Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: afromania78 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben tx3 aldım. 3gun önce kargoya verildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCkoMaD P kullanıcısına yanıt
    Beelink GT King Pro 'yu elden çıkartmayı düşünürseniz, oncelikle foruma yazın isterseniz, burada almak isteyen arkadaşlar varsa oncelik forumun olsun
  • banggood dan f3 almıştım bugün gümrük ücreti belli olmuş. vergi sigortasıda yapmıştım bu parayı geri alabilirim demi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar iyi günler. Sizlere bir sorum olacak. Genel olarak düşündüğünüzde size göre Mi Box S mi yoksa Case4u Tanix Tx6 mı mantıklı bir seçenek? Sanırım ikisinde de netflix lisanssız. Genel kullanım amacı olarak iptv düşünüyorum. Mi boxun ethernet girişi olmaması beni düşündürüyor. Evdeki wifi hattımın stabil olmamasından dolayı. İşlemci, arayüz vs gibi özellikler bakımından hangi modeli almamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: aztechsnk

banggood dan f3 almıştım bugün gümrük ücreti belli olmuş. vergi sigortasıda yapmıştım bu parayı geri alabilirim demi ?
    Hayırlı olsun. Ne zaman sipariş vermiştiniz ? Bende sipariş verdim süreye bakıcam teşekkürler

• suphican kullanıcısına yanıt
    ayın 1inde vermişim siparişi

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Aslında Mi Box piyasada Netflix lisansına sahip birkaç cihazdan biri, yani amacınız yüksek çözünürlükte Netflix izlrmekse kesinlikle Mi Box veya diğer lisanslı cihazlar tercih edilmeli.

Netflix öncelik değilse ve yurtiçinden almak şart değilse şu sıralar banggood gibi sitelerde satılan A95XF3 ve Tanix TX3 daha iyi seçenekler.

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Yalnız tx3 daha düşük bir model değil mi tx6 dan acaba ben mi yanlış bakıyorum?

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Model isimlendirmesi biraz kafa karışıklığına neden olabiliyor. Daha önce satılan TX3 Mini modeline bakıyor olabilirsiniz.

Şu anda ön siparişte olan TX3 ise yeni model. A55 mimariye sahip Amlogic S905X3 işlemciye ve G31 GPU'ya sahip. Baktığınız TX6'ya göre birkaç gömlek üstün bir cihaz.

Tanix TX3 S905X3 4 GB RAM 64GB ROM 2.4G 5G WiFi Android 9.0 4 K 8 K TV Kutu Destek Ses Kontrolü Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    banggood.app.link
    [TRY223.04 40% OFF]Tanix TX3 S905X3 4 GB RAM 64GB ROM 2.4G 5G WiFi Android 9.0 4 K 8 K TV Kutu Destek Ses Kontrolü Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://banggood.app.link/pQXfy5t1B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinz -- 14 Kasım 2019; 18:34:44 >

• aztechsnk kullanıcısına yanıt
    Bu ekranı nereden , nasıl açtınız acaba ? Ürün elinize ulaştı mı ?

Her iki cihazın yazılımı farklı. Ayrıca CPU ve GPU nun dışında yazılmayan birçok donanım bileşini var.

Sadece 4K değil diğer Yüksek çözünürlük içerik karşısında cihazın nasıl bir tepki vereceğini göreceğiz.

Genelde ucuz olsun diye düşünülüyor. Fiyatı yüksek olsun sorunsuz olsun.
  • filmmodum kullanıcısına yanıt
    Bir test alalım...

• wndrby W kullanıcısına yanıt
    kargo takipli isehttps://gonderitakip.ptt.gov.tr/ yazıp kontrol ediyorsunuz gümrüğe girince ücret belli oluyor. ürün daha elime ulaşmadı

• Gümrüğe gelen ürünün eşya değeri yapilamamis .bangoddan aldığim ürünun faturasini nasil yollucam. Nasıl bir yol izlemeliyim

Almış olduğunuz ürünü iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Ne kadarlık bir tutar için bu kadar vergi çıktı sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz. Teşekkür ederim.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için. sizin fikirlerinizle bu cihazda karar kıldım.

banggood'da iş yeri adresi verdim ama iş yeri ismini yazmadım. bir sorun olur mu? yani kargo Türkiye'ye geldiğinde takip edebilir miyim? gidip kendim alabilir miyim? adres açık adres ama yine de iş yerinin ismini yazmadım aklıma takıldı.

sipariş adresini güncelleme yerini bulamadım. canlı desteğe yazdım; şu an sistem güncelleniyor falan dediler.
    mantıklı düşünmüşsünüz hocam. iki cihaz da fiyat performans cihazı şu an. fiyatı yükselecektir. hayırlı olsun.
  • wndrby W kullanıcısına yanıt
    banggood'dan mı aldınız hocam. siz önceden sipariş vermişsiniz sanırım. hayırlı olsun bu arada.
    hayırlı olsun hocam. hangi versiyonu almıştınız? banggood'dan mı aldınız. tarife sigortası yapırtırdıysanız çıkan verginin gümrüğe sunma bedeli hariç geri alabilirsiniz. bir de ne kadar ücret için bu vergi çıktı.
  • urun.n11.com
    Hava Fare-air Mouse G10 2.4ghz - n11.com
    https://urun.n11.com/uzaktan-kumanda/hava-fare-air-mouse-g10-24ghz-P387278551

hocam bu ürün ile google asistan ve air mouse kullanabilir miyiz? fiyatı banggood ile hemen hemen aynı.

• 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.