Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27.789
Cevap
556
Favori
1.823.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: philips7000kk

Tekrar merhaba arkadaşlar .Bi süre önce banggooddan belink gt1 mini almistim. Açılmıyor logoda takılıyordu. Sorunla ilgili banggodla konuştum delilleri yolladim.
    Ürünün sorunlu olduğunu görünce para iadesi yapmayi önerdiler.309 lira ödemistim vergiler dahil. Bana sadece ürün fiyatı 279 lirayi iade etmeyi önerdiler kabul ettim.
    279 lira hesabima yatti. Bu süre icinde beelink kendi servisi ile mailleştim.bana firmware guncellemesi attilar ve nasıl yapicagimi gosteren video yolladılar.
    Bunu da yaptım ama sonuç aynidi.
    En son gözümu kararttim.http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=53956&extra=page%3D1 sayfadaki 1.15 gblik yeni andorid sürümünü yükledim.
    Ve sonuç cihaz açildi

Ama en son aklima takilan sd karta recory dosyalari yükleyin ve update edin diye bi aşama var
    Bunu yapmasam olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrnayn -- 7 Aralık 2019; 22:53:45 >

• miki kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    2T2R mimo nedir?

• Tv box için bir gamepad düşünüyorum. Kablosuz araştırıyorum. Bluetooth lu versiyonlar var wireless li versiyonlar var. Bu konuda tavsiyesi tecrübesi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Akşam Tv Box ile 8K youtube videosu izledim.

TvBox ta 8K desteği olmadığı için tam ekran oynatamadı fakat görüntü harikaydı.

Tv Boxınızla siz de deneyin.

Bu video için iyi bir İnternet gerekli.
    Bu arada tanix tx3 elime geçti ve kullanmaya başladım. Merak edilen bi husus varsa yardımcı olmak isterim.

• quote:

Madem ki yeni bir sistem kurmayı düşünüyorsunuz geniş açıdan bakalım ;

Hibrid cihazlara sıcak bakmıyorum elinizdeki uydu receiver ı kullanırsınız.

1. Alternatif AVR varsa tv almaya gerek yok . Projeksiyonlar çok gelişti.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131145285

Oyun oynamayı düşünmüyorsanız,
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140521245

And. programlarla uğraşmam derseniz

intel çipsetli uygun fiyatlı bir mini pC.

2 . Alternatif , bildiğim kadarıyla NETFLIX Samsung lardan desteğini çekti.

SONY ya da LG marka yeni nesil bir tv . Bu panellerde NETFLIX 4K.

Bu tv lerin samart özellikleri her nekadar yavaş olsa da yeterli gelebilir.

And. Box olarak Beelink GT KING pro
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137694422

ya da bir geliştirici platformu olan ODROID N2 .

1. Yeni nesil and. boxlarda optik çıkış kaldırılıyor, AVR nin plus özelliği varsa passtrouht ile kayıpsız ses alınabiliyor.

2. Nvdia S. Stick 2019 ve yukarıda bahsettiğim tv lerde NETFLIX 4K.

3. Önerdiğim and. boxlar en güncel cihazlar, yeni görüntü ve ses codeclerinde sorun yaşanmaz. . Mini Pc de nasıldır bilemem.

4. Öğretilebilir kumanda olunca tek bir kumanda ile sistem kontrol edilebiliyor.
    Hocam cevap için teşekkürler..

Şuan için TV aldım. Yeni eve taşınacağım o zaman projeksiyon olabilir.
    Aşağıdaki Tv'yi aldım.
    www.grundig.com.tr
    65 GCU 9800S - UHD Plus TV - Ultra HD + TV | Grundig
    https://www.grundig.com.tr/65-gcu-9800s.html

Bu TV'de netflix yok ve smart uygulması çok iyi değil diyorlar. TV daha kurulmadı genel yorumları yazdım.

Öncelikle AVR'de yok benim. Şuan sadece Logitech Z5500 Ses sistemim var DTS ve DD çözüyor kendisi.
    Bu yüzden optik çıkış önemli. Yada android box ile izlerken TV'nin optiğinden direkt sesi alabilirsem o zaman sorun yok.

Hocam yukarıda ki yazdıklarımı gözönüne alarak ve bu konuda hiç bir tecrübem olmadığını da bilerek tekrar tavsiyelerinizi bekliyorum.

1-Netflix 4K olmalı (Öünki TV de netflix yok)
    2-Ses ve Görüntü codec lerini desteklemeli (Atmos ve 7.1 omasa da olur)
    3-Benim için en önemlisi akıllı kumandalı anroid box varmı. yani ilave kumanda almadan tv, tv box ve ses sistemini kullanabilir miyim. (Bu tip kumandası olan öğrenen akıllı kumandalı Tv box var mı)

Yukarıda dediğiniz GT King Pro ve Odroid N2 radarımda. Odrodid pc ye mi takılıyor anlamadım?
    Bunlar da Türkçe dil desteği, türkçe sesli komut algılama var mıdır?

Bütçe de sıkıntı yok. 1.000 TLye kadar çıkabilirim.

Değişik varyosyanlar içinde tekliflere açığım. :)

Saygılarımla..

• quote:

Tanıx TX6 ların bir kısmı sorunlu. s905X3 çipsetli cihazlar varken ve fiyatları da cazipken bu ürünlere yönelmeli.
    Hangileri kardeş o cihazlar sana zahmet TR pazarında satılan markalardan bir iki tane yazsan.

• cemverensoy kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş teşekkür ederim.

• miki kullanıcısına yanıt
    Desenize yaşlanıyoruz hepberaber. Zaman izlerini bırakıp geçiyor.

Videoların devamını bekliyoruz.
  • philips7000kk P kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözüldüğüne sevindim. Yeni sürümü yüklemek iyi bir deneyim olmuştur. Mini yi geri istemediler sanırım.

Bu şekilde bir problem yoksa uptade yapmaya gerek yok. Cihazı kişiselleştirmeye başlayın.

Gerekirse sonra yaparsınız. Hatta CoreElec te yükleyip NETFLIX ı yüksek çözünürlükte seyredersiniz.
  • cygnus666 C kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışlar demek ki. Olsun geç olsun güç olmasın.

Bu arada N5 plus, Gearbest in dışındaki diğer sitelerde de satılmaya başlanır ve bu modeli de alabilirsiniz.
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    SISO (Single Input, Single Output)
    MIMO (Multi Input Multi Output)
    Haberleşme sistemlerindeki band genişliği sınırlamalarından dolayı oluşan hız problemine çözüm olması amacıyla oluşturulmuş çoklu gönderme ve alma teknolojisi. Çoklu giriş çoklu çıkış olarak Türkçeye çevrilebilir.

2X2 MIMO (iki iletici anten, iki alıcı anten) var.
    8X8 MIMO ile ( sekiz iletici anten, sekiz alıcı anten) e kadar çıkabilmekte.

2T2R MIMO Nvidia Shields, A95X modellerinde ve Magıcsee nin N5 s905X3 çipsetli ürünlerinde var.

Teorik olarak 867 m.bit hıza kadar çıkabiliyor. Bu teknolojiyi kullanabilmek için modemde ve ağa bağlı olan cihazlarda bu özellik olmalı.

• arkadaşlar tanix tx6 ile f3 arasında kaldım ama çok bilgim yok android boxlarla ilgili. siz bu iki cihaz aradında hangisini seçerdiniz. başka önereceğiniz cihaz var mı? bu iki cihaza hdd takılıyor mu. benim kullanımım apk kuracağım, ip tv, klawye mause ile oyun oynanabilen, kasma donma yaşanmayan iyi bir fiyat / performans cihazı arıyorum aslında. öneri ve tavsiyeleriniz nedir

• 07mg32 kullanıcısına yanıt
    Turk.net i öneriyorum. Türkiyedeki WIFI hız limitlerini zorlayıp, yükseltmeye çalışıyor.
    Taahhüt yok. Kimsenin elini kolunu bağlamıyorlar. Altyapı destekliyorsa yüksek hız verebiliyor.

TX3 X3 yüksek çözünürlük karşısında ne yapacak onu bir test edin.
    Bir de AIDA 64 te yazan üretici firma kim öğrenirsek iyi olur.
  • quote:

Bu arada N5 plus, Gearbest in dışındaki diğer sitelerde de satılmaya başlanır ve bu modeli de alabilirsiniz.
    Aslında iki üç kere yazdım sadece kumandayı çıkar siparisten diye.Ama tüm siparişi iptal etmiş eleman.Neyse sağlık olsun.
    N5 plus ın n5 Max den farkı nelerdir peki?
    N5 plus daha iyi bir cihazsa onu alayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyretm B kullanıcısına yanıt
    Direkt kayıt yapma gibi bir durum varsa alınabilir. Fiyatı düşmeye başladı.
    Altında fan ızgarası var fakat fan opsiyonel. DDR3 ramli. Topiği ve videolarını inceleyin.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136462845

Diğer yandan s905X3 çipsetli cihazlarda şuana kadar pek sorun gözlemlenmedi.

A95X max gibi 2.5 luk HDD ve SSD takılabilen bir kutu istiyorsanız;

Magıcsee N5 plus.

yada ;

A95X F3

Magıcsee N5 X3

@beyretm
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah Kardeşim. Hem Eskişehir'li bir hemşerimsin. Hem de Pendik'te yani aynı ilçede ikamet ediyoruz. Daha ne olsun. Ben teşekkür ederim.

• quote:

Üstad magicsee n5 plus ı inceledim şimdi de n5 Max ten çok daha cazip .
    Dd4 ram ve HDD SSD yuvası ile bayağı fark ediyor.
    Gear best te 350 civarı fiyatı.
    Banggood u bekleyeyim mi stoklara girmesi için?
    Yoksa gear best ten mi alayım?
    Fiyat iyi mi ?Düşmesini bekleyelim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Hocam cevap için teşekkürler..

Şuan için TV aldım. Yeni eve taşınacağım o zaman projeksiyon olabilir.
    Aşağıdaki Tv'yi aldım.
    https://www.grundig.com.tr/65-gcu-9800s.html

Bu TV'de netflix yok ve smart uygulması çok iyi değil diyorlar. TV daha kurulmadı genel yorumları yazdım.

Öncelikle AVR'de yok benim. Şuan sadece Logitech Z5500 Ses sistemim var DTS ve DD çözüyor kendisi.
    Bu yüzden optik çıkış önemli. Yada android box ile izlerken TV'nin optiğinden direkt sesi alabilirsem o zaman sorun yok.

Hocam yukarıda ki yazdıklarımı gözönüne alarak ve bu konuda hiç bir tecrübem olmadığını da bilerek tekrar tavsiyelerinizi bekliyorum.

1-Netflix 4K olmalı (Öünki TV de netflix yok)
    2-Ses ve Görüntü codec lerini desteklemeli (Atmos ve 7.1 omasa da olur)
    3-Benim için en önemlisi akıllı kumandalı anroid box varmı. yani ilave kumanda almadan tv, tv box ve ses sistemini kullanabilir miyim. (Bu tip kumandası olan öğrenen akıllı kumandalı Tv box var mı)

Yukarıda dediğiniz GT King Pro ve Odroid N2 radarımda. Odrodid pc ye mi takılıyor anlamadım?
    Bunlar da Türkçe dil desteği, türkçe sesli komut algılama var mıdır?

Bütçe de sıkıntı yok. 1.000 TLye kadar çıkabilirim.

Değişik varyosyanlar içinde tekliflere açığım. :)

Saygılarımla..

Alıntıları Göster
    Tv Boxlar gittikçe gelişip, güçleniyor. Buna miniPC ve STB ler de dahil.

Bu şekilde bir medya merkezi olduktan sonra And.İşletim sistemli ya da başka bir işletim sistemli smart tv almaya gerek kalmıyor. Fakat son çıkan and. işletim sistemine sahip paneller belirli bir gücü ve hızı yakalamaya başladılar. Panel üreticileri, projeksiyonların tehdidinin farkında.

Demem o ki, iyi bir medya oynatıcıya sahip olunca projeksiyon ve AVR ye yatırım yapmak daha mantıklı görünüyor.

Odroid Pc bir geliştirici platformu ve Ubuntu, LibreElec, CoreElec, And. vb. gibi birçok işletim sistemi ile kullanılabiliyor. Geliştirmeye açık ve elastik bir yapıda.

Bu cihazların hepsinde Türkçe dil desteği var. Çoğunda sesli komut algılama var.

Bu kutularda bütün özelliklere sahip olan bir cihaz yok.

Logitech Z5500 de HDMI girişi varsa ;

1) Nvdia Shields (stick) 2019 uygun olur.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140521245

Optik çıkış gerekli ise ;

2) Beelink GT KING ve yanına Amazon fire stick 4K ya da MiBox S

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137694422

Stick lerde Türkçe desteği var fakat alexa sesli kumandada Türkçe komut verilemiyor.
    Nvdia S. stick te de bulunan alexa da olduğu gibi kendi sesli kumandasında da Türkçe komut desteği yok.

MiBox S te Türkçe sesli komut algılama özelliği var, sticklerde olduğu gibi optik çıkış yok

GT KING te optik çıkış var. Türkçe sesli komutu destekliyor. NETFLIX en fazla 540P.

GT KING pro da HIFI (kayıpsız ses) için optik çıkış koymamışlar.

• 
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.