Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alpha_Sarc Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürünü getiren PTT görevlisine gümrük vergisini ödedikten sonra, ödemenin yapıldığına dair herhangi bir belge (dekont, makbuz vb.) vermediğini dün teyit ettim. Mecbur bir PTT şubesine gidip dekontu almamız gerekecek bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EricCartman

Ürünü getiren PTT görevlisine gümrük vergisini ödedikten sonra, ödemenin yapıldığına dair herhangi bir belge (dekont, makbuz vb.) vermediğini dün teyit ettim. Mecbur bir PTT şubesine gidip dekontu almamız gerekecek bu durumda.
    gt king pro için mecburen bu süreç adına yazışmalar yaptım banggood ile.
    1) takip sitesinin gümrük vergisi çıktığına dair görüntü paylaştım okey felan dediler chatten meğerse sadece süreci başlatmak içinmiş yani adam belge vermedi diye cevapladım yine üzgünüz ödediğinize dair belgeyi bizle paylaşır mısınız felan dedi.
    2) site ve takip no verdim alın kendiniz bakın dedim bu da yemedi zaten gümrük vergisi ödemeden ürünü vermiyorlar dedim teslim edildi kısmını gösterdim yine klişe belge şart demeye getirdiler.

gt king yarın veya sonraki gün gelir buraya olmadı ikisini de bir alıcam geçen vakit yetişmedi diye alamadım baya inatçılar bu konuda açıkçası..

• yetki Y kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. sizin cihazı erken göndermişler. banggood'dan mı almıştınız? çoğu kişinin siparişini göndermediler.

tx3 de almıştınız sanırım. değerlendirme yapabilir misiniz?
  • spysoul S kullanıcısına yanıt
    Evet mutlaka ödendiğine dair bir belge görmek istiyorlarmış malesef. Size ne kadarlık bir vergi çıkmıştı hocam ? Bir de ayın 1'inden beri kargo yapılacak firmada gözüküyor ürün. Hala uçakla gönderilmemiş olması biraz endişe ettirdi. Sizde de bu süreç uzun mu sürmüştü ?
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Hele bi elimize geçsin, gerekli incelemelerimizi ve karşılaştırmalarımızı yaparız. TX3 canavar gibi, wifi çekimi çok iyi, ısınma sorunu yok. Bakalım bu yeni cihaz F3 ne verecek ...
    anladım hocam. banggood'dan mı aldınız iki ürünü de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android Tv Box için tavsiye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Simdi benim gonderitakip ekraninda boyle gozukuyor yukaridada 16 tl vergi 9 tl acma kapama parasi gozukuyor. Toplam 25 tl. Bundan haric birsey cikmaz degil mi. Amlogic f3 almistim.

• lys_ksm L kullanıcısına yanıt
    Orada yazan çıkıyor sadece.

• altese kullanıcısına yanıt
    Iyu super o zaman vergi sigortasi yaptiydim almakla ugrasmam. Birde geleydi iyiydi sabirsizlaniyorum.1 aydir bekliyorum

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Hemşerim ne yaptın karar verebildin mi?
    Daha önce de Tanix TX5 almıştım. Her üçünü de banggoddan gümrük sigortalı aldım. Tanix'den 180 TL. gümrük çıktı, anında iade aldım. TX3 den 8 TL vergi çıktı, sigortaya bildirmedim, cepten ödedim. Bu sefer de 18 TL. vergi çıkıyor. Belki iade talep ederim. Bu Limanyakan üstadın bizleri teşvik etmesiyle aldığım cihazlar 3 oldu. Şimdi bunun birini satıp, üstünü tamamlayıp King Pro almayı hesaplıyorum, amma bi indirimine denk getiremedim.
  • bu gümrük vergisini bşr türlü iade alamadım.. 5-6 kere bağlanıp fatura gönderdim.. mail ile fatura istediler cevap attım..
    en sonra geçen hafta mail geldi. faturada damga ve işlem ücreti hariç ödenecektir.. fatura üzerinde de vergi yazan yeri işaretlemişler.. 1 hafta oldu yine iade gelmedi..
    iade alanlar ne kadar sürede hesaplarına para yattı.

• bana da aynı mail geldi.. postacı getirdiği zaman imza attırdığı bi fatura gibi bişey var. orda ödenen bedel yazıyor.. onun faturasını çekip gönderdim.. 1 aydır iade alamıyorum.. iade edicez diye geçen hafta mail geldi yine yok.. napcaz bilmiyorum vergi bize kaçtı galiba..

• Merhaba Arkadaşlar,

Bende Şuan 42' Panasonic Plazma + Popcorn Media Player + Atlanda HD Box Uydu Alıcısı + Logitech Z5500 Ses sistemi var.

Benim niyetim ses sistemi hariç tv + android box almak. Yada Sadece Tv alıp TV den halletmek. Ya da uydu alıcılı android box almak.
    En önemlisi de tek kumandadan kullanım sağlamak.

2011 de sistemi toplamıştım yeni nesil cihazlardan bayağı uzak kaldım :)

Samsung 65Q90R Tv alacaktım, kampanyaları kaçırdım. Sony 65XF9005 alacağım. Android arayüzü çok iyi değil diyorlar. kanal geçiş hızı yavaş olmasınında etkisiyle uyfu alıcılı android box almaya gerek var mı?

Bu yüzden 1.000 TL'ye kadar android box tavsiyeniz ne olur.

Önceliklerim

1-optik çıkış olması lazım diye düşünüyorum Z5500 için optik çıkış olmalı (yada hdmi ile Tv üzerinden sesi alırsam optğie gerek yok)
    2-netflix 4k abone olacağım. sony tvde netflix olacağı için olmasa da olur mu?
    3-Tüm görüntü ve ses codeclerini mümkünse çözsün.
    4-En en önemlisi tek kumanda ile tüm cihazlara müdahale. air kumanda falan diyorlar. Bunlarda akıllı kumanda özelliği var mı? (Lg tv lerde gördüm kumanda çok güzel mouse gibi kullanıyrsunuz ve türkçe ses tanıma var)android box larda geliyor mu yoksa harici mi alıyoruz.

Şimdiden teşekkür ederim..

• mi box s 4k çok mu kötü arkadaşlar, 400 TL ye kadar cihaz lazım, netflix en az full hd oynatmalı, cihaz 4k olmalı, usb3 lü olması tercihim, bluetooth şart,

• 11.11 de aliexpresden xiaomi satcisindan indirimle 158 tl ye tv box almisdim 55 tl vergi cikmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: EricCartman

Evet mutlaka ödendiğine dair bir belge görmek istiyorlarmış malesef. Size ne kadarlık bir vergi çıkmıştı hocam ? Bir de ayın 1'inden beri kargo yapılacak firmada gözüküyor ürün. Hala uçakla gönderilmemiş olması biraz endişe ettirdi. Sizde de bu süreç uzun mu sürmüştü ?
    gt king pro 30.32 tl
    gt king 31 küsür tl çıktı
    gramaj farklı girmişler ondan bu fark..

11 inde biraz da benim o anki amatörlüğümden olsa gerek ürünleri stok var veya yok diye alıverdim uygun görüp.
    ürünun bunların stoklara girmesi ve çin den singapura olan yolcululuğu çok uzun sürdü.
    devlet memuru gibiler haftasonu çalışmıyorlar e saat farkı nedeniyle adamlara ancak günde bir denk geliyoruz.
    süreci iyice öğrendim artık daha düzgün alışveriş yaparım.

banggood ise firmayı sıkıştır hocam benim ürünleri 25 inde singapurdan gönderdiler 2 sinde king pro şehrimdeydi düşün yani.
    gt king ise ptt nin işgüzarlığı nedeniyle uzadı yoksa ikisi de aynı dönemde geliyordu.

anladım hocam. hayırlı olsun. banggood çoğu kişinin f3 siparişini göndermedi. sizinkini erken göndermişler.

tx3 ün işlemci frekansı 1,9
    f3 ün işlemci frekansı 1,7 bildiğim kadarıyla gerçi fark hissedilmez büyük ihtimalle.
    Çekirdek frekans hızının fazla bir önemi yok. BU konuda farklı veriler var.

Tanix TX3 X3 te de A95X F3 te de DDR4 ram kullanan üreticiler de var.

TX3 te ;

H.264 AVC HP@L5.1 - 24 fps 8Kx4K kadar AVS2-P2 profili - 24 fps 8Kx4K kadar
    H.265 HEVC MP-10@L5.1 - VP9 Profil-2 kadar 24 fps 8Kx4K için 30 kare @ 4Kx2K kadar

F3 te ;

H.265, 60fps 8K,
  • 
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.