Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam tabi seçim meselesi 4k icin.ben illa 4k olsun demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0

hocam tabi seçim meselesi 4k icin.ben illa 4k olsun demiyorum.
    Ama bende diyorum ki TV box alan kişinin İlk amacı IPTV ikinci amacı 4k görüntü.

Hem kompakt ufak bir cihaz hem kişiye göre değişse de işlevsel Bir alet TV box.

Bir yandan TV lerin Kendi iç Android sistemleri de yoğun kullanımda elbet falso veriyor ama bu harici bozulsa da TV ye sıkıntısı yok.

Ama sizin mantığınız yanlış demiyorum bende bu düşüncede idim ama laptop alındığında insanda ya oyunda oynasam keşke düşüncesi geliyor bu sefer özelikler artıyor fiyat uçuyor.

Ama günlük işler IPTV dizi falan denilince 300- 750 TL arası Bir TV box daha mantıklı.

Hatta Android oyun oynatan kasmayan TV box bal kaymak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg10

mx 300-350 civarı apk yükleyebileceğim, fhd oynatan, usb, sd kart , wifi olan kasmayan, donmayan bir android box önerisi olanlar var mı yardımcı olursanız sevinirim.
    https://merttemizer.com/category/tekno/

Bu sayfayı biraz inceleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: firstutay

Ben 11.11 de 731 TL'ye almışım

Son kampanyada ise 729 TL'ye düşmüş o da kur farkıdır.

Şu an 849 TL den satışta

Ürün 702 TL den satışa başlamış sonra sürekli tırmanış.

Alıntıları Göster
    banggood da mı bu rakamlara düştü hocam ? aliexpresste felan evet düşmüştü de ben gümrük vergisi ve tanımadığım mağazalar nedeniyle pek ısınamadım aliexpresse ..

desene pahalı aldık ::)

• firstutay F kullanıcısına yanıt
    King Pro 720'ye düştüğünde, kargo beklediğim TX3 ve F3 siparişlerim elimi kolumu bağladı, F3 bugün Ankaraya ulaştı, bana gelmedi henüz. 3 cihazımdan birini Ankara içinde elden satıp King Pro'nun 600'lü rakamlara düşmesini bekleyeceğim. İlgine teşekkürler.
  • spysoul S kullanıcısına yanıt
    Aliexpress dünyanın en güçlü firması nerede ise ve ordaki mağazasını kimse kaptırmak istemez, hiç bir satıcı böyle bir riske girmez.

HB,N11, Gitti Gidii vs. ye bile güvenmiyorum Aliexpress e güvendiğim kadar.

1998'den beri online alış-veriş yapıyorum, tecrübe ile sabit.

İlk tercihim Aliexpress ama tabi fiyat-gümrük kıstaslarım dahilinde.
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    4K istemiyorsan o zaman Add. Box'lar tam sana göre eski notebook'a göre parande atarlar hiç abartmıyorum.
    Fiyat olarakta şuan en ucuz 4K destekli Boxlar eski laptoptan işlevsel ve akıcı video oynatır.
    Bir çok eski notebook hdmi çıkışndan anca DTS ve AC3 destekler ve 1080p yi de zorlanarak nazlanarak oynatır.

Akıcı 4K oynatacak notebook fiyatına 4K yı akıcı ounatan 10 tane 20 tane box alırsın.

HTPC'imdeki ekrankartının fiyatıyla 3-4 tane Odroid N2 alınız :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Aliexpress dünyanın en güçlü firması nerede ise ve ordaki mağazasını kimse kaptırmak istemez, hiç bir satıcı böyle bir riske girmez.

HB,N11, Gitti Gidii vs. ye bile güvenmiyorum Aliexpress e güvendiğim kadar.

1998'den beri online alış-veriş yapıyorum, tecrübe ile sabit.

İlk tercihim Aliexpress ama tabi fiyat-gümrük kıstaslarım dahilinde.
    bahsettiğin sitelerde haklısın hocam ben kötü demedim aliexpress için sadece ısınamadım alışveriş açısından .
    yabancı siteler bizim yerlilerden daha iyi birçok konuda.
    hepsiburada ile görüşemeyeceğim kadar banggood ve singapore post ile görüştüm yani geri dönüş ve bu kadar insanla bıkmadan ilgilenip sorunlarını çözmek çok başarılı bir altyapı gerektiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

banggood da mı bu rakamlara düştü hocam ? aliexpresste felan evet düşmüştü de ben gümrük vergisi ve tanımadığım mağazalar nedeniyle pek ısınamadım aliexpresse ..

desene pahalı aldık ::)

Alıntıları Göster
    Bende ilk etapta senin gibi düşünerek yüksek rakama banggood üzerinden sipariş verdim. Kargo sigorta falan 950 TL civarındaydı. 2 hafta siparişim yola çıkmayınca iptal ettim ve gözü karartım aliexpress ten sipariş verdim. Sipariş verdiğim mağaza beelink resmi mağazası olduğundan satıcıyla ilgili sıkıntı yaşayacağımı düşünmedim. Tek korkum vergiydi onuda rica üzerine düşük bedel gösterip gönderdikleri için gümrüktede bir sıkıntı yaşamadım.

• Bu kargoya verilip hiç hareket olmayan ürünler için ne yapıyoruz
    Sordum canlı chatten bekle diyorlar

• Ayrıca aliexpress te satıcı veya ürün ile ilgili bir sorun yaşadığınızda ödeme iade talebinde bulunabiliyorsunuz. Gerekli kanıtları sunduğunuzda duruma göre kısmi yada tam ödemeyi alabiliyorsunuz. Örneğin geçenlerde elime geçen gamepad'in R1 tuşu çalışmıyordu. Ürün bedeli kadar geri ödeme istedim. Satıcı firma bunun tamir olabileceğini belirterek 10 USD teklif etti. Bende bunun ülkemiz şartlarında onarımının mümkün olmadığını belirterek tam ödemede ısrarcı oldum. Durum komisyona düştü şimdi aliexpress komisyonu değerlendiriyor. Komisyon ürün bedelinin yarısını teklif etti. Henüz kabul etmedim ama sanırım edeceğim. Ürünün içini açıp yapılabilirmi diye kontrol ettikten sonra karar vereceğim. Bu benim örneğimdi. Yaptığım araştırmalarda ürün hiç elinize ulaşmaz ise veya tamamen kullanılmaz durumda ise tam ödeme yaptıklarını gördüm.

• firstutay F kullanıcısına yanıt
    Tam para iadesi yada yeni ürün yada ürün değişimi isteyin. ayıplı mal satan cezasını çeksin, bunu belirtin.
    zaten mağdur olduğunuzu ihtiyacınızın ayıplı bir ürünle sekteye uğradığını ve bu uğraşmayı sevmediğiniz bir durumla muhatap olmak zorunda kaldığınızı da belirtin, tahkim kuruluna.

Cezasını çekmeli ve size çalışan yeni ürün göndermeli. bunu belirtin, kargo masraflarını onlar ödemesi durmunda iade edeblieceğinizide belirtin kargo masrafı min 350 tl bunu unutmayın. (ptt ile)
  • arkadaslar yeni xiami me box satın aldım aynı zamanda bein connect taraftar paketide aldım me box kurulum yaptım google playdan bein connect uygulamasını arattırdıgımda uygulama çıkmıyor neden acaba başka uygulamarıda arattırdım onlarda çıkmıyor telden aradığımda hemen çıkıyor bunun çözümü nedir acaba ?
  • Tobey T kullanıcısına yanıt
    Tv box uygulaması android tv box kategorisinde değil o nedenle görünmüyor.

Mibox başlığını inceleyin biraz orda vardır cevabı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Tv box uygulaması android tv box kategorisinde değil o nedenle görünmüyor.

Mibox başlığını inceleyin biraz orda vardır cevabı.
    peki teşekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobey

peki teşekkur ederim

Alıntıları Göster
    Apk ile yükleyin ben o şekilde kullanıyorum bein connecti

• invadersmustdie kullanıcısına yanıt
    O zaman Fire Stick 1080p ya da 4K.
  • yukselg10 Y kullanıcısına yanıt
    www.banggood.com
    A95X F3 Amlogic S905X3 4 GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Kutu, 64 RGB Işık ile Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/A95X-F3-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-with-64-RGB-Light-p-1578117.html?ID=533601&cur_warehouse=CN

www.banggood.com
    Magicsee N5 Max Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Magicsee-N5-Max-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-p-1593644.html?rmmds=buy&ID=533601&cur_warehouse=CN

Gearbest
    Magicsee N5 Artı Android 9.0 TV Box 8K HDR Amlogic S905X3 4GB RAM 64GB ROM Çift bant WiFi USB 3.0 4TB HDD / SSD Sabit Disk Genişletme Ultra HD Video | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009459286463.html

Hernekadar bugünlerde vergi çıkmasa da geçtiğimiz ay gözlemlediğim kadarıyla 3 kişiye yüksek vergi çıktı.

Banggood daki vergi sigortası riski ortadan kaldırıyor.

• Beelink GT King cihazı için çıkan vergi ;
  • Bu kumandayı kullanan kişiler memnun mu kullanımdan ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.