Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (791. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seho88

Bende var yaklaşık 3 hafta önce almıştım. Daha önce şu hem touchpad hem klavye olanlardan vardı. İşkence çekmişim resmen. Bu çok rahat oldu. Çekim mesafesi iyi takılma olmuyor diğeri gibi. Artık her akşam tvbox açar oldum. Işıklı olması güzel karanlıkta klavye rahat oluyor. Türkçe olması da avantaj. Ben memnun kaldım. Yeni tv box da gelsin değmeyin keyfime

Alıntıları Göster
    Dark Kam04 var bir de.

Yorumları bayağı var ve olumlu.

Lakin fiyatı çok abzürt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

İnceleme videosu mu çekiyorsunuz ?
    çekmiyom üçünü beğendim 1 ni alsam aklımda kalıcak dayanamadım hepsini aldım
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Hahahaha 😂😂😂 oda güzelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

Sen diyorsan doğrudur abi :)

Bu fiyatlarda var mı başka önerin abi yurt içinde yalnız
    daha önce aldığım üstünde touch pad i olan bir airmouse du. bunun tuşları ışıklı arkasında klavyesi var, daha bir kullanışlı geldi..N11 den almıştım..
    Normal kullanım ve testlerde bildiğimiz kablosuz pc mouse kullanıyorum, alışkanlıktan daha kolay geliyor :)
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    Benim 6 Kasım da sipariş ettiğim a95x f3 ve tx3 ü bu gün kargo dağıtıma gidip elden aldım, bir haftadır dağıtıma çıkartmıyorlardı, a95x f3 için video çekiyorum haftaya da tx3 ü yayınlarım , şimdilik düzgün gibi görünüyor, en azından kullanıcıya seçenek veriyorlar, root seçeneği var cetus vs yüklü geliyor.netflix 480p .. 4k 60fps youtube da başarılı , ..güzel cihaz.. yarın testlere devam :)
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    mi box s 4k ile bu söylediğin cihazlar arasında hangisini tercih edersin.

• miki kullanıcısına yanıt
    Özellikle TX3 incelemesini merakla beklemedeyim. Hele 4K 60fps oynatabiliyorsa o zaman bayramda yeni ayakkabı alınmış çocuk gibi sarılıp uyurum herhalde kutuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Özellikle TX3 incelemesini merakla beklemedeyim. Hele 4K 60fps oynatabiliyorsa o zaman bayramda yeni ayakkabı alınmış çocuk gibi sarılıp uyurum herhalde kutuya.
    Videoyu haftaya çeker yayınlarım ama öncesinde bir test yapar size bildiririm %99 başarılı olur, %1 yanılma payım olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemverensoy

Hemşerim ne yaptın karar verebildin mi?
    Üstad karar vermedim henüz ama tanix tx6 alacağım büyük ihtimal.

Ama az güvenilir hdmı çıkışı olan eski bir tablet bulsam o da benim işimi fazlasıyla görecek, ekranı kırık mırık fark etmez açılsa yeter..

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olur inşallah Hemşerim. Allah gönlüne göre versin inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yukselg10 Y kullanıcısına yanıt
    Netflıx Yüksek çözünürlük gerekiyorsa MiBoX s,

NETFLIX 540p yeterli gelirse F3 veya N5 max X3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seho88

Bende var yaklaşık 3 hafta önce almıştım. Daha önce şu hem touchpad hem klavye olanlardan vardı. İşkence çekmişim resmen. Bu çok rahat oldu. Çekim mesafesi iyi takılma olmuyor diğeri gibi. Artık her akşam tvbox açar oldum. Işıklı olması güzel karanlıkta klavye rahat oluyor. Türkçe olması da avantaj. Ben memnun kaldım. Yeni tv box da gelsin değmeyin keyfime

Alıntıları Göster
    Hem touchpad hem de klavye olan kumanda hangi marka ve modeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

Bu fiyat, bu vergi ve (bana göre) bu hız. Şimdilik herşeyden memnunum. En dikkat çeken durum ekranın daha parlak ve net olması.

Alıntıları Göster
    OK.
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Tanıx TX6 ların bir kısmı sorunlu. s905X3 çipsetli cihazlar varken ve fiyatları da cazipken bu ürünlere yönelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Hem touchpad hem de klavye olan kumanda hangi marka ve modeldi.

Alıntıları Göster

Bu klavye üstadım. Türkçe bir klavye ancak çekim gücü zayıf. Cihazın resmen yanına gitmem gerekiyordu. Touchpad kısmı da kafasına göre hareket ediyordu. Hele parmak biraz ıslaksa. Uzun süre kullandım ancak elime her aldığımda sinirlerim tepeme çıkıyordu.

• seho88 kullanıcısına yanıt
    İşte bu nedenle bu tarz mini klavyeleri almayın diyorum.

Üstelik çabuk bozuluyorlar.

Verilen paraya yazık.
  • Şangay, Şangay Uluslararası Posta Değişim İstasyonu'na varış (transfer yoluyla)
    bu ne demek arkadaşlar?

bir de bu var : Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb), China (Yurt Disi)
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Mx3 pro dan çok memnun kaldım. Hem daha kompakt hem daha kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

Şangay, Şangay Uluslararası Posta Değişim İstasyonu'na varış (transfer yoluyla)
    bu ne demek arkadaşlar?

bir de bu var : Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb), China (Yurt Disi)
    diyor ki çin den çıktı hedef ülkeye doğru hareket ediyor. OTb ler henüz gidişi ifade ediyor.
    İnb ler yani Turkey yazana kadar gelişme olmaz.
    gümrüğe girip çıkana kadar da ptt sitesinde veri paylaşılmıyor hocam.
  • spysoul S kullanıcısına yanıt
    teşekkür derim hocam. şu an Türkiye'ye doğru geliyor anladığım kadarıyla. bir kaç gün içinde Türkiye'ye gelir sanırım hayırlısıyla.
  • 
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.