belli değil. 1 ayda daha çok yükselebilir de geri de gelebilir.

Forumdan, Sahibinden, letgo dan falan uygun fiyatlı bulursanız alın.

Yurtdışından alınırsa ve arıza olursa anlaşmazlık açılıyor ve bunu telafi ediyorlar.

Çin de bu cihazların 1 yıllık garantisi var.

Yurtdışından düşünüyorsanız satıcıya garanti durumunu sorun.
  • rudeboytr kullanıcısına yanıt
    Link açılmıyor. Allwinner H3 işelmcili bir cihaz alınmaz. Demeode oldu.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142942564

Sahibinden de halen bu fiyata satılıyorsa çok uygun.

Şunu da belirteyim. Tanıx H616 yüksek çözünürlük için uygun bir cihaz değil.

CPU ve GPU uyumsuzluğu dolayısıyla bazı 4K içeriklerde takılma yaşanabilir.

Düşük çözünürlük kullananlar için çok iyi bir kutu olurken;
    Yüksek çözünürlük isteyenler bu kutu için kötü derler.

MALI-G31 için dahi bu kutu alınır.
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    4 GB DDR4 mi DDR3 mü.
    Bende merak ettim.alide ddr4 olanı bulamadim

• hayrat3258 H kullanıcısına yanıt
    4 GB DDR yazıyorsa LPDDR3 tür.

Aliexpress in yan kuruluşu olan Alibaba da DDR4 ramli A95X F3 vardı.

Orada da toptan satış var.
    DDR4 yazıyor ama şimdi bende kıllandım, bi arkadaş toplu getirmiş 3 ay önce, sistem kontrolü gibi biyerden görebilirmiyim?

• dionysos66 kullanıcısına yanıt
    DDR4 diye nerede yazıyor. Kutusunda mı ?
  • 
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.