Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
27.713
Cevap
552
Favori
1.813.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler
  • unitito U kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunları bende yaşıyordum. Firefox kullandıktan sonra diğerlerini birdaha kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com siparisleri gonderiliyor mu? sizi urun kargolandi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

NETFLIX izni olan fire stick 1080p ve roku express in bile talebe göre fiyatları çok yükseldi.

NETFLIX yüksek çözünürlük ile seyredilebilecek en düşük fiyatlı ürünler bunlar.

Bunlara bu kadar para verileceğine MiBox S yada fire 4K almak daha mantıklı.

Alternatif olarak NETFLIX 540p ( 720p ye yakın kalitede görüntü alınır. ) açabilen

veya KODI veya CoreElec ile NETFLIX 1080p seyredilebilen s905X3 çipsetli bir cihaz bakın.
    Fire TV 4K vardi bende biraz hantal kaliyor cok fazla ozellestirilemiyor diye sattim.

CoreElec dediginiz seye baktim oda cok zahmetli gozukuyor ve her acilista o kadar beklemek mantikli gelmedi.

s905X3 islemcili cihazlara bakayim dedim bunlar mi box s den daha pahali. Suan icin roku-fire ve mi box disinda Netflix yuksek cozunurlukte izleyebildigimiz bir android kutusu yok sanirim ekstra islem yapmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

aliexpress.com siparisleri gonderiliyor mu? sizi urun kargolandi mi?
    kargolandı hocam
    ama daha çinden yola çıkmadı görünüyor.

kargo firmasının deposunda duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Fire TV 4K vardi bende biraz hantal kaliyor cok fazla ozellestirilemiyor diye sattim.

CoreElec dediginiz seye baktim oda cok zahmetli gozukuyor ve her acilista o kadar beklemek mantikli gelmedi.

s905X3 islemcili cihazlara bakayim dedim bunlar mi box s den daha pahali. Suan icin roku-fire ve mi box disinda Netflix yuksek cozunurlukte izleyebildigimiz bir android kutusu yok sanirim ekstra islem yapmadan.

Alıntıları Göster
    nvidia shiled tv var hocam.
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    O linki örnek olarak verdim.

Buradan seçin.
    tr.aliexpress.com
    Toptan Satış smart-tv-x96-air - Düşük Fiyatla Satın Alın smart-tv-x96-air Pek Çoğu AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/af/smart%25252dtv%25252dx96%25252dair.html?d=y&origin=n&SearchText=smart-tv-x96-air

Bunlardan biri olabilir.

aliexpress.com
    US $26.62 43% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de X96Air 4GB 64GB Android 9.0 TV kutusu Amlogic S905X3 dört çekirdekli 2.4G 5G çift Wifi BT4.1 8K desteği Youtube Netflix X96 hava medya pl AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000240569609.html?

aliexpress.com
    US $18.69 18% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de X96 hava Android tv kutusu Android 9.0 Amlogic S905X3 akıllı tv kutusu 4K Android kutusu X96Air dört çekirdekli 2.4G & 5G wifi BT4.1 H.265 64/32GB AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000334046797.html?

• Arkadaslar selam,
    Malum bu donem ev teknoloji urunlerinin fiyati cokca arttı ama tabi evde olan 60 yas ustu anne babalrimisin a canları sıkılıyor biraz. Ben de bizimkilere bi android box alayim dedim, tv smart değil.
    Kucucuk tabletten izlemeye calisiyorlar biseyler. Netflix ve youtube uygulamalarinin sorunsuz 1080p açıldığı, internetteki dizi ve film sitelerine de girip izleyebilecekleri bi android box öneriniz var mıdır?
    Max 300 liralik bisey düşünüyordum ama biraz arastirinca onlarin kullanabilecekleri basitlikte xiaomi mi box s var herhalde, o da biraz pahalı. Kurulumunu falan da ben uzakts olduğum için kendileri yapacaklar, var midir kullanimi basit bu uygulamalar ve internette film izlemekte üzmeyecek bi android box önerisi?

• urun.n11.com
    Wechip X88 Pro 4g/32g-64g Android 9.0 Tv Box Netflix-kodi-youtube - n11.com
    https://urun.n11.com/medya-oynatici/wechip-x88-pro-4g32g-64g-android-90-tv-box-netflix-kodi-youtube-P380158201
    bu cihaz nasıldır acaba,samsung akıllı televizyonum var ancak dts ses sorunu çok can sıkıyor.

• Khiron K kullanıcısına yanıt
    Donanım olarak 3 model arasında bir fark yok.

Nightly CoreElec kurulabiliyor.

CoreElec geliştiricileri bu konu üzerinde devamlı çalışıyorlar.

CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2-nightly_20200112-Generic.img.gz

32 GB rom her türlü iş için yeterli olur. Film - dizi depolamadıktan sonra

150 ye yakın and. program yüklense yaklaşık 16 GB yer kaplar.

4 GB ram olması da fazlasıyla yeterli olur.

F3 modelleri, F/P olarak kategorisindeki en iyi kutular arasında.

Mithat hocanın incelemesini izlemediyseniz izleyin.
    Bana göre ülkemizdeki en iyi tv box inceleme vidolarını o çekiyor.
    Paylaşım konusunda CoreElec kurulum videoları da var.
    Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın.

Mithat KILIÇyoutube
    A95X F3 S905X3 TV BOX (Türkçe İnceleme)
    https://www.youtube.com/watch?v=eb_7hf7Kr8U

• swarf kullanıcısına yanıt
    Bu işlemciyle 1 gb ram yeterli olmaz.

En az 2 gb olmalı.

Fakat düşük donanımlı bir kutu ile yetinmeyip,

s905X3 çipsetli bir cihaz almaya bakın.

Böyle bir ürünün 4-5 yıl kullanılacağını düşünürsek

F/P, Fayda/Maliyet, Fiyat/Kullanma oranları yüksek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyasiyabend

https://urun.n11.com/medya-oynatici/wechip-x88-pro-4g32g-64g-android-90-tv-box-netflix-kodi-youtube-P380158201 bu cihaz nasıldır acaba,samsung akıllı televizyonum var ancak dts ses sorunu çok can sıkıyor.
    Rockchip işlemcili cihaz tavsiye edilmiyor.
    Amilogic S905x2 veya s905x3 ddr4 ramli beelink mini cihazlara bakın veya daha uygun fiyatlı gene s905x3 DDR3 ramli HK1 ozellikle tavsiye ederim. veya Tanix tx3 boxlarda olabilir. Netflix bu cihazlarda 540p gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Rockchip işlemcili cihaz tavsiye edilmiyor.
    Amilogic S905x2 veya s905x3 ddr4 ramli beelink mini cihazlara bakın veya daha uygun fiyatlı gene s905x3 DDR3 ramli HK1 ozellikle tavsiye ederim. veya Tanix tx3 boxlarda olabilir. Netflix bu cihazlarda 540p gösterir.

Alıntıları Göster
    Case 4U Tanix TX6 4K nasıl hocam sizce? Çinle filan uğraşmayayım.

CPU: Allwinner H6, up to 1.5 GHz, Quad core ARM Cortex-A53
    GPU: Mali-T720
    RAM: 4G DDRIII
    ROM: 64G
    Ethernet: 100M RJ45 port
    Wifi 2.4G + 5G(AC2X2)
    bluetooth: 4.1
    USB: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0

Edit Çok ısınıyor tavsiye etmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 11 Nisan 2020; 17:55:27 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Fire Tv 4K nın işlemcisi iyi bir işlemci ve performans olarak MiBoX S ten biraz daha iyi.
    Uygulama yüklemek için kendine özel apk ları bulmak gerekiyor.

CoreElec kullanılmak istenmez ise KODI ye NETFLIX kurulabilir. (NETFLIX orijinal arayüzünde olmaz.)

2 GB lik, s905X3 çipsetli cihazlar 23-24 $ a kadar düşüyor neredeyse 2 GB lik MiBox S in yarı fiyatı.

NETFLIX izni olan Apple tv, Amazon fire ve Roku lardan başka, MiBox S in çevre birimleri olarak biraz daha gelişmişi engel 1015k ( ispanya da satılıyor )

ve fiyatı daha yüksek olan Skystream ile Nvida Shields var. Başka cihaz yok.
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    En uygunu, media player tarzı kullanımı ile MiBox S.

Yerleşik Choremecast çipi ile kolayca telefonlarını da ekrana yansıtabilirler.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Aliexpress kargo ile ilgili genel bir bilgilendirme yapayım.

28.03 c.ertesi dijital masa saati sipariş verdim, aynı gün satış onaylandı, 30. 03 p.tesi kargoya verdiler, dün 10.04 Cuma günü ürün elime geçti.

standart aliexpress kargo ile geldi.

aynı gün başka satıcıdan başka bir ürün daha aldım malyezya hava yolu ile geldiği için hala bir haber yok.

Ürün kargoya verilince gayet hızlı geliyor ve İstanbul'da 14 gün bekletilmiyor.

Aliexpres standart ve Çin devlet kargosu diğer kargolardan hızlı geliyor.

Türkiyede bekleme olmuyor, kargo firması ne kadar hızlı o kadar hızlı ulaşıyor kargolar.
  • siyasiyabend S kullanıcısına yanıt
    S905X2 ve özellikle s905X3 çipsetli kutular varken RK çipsetli bir cihaz almak mantıklı değil.

s905X3 çipsetli cihazlarda KODI de 8K@60fps ve ses sertifikaları sorgulanmadığı için
    ses formatlarında sıkıntı yaşanmıyor.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam şu
    Link linktekinden birini alacam. İki çeşit kumanda var hangisi daha mantıklı olur?
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Almışken Gyro özellikli bir airmouse almak mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

Case 4U Tanix TX6 4K nasıl hocam sizce? Çinle filan uğraşmayayım.

CPU: Allwinner H6, up to 1.5 GHz, Quad core ARM Cortex-A53
    GPU: Mali-T720
    RAM: 4G DDRIII
    ROM: 64G
    Ethernet: 100M RJ45 port
    Wifi 2.4G + 5G(AC2X2)
    bluetooth: 4.1
    USB: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0

Edit Çok ısınıyor tavsiye etmem :)

Alıntıları Göster
    Yeni Allwinner islemcili Tanix tx6s denedim, ısınmayı geçtim USB bile bağlı değilken 85 dereceye çıkıyor ısısı bu halde nasıl piyasaya sürmüşler cihazı şaşırdım.

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.