Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam cihaz bi gelsin bakayım o zaman, bt neyse de ekran yansıtma kullanırım diyordum maç falan izlerken. Olmadı satarım durumu biraz düzeltirsem 922x alırım o zaman, 922x ler nasıl hocam ?
  • Arkadaşlar selamlar 2 ürün arasında kaldım fikirinize ihtiyacım var sizce hangisini alayım? Ne dersiniz

1- Beelink GT1 MINI
    Linki:
    www.banggood.com
    Beelink GT1 MINI Amlogic S905X2 4GB DDR4 32GB 5.0G WIFI Android 8.1 4K bluetooth 4.0 TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Beelink-GT1-MINI-Amlogic-S905X2-4GB-DDR4-32GB-5_0G-WIFI-Android-8_1-4K-bluetooth-4_0-TV-Box-p-1442768.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&ID=533601&cur_warehouse=CN

2- Mecool KM9 Pro
    Linki:
    www.banggood.com
    Mecool KM9 Pro ATV S905X2 4GB DDR4 RAM 32GB ROM Android 9.0 5G WIFI bluetooth 4.1 4K Voice Control TV Box Google Certificated Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Mecool-KM9-Pro-ATV-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-9_0-5G-WIFI-bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-Google-Certificated-p-1430824.html?rmmds=category&ID=533601&cur_warehouse=CN

• konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba linkteki ürün nasıldır.

www.hepsiburada.com
    Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-p-HBV00000JGIDZ

yurt içinden almam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzn1987 -- 13 Kasım 2019; 11:14:18 >

• Bu arada Android TV Box cihazı arayışı içerisinde olduğum dönemde bu Topik altında desteklerini esirgemeyen başta @Limanyakan Hocam olmak üzere bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Şükür cihazı sipariş verdik ama şimdi yeni bir mesele ortaya çıktı. ''İnternet!'' Halen Superonline Müşterisiyim ancak aralık ayında tarife bitiyor. Az önce aradılar.70 TL olan tarifem eğer istersem aynı hızda(25 Mbps) 1 yıllık tarife olarak aylık 90 TL olarak bugüne özel tanımlayabilirim dedi arayan müşteri hizmetleri görevlisi ama bana yüksek geldi. Yalnız diğer operatörün kampanyalarına baktım Türk Telekomun fiyatları çok daha yüksek görünüyor. İşin içinden çıkamadım. Turknet diye bir İnternet sağlayıcıdan bahsettiler ama onu da bilmediğim için buradan siz değerli arkadaşlara bir danışmak istedim. Doğru yere mi yazdım bilemiyorum ama bu topikteki arkadaşların samimiyetini bildiğim ve güvendiğim için buradan sormak istedim. Kusura bakmayın. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

PTT değil vergi kesilince Gümrüğün belge vermesi gerekiyor. Bu kanuni bir zorunluluk.

Bu vergi makbuzu olunca da Banggood iadeyi yapar.

Bütçe durumu uyarsa Beelink GT1 minilerden birine bakın.

Fiyatı yüksek gelirse F3 , pro plus tan daha uygun.

H96 Max2 yi de aslında F2 ile karşılaştırmak uygun olur.

8 çekirdekli pro plus çok hızlı ve arayüzü, yazılımı çok iyi idi.

Bazı cihazlarda hiç sorun yaşanmaz iken bazılarında adaptörün kalitesizliği nedeniyle
    aşırı ısınmadan pertler yaşandı.

Aynı şekilde RK3328 çipsetli H96 lar da da değişik sorunlar yaşanmıştı.

Kaliteli malzeme kullanan bir üreticinin ürünü olursa H96 max X2 alınabilir.

Yine de F3 bazı özellikleriyle ağır basıyor. Yaklaşık 20K antutusu yüksek olur.
    Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkürler.

• cemverensoy kullanıcısına yanıt
    Turkneti kullanmadım ama şikayetle dolu .. Google yazıp bakabilirsiniz..
    Bazı şehirlerde hibritnet diye birşey var.. sadece uydudan alıyor interneti, kota vs bişe yok.. sınırsız ..araştırın derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Size verdiği , tahsil ettiği bedele yönelik bişey mi ? @limanyakan hocanın bahsettiği sanki farklı bişey... Gumrukce düzenlenen belgeden bahsetti sanki..
    Varsa resmini bana özelden atabilir misiniz o belgenin?

• Bu arada sanki h96 Max bugün AliExpresste uygun fiyatlı . .. bilginiz olsun. Bakmak isteyen bakabilir

• Tanix TX3 S905X3 4GB RAM 64GB ROM 2.4G 5G WiFi Android 9.0 4K 8K TV Box Support Voice Control Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    www.banggood.com
    Tanix TX3 S905X3 4GB RAM 64GB ROM 2.4G 5G WiFi Android 9.0 4K 8K TV Box Support Voice Control Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://banggood.app.link/KYF7c832z1

A95X F3 Amlogic S905X3 4GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Box with 64 RGB Light Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    www.banggood.com
    A95X F3 Amlogic S905X3 4GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Box with 64 RGB Light Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://banggood.app.link/KCVB0F72z1

hangisini tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: wndrby

Size verdiği , tahsil ettiği bedele yönelik bişey mi ? @limanyakan hocanın bahsettiği sanki farklı bişey... Gumrukce düzenlenen belgeden bahsetti sanki..
    Varsa resmini bana özelden atabilir misiniz o belgenin?
    Benim ptt elemanindan aldigim evrak bu

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    2 Mi box'ta da xiaomi telefonlarda ve kulaklıklarda (airdots pro ve normal olanı) sorun yaşamadım ama xiaomi electric shaver 360'da sorun yaşadım dönmüyordu temmuzda aldığım ürün ekimde servise gitti tekrar gönderdiklerinde contalar değişti dediler ama yapıştırılıp gönderilmiş ve dün yine gönderdim değişim istedim ürün için ama genel olarak amazfit verge dahil aldığım tüm ürünlerden memnun kaldım.
  • EricCartman kullanıcısına yanıt
    Gümrük Vergisi için sigorta.

Cihazın bedeline göre 15-20 Tl civarında tutuyor.

Ayrıca Nakliye sigortası yaptırmak ta iyi olur.

703 Tl nin üzerine gümrüğe sunma bedeli falan % de 60 + vergi çıkabilir.

Tarife sigortası yaptırılınca vergi makbuzu gönderildiğinde Banggood bunu geri ödüyor.

Sırada muhteşem cumartesi, kozmik pazartesi ve Yılbaşı indirimleri var.

KING e çok talep gelirse fiyatı artabilir. Bu konuda da birşey söylenemez.

Banggood bu vergi geri ödemelerinde zorlanırsa tarife sigortası kampanyasını kaldırabilir.
  • mateseko kullanıcısına yanıt
    Banggood dan alışveriş yapma durumu varsa ve kaliteli bir cihaz bakıyorsanız;

Beelink GT1 mini lerden birine ya da Mecool KM9 a bakın.

h96 MAX X2 nin fiyatı güzel. Donanım özellikleri için alınabilir.
  • udem1982 U kullanıcısına yanıt
    Beelinkler kaliteli ve fazla sorun yaşanmıyor. Yazılımı çok iyi, yazılım desteği fena sayılmaz.

Gt1 mini lere talep fazla uygun fiyatlı bir ilan yakalarsanız kaçırmayın.
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Altı çekirdekli ARM MALI G-52 GPU ile çok farklı.

RK3328 için, s905X in dengi dersek (gerçi s905X daha üstün) X2, X3 uzantılı çipsetlerden sonra s922X geliyor.

Bu çipset şuanda uzakdoğu ürünlerinin zirvesinde.
  • İki seçenek te olabilir.

Forumda GT1 mini nin topiği var.

Bu iki cihazın videolarını izleyip karar verin.
  • rmzn1987 R kullanıcısına yanıt
    Bazı alwinner H6 çipsetli cihazlarda MALI T720 GPU ile uyumsuzluk yaşandı.

Yukarıdaki bir mesajda H96 MAX X2 satıldığı bilgisi var.

Bu şekilde s905X2 çipsetli bir kutu bakın.
  • cemverensoy kullanıcısına yanıt
    Cihaz alanlar genellikle cihaz geldikten sonra ortadan kayboluyorlar.

Aldığınız cihazın topiği varsa oraya yoksa buraya olumlu olumsuz ya da hoşlanıp,
    hoşlanmadığınız özelliklerini yazın ki aynı cihazı almak isteyenlere bilgi olsun.

ISS olarak TT den uzak durulmalı. Bu ülkede internet hızlarının düşük olmasının sorumlusu TT.

Superonline dan memnunsanız ve AKN yoksa burası ile devam edin.

Tv box kullanıcıları AKN siz tarife kullanmalı.

Türk.net ten 50 M.bit ve 4 m.bit hızları ile memnunum. Sorun yaşandığı zaman hepsinde yaşanıyor.

Altyapı durumuna göre bu hızlar değişiyor. Taahhüt yok ve 1000 Dk. sabitten görüşme bedava.

Sınırsız 75.99 TL.

Türk.net in mantığını anlayabilirseniz sorunları kısa sürede çözebilirsiniz.

Küçük sorunları çözemeyenler bazen çok abartıyorlar.
    TurkNet
    AKN'siz İnternet + Telefon — TurkNet
    https://turk.net/aknsiz-internet

• wndrby W kullanıcısına yanıt
    Vergi tutarını gösteren resmi bir evrak olsun yeterli .
  • wndrby W kullanıcısına yanıt
    H96 Max Plus mı , Max X2 mi hangisi. % de 60-65 oranında vergi çıkabileceğini de değerlendirin.
  • 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.