Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    F3 ü.
  • Oguzcanyy O kullanıcısına yanıt
    Elektroniğin şans işi olduğuna inanmayanlardanım.

Tüplü ya da panel birçok SONY ya da Panasonic marka tvlerimiz oldu.

Hiçbir sorun yaşamadık.

Fakat işin içine yazılım da girince bu Tv Box işinde durum değişiyor.

Xiamio nun ürettiği MiBox ların bazılarında hiç sorun yaşanmazken bazılarında çok sorun yaşanıyor.

İnsanın aklına bazılarının klon olabileceği aklına geliyor.

Xiamio nun kendi üretimi olan bütün ürünler çok kaliteli

Fason yaptırdıklarında aynı kalite yok.
  • @limanyakan Raspberry Pi 4 kartı hakkında düşünceniz nedir buna android yuklenirse iş görür mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateseko -- 13 Kasım 2019; 17:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mateseko kullanıcısına yanıt
    Donanım özellikleri olarak düşük.

s922X çipsetli ODROİD N2 daha iyi.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139839819
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

F3 ü.
    Teşekkürler

• wndrby W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler peki tavsiyeniz ne olur TV box mi iyi olur yoksa bu ürün mu

Vallahi ne bileyim, Superonline a ilk abone olduğumda Turkcell TV+ ile beraber abone olursak aylık 75 GB internet 50 Mbps hız ve kota dolduğunda ise hız 3 Mbps e değil 25 Mbps e düşüyordu. Sonra yasa değişip limit kaldırılınca bunlar benim kullandığım internet hızını 25 Mbps de sabitlediler. Ancak şu anda kablosuz internet hız testi yaptım Wifi dan gelen download hızı 3 Mbps olarak ölçtü. Birde 4 yıllık bir boyunduruk sonrası 25 Mbps limitsiz internet tarifesini 70 TL'den 90 TL'ye çıkaracaklarını söylediklerinden sonra kızgın bir şekilde yeni arayışlar içine girdim. Bu nedenle buradan sizlere danışmak istedim. Turknet internetin mantığını anlayabilmek için bir yol gösterirseniz minnettar olurum. Saygılarımla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam selamlar,

Cihazın (gt king pro) bluetooth bağlantısını sormuşsunuz.tam olarak çözemediğim için yorum yapamıyorum ama bana sorun yaratıyor mu?evet yaratıyor.bluetooth bağlantılı bir gamepad aldım ve 1mt den fazla uzaklaştığımda kopma yaşanıyor.ve ben bu cihazı alırken önceliğim oyun oynayabilmekti...ama mesela inceleme videosu çekerken mithat hocamın mibox ta göremediği bluetooth kulaklık benim cihazla sorunsuz bağlantı kurdu.bu sebepten cihaz kusurlu vb bir yorum yapamıyorum

Mesajınızda cihaz alıp kaybolanlardan bahsetmişsiniz.gerçekten bu konuda çok haklısınız.ben de sırf bu konuda vicdanen kendimi rahatlatabilmek adına cihazımı alıp inceleme videosu çeksin diye mithat hocamın yanına gittim

Cihaz genel performans olarak gerçekten başarılı ve kaliteli bir cihaz.görsel ve malzeme kalitesi olarak da tamamen metal kasaya sahip olması çok hoş.nekadar zorlarsanız zorlayın kesinlikle bir kasma yaşanmıyor ve ısınma konusunda 50 derecenin üzerine çok nadiren çıkıyor.

Güçlü kaliteli bir cihazım olsun diye düşünenler fiyatını sorun etmeyeceklerse kesinlikle üzmeyecek bir cihaz

• edit:iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seran -- 13 Kasım 2019; 21:54:55 >
    Android 9.0 TV kutusu H96 Max Rockchip RK3318 4K akıllı TV kutusu 2.4G & 5G Wifi BT4.0 H96Max 4GB 64GB medya oynatıcı Android Set Top Box

4-64 ----- 205 TL Kargo Dahil .. (Vergi işi şans tabi)

ben banggoodtan ön sipariş ile TX3 istedim, dün yola bile çıkmış
  • mateseko kullanıcısına yanıt
    ODROID N2, bir geliştirici platformu.

Bu tür işlerle uğraşmaktan hoşlananlar için çok ideal.

s922X çipsetli KING gibi Tv Box ların biraz daha medya player tarzı kullanımı var.
  • cemverensoy kullanıcısına yanıt
    Türk.net, TT nin ablukasını kırarak int. hızlarını arttırmak isteyen bir firma.

Önceki yıllarda kurulum işini aboneler kendileri yapıyordu.
    Daha sonra sahada çalışan personelle kurulum hizmeti vermeye başladılar.

Türk.net te maliyetleri düşürmek için bazı işlemleri aboneler yapıyor ve neyin nasıl yapılacağını gösteriyorlar.

Aktif altyapı bölgesindeyseniz Turk.net çok avantajlı. Taahhüt olmaması da çok iyi.

Kaç m.bit hız alabileceğinizi araştırın.

https://turk.net/
  • PCkoMaD P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu merak ediyorum. KING pro ilk defa kullandığınız TV Box mı.

Böyleyse, benzetmelerde hata olmaz derler ilk defa otomobil kullanan birisinin Mercedes e binmesi gibi bir şey olur.

Karşılaşılan sorunların kaynağı çok farklı olabilir.

- Gamepad arızalı olabilir ya da BT versiyonu uyumsuzdur.
    - BT si açık başka bir cihaz sinyali zayıflatıyordur.
    Ya da WIFI kullanıyorsanız WIFI sinyalinin geliş açısına bağlı olarak sinyallerde çakışma yaşanabilir.

Çözüm için de alternatifler var.
    Pro da 4 tane USB olduğu için 2.4 ghz band ile çalışan bir gamepad kullanılabilir.

Pro nun ses sistemi şahane. Nvdia Shields le kıyaslanıyor. İki kutunun fiyatı karşılaştırılınca Pro nun fiyatı
    oldukça iyi. Fiyatını hakeden bir cihaz.
  • Banggood dan alışveriş ve
    Banggood da vergi iade sistemi nasıl çalışıyor.

Doğrudur hocam android cihaz çok kullandım ama tvbox ilk kez kullanıyorum.yani benzetmenize ilave olarak 13 yaşındaki çocuğa karne hediyesi olarak 2000tl lik ekran kartı olan bir bilgisayar alınmış gibi de düşünebilirsiniz.

Dediğim gibi ben bu cihazı sadece oyun oynamak için aldım ve ne yazıkki bugün teknoloji de bunun üzerine ilerliyor tamamen.tabiiki diğer özelliklerinden de faydalanacağım ama onları çok daha makul fiyatlı tvboxlar da zaten halledebiliyor.hatırlarsanız size x95max plus cihazını sormuştum siz de onu almaktansa o paraya gtk pro almanın daha doğru olacağını söylemiştiniz

Bt konusuna gelecek olursak,muhtemelen bir versiyon uyumsuzluğu yada modem sinyaliyle karışma gibi bir problem sözkonusu.çünkü cihaz telefonumu da görmüyor lakin ben gamepad ile telefonumu hiçbir problem yaşamadan bağlayabiliyorum.keza telefondan bt taraması yaptığımda 7 8 tane cihaz (komşu daireler tv vb) bulabiliyorken gtk pro ile anca 1 yada 2 cihaz bulabiliyorum.mithat hocamla dongle çözüm olabilirmi diye düşündük ama onu da henüz deneme şansım olmadı.kendi üzerinde bt gömülü bir cihazla da dongle nasıl çalışır bundan da pek emin değilim

Sonuç olarak;cihazı elimden çıkartıp yeni çıkan shield pro lardan alma fikri kafamda oluşmaya başladı diyebilirim

hocam f3 siparaşi verdim. tekrar indirim olur mu bilemedim. şu an da zaten kupon indirimi ile ön sipariş fiyatına geldi. İnşallah hayırlı karar vermişimdir. tx3 gönderimleri de gecikecek sanırım; aradaki fiyat farkına değer diye düşündüm.

google asistan var cihazda ama gelen kumanda desteklemiyor. ne tavsiye edersiniz? bir de ürün gelmezse siparişi iptal edebiliyor muyuz? karta para iadesi mi yapıyorlar?
  • PCkoMaD P kullanıcısına yanıt
    GT KING pro düşük fiyatlı cihazlardan farklı özelliklere sahip. BT dongle sorunu çözebilir.
    Ya da satıcıya BT çalışmıyor diye bir mesaj gönderin bakalım ne cevap gelecek.

Nvdia Shields 2019 lar bile üst düzey oyunlar için yetersiz kalıyor.
    2.el yada sıfır oyun konsolu düşünmek daha iyi.

Burada maliyet/fayda durumunu iyi değerlendirmek gerekiyor.
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    F3 ün fiyatı artabilir. F3 te 4-2K 60 fps iken TX3 te 30 fps. Bu önemli bir ayrıntı.
    Burada önemli olan diğer bir konu F3 ya da TX3 ün kim tarafından üretildiği.

Voice özellikli kumanda için aliexpressten WeChip ya da Vontar a bakın. Tek kumanda da satarlar.

Kargo buraya gelmiş ise geri gönderilmesini istemiyorlar.
    Sipariş iptal edilebilir ve para iadesi yapıyorlar.
    Burada satış sitelerinin güvencesi sözkonusu.
    Dispute açılırsa alıcı lehine karar çıkar.
    Kağıt üzerinde tamamen aynı donanıma sahip iki tv box söz konusu olduğunda 4K video oynatma performansları arasındaki bu fark bana biraz garip geliyor.

Aynı işlemcite ve Ram miktarına sahip iki cihazın tamamen aynı performansı vermesi beklenir mantıken ama o iş öyle değil galiba.

Benim kullanacağım panel 1080p olduğu için 4K ihtiyacım zaten yok ama F3 ile TX3 arasındaki 50TL'ye bir air mouse alırım diye düşünüp TX3 siparişi verdim.

• 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.