Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: outofnick

Merhaba. Odalardan birine uydu kablosu çektirmek yerine tv box almak istiyorum. Ancak bu teknoloji ile alakalı hiç bilgim yok. Asıl amacım standart uydu kanallarını izlemek. Bu cihazları tv.ye takar takmaz uydu kanallarının listesini görebiliyor muyuz, yoksa ayrı bir uygulama yüklemek gerekiyor mu?
    Bu kanalları izlerken görüntüde donma oluyor mu ve son olarak kanal geçiş hızları nasıl?
    Öncelikle iyi bir ip tv servis sağlayıcı bulmanız ve tercihen 20-25 mb nin üstünde bir internet hızınızın olması lazım. İstediğin özellik kullanacağın cihaza göre değişir. Örnegin direk tv den izleyecekseniz televizyonunuzun SMART IPTV uygulamasını desteklemesi gerekir o uygulamayı televizyona yükleyip sonrada proğramları o uygulama üzerinden izlersin. Veya ip tv özellikli bir uydu alcısı almak gerekir. İstediğine benzer özellikler en çok bu tür cihazlardadır vardır tv yi açınca hemen karşında kanalları görürsün. ama bu ür cihazlarda (çok pahalıar hariç) remler yetersiz olduğundan donma ve takılma çok oluyor. Birazda bilgi gerektiriyor İp tv izlemek için en sağlıklı cihazlar tv boxlar ondada bir proğram vasıtası ile izliyorsun
    Tüm ip tv lerin kanla geçişleri uyduya göre yavaş olur. donma ve takılma ise senin alacağın iptv serviririnin ve izleyeceğin cihazın kalitesine ve inernet hızına göre değişir

• Ağırlıklı olarak 1080p netflix ve iptv için rahat kullanım sağlayacak bir android box önerebilir misiniz?
  • Arkadaslar herkesin derdi ayni internet uygulamalari, ben canak anteni kaldiracagim, kafamda apple tv 4k var ama iptv, ve diger uygulamalar için, netflix, you tube vs bu kadar para verip bu cihazi almak mantiklimi, kaliteli birsey ariyorum,
  • ihtiyacı olana..

https://forum.donanimhaber.com/amazon-turkiye-dip-fiyat-firsatlari-sadece-link-paylasimi--135759219-36#139862377

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 4 Eylül 2019; 19:2:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nvidea shild mi, apple 4K mı tavsiye edersiniz ? DigiturkPlay, netflix, YouTube, IPTV kullanacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyigünler arkadaşlar android T96 Mars 2/16 gb kullanıyorum yüklediğim uygulamalarla birlikte baya bir uygulama var(6 gb civarı kullanılan)ama öyle uygulamalar var kullanılmıyor.facebook,my familia cinema
    skpye PPPoE(ne işe yararsa)Twetter bu uygulamarı silme sansımız yokmu my familia üyelik isiyot ücretli,normal olarak kaldırıyorum ama bir süre sonra tekrar geliyorlar
  • aozaslan A kullanıcısına yanıt
    Cihaz rootlu ise lucky patcher uygulaması ile kalkar. Google reklamları vs de kalkar. Ama dikkat edin sistemi çalıştıran birşey kaldırmayın sonra geri dönüşü olmaz. Uygulama google playde bulunmaz. Google Play reklamları kaldırabildiği için programı tehdit gibi gösterecektir , itibar etmeyin yükleyin. Root yoksa cihazda yüklemenize gerek yok.
  • Hepsiburada Xiaomi Mi Box S kampanyası saat 21:00'de tekrar başlayacak. Bir önceki kampanya fiyatı yaklaşık 450 TL. idi.

• Xiaomi almak isteyenler var ise saat 9 da hepsiburada sitesine baksın. 450 tl idi önceki kampanya. Yukarıdaki arkadaşta bilgilendirmiş 😅 Android Tv Box için tavsiye.

• bu şekilde fiyat düzeni olan hepsiburada 'dan mı söz ediyorsunuz? aynı saat içinde ,enteresan fiyatlamalar ..

Android Tv Box için tavsiye.

Android Tv Box için tavsiye.

999, 1499, 1399, 2199 ... vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 6 Eylül 2019; 16:42:56 >

• Son fiyata bakarım ben.
    Kıyafet mağazaların camlarına %80 indirim yazan yerden farksız haklısın ama uygun verebiliyorsa kampanya kampanyadır. 👌

• Merhaba arkadaşlar android box ile yeni tanıştım sayılır mi box s aldım fakat usb3 veya 2 adet usb yeri olmadığı için çok hoşuma gitmedi şimdi onun yerine aşağıdaki cihazlardan birini düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

1- Mecool KM9 4K Android TV Box Media Player HDR - Android 8.1 İşlemci: Amlogic S905X2 4 çekirdek - 4GB Ram - 32GB Rom

2- H96 Pro+ Amlogic S912 8 çekirdek - 3GB RAM - 32GB Rom android 6.0

3- H96 Pro Plus Amlogic S912 8 çekirdek ANDROİD 7.1.1 3GB RAM 32GB

4- Wechip T95Z Plus 4K Amlogic S912 8 çekirdek Android 7.1 3G Ram 32G Rom
  • manisali85 M kullanıcısına yanıt
    Mecool almayı düşünüyorum bende. Km9 460 tl hb de.

• hepsiburada n11 gitti gidiyorda satılan bu h96 lar mecool km9 lar wechip ler filan garantilimi oluyor garantiliyse nasıl bi garanti sistemi bilgisi olan varmı
  • Merhaba arkadaşlar
    Ocak ayından beri hem km9 hem de x96 Max kullanıyorum. Km9 kullanıyorum derken fazla kullanamadım aslında. Çünkü wifi kopma sorunu beni kanser etti. Bazı uygulamalar düzgün çalışmıyor. Mesela bein connect uygulamasını kullanamıyorum. Uygulama içinden dizileri ya da filmleri izlemek mümkün değil.
    X96 da ise bir kere bile wifi sorunu yaşamadım. Algılama mesafesi km9 dan daha iyi. Uygulamalar çok güzel çalışıyor.Filmler, diziler gayet akıcı. Açıkçası km9 aldığıma pişman oldum.

• Bu cihazi cok merak ediyorum...

Hangi siteden aldiniz?(fark ediyormus)
    Ne kadar sure kullandiniz?
    Genel olarak olumeuz yonleri nelerdir?
    Cok bahsedilen isinma sorunu oluyor mu?

Simdiden tesekkerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Merhaba arkadaşlar
    Ocak ayından beri hem km9 hem de x96 Max kullanıyorum. Km9 kullanıyorum derken fazla kullanamadım aslında. Çünkü wifi kopma sorunu beni kanser etti. Bazı uygulamalar düzgün çalışmıyor. Mesela bein connect uygulamasını kullanamıyorum. Uygulama içinden dizileri ya da filmleri izlemek mümkün değil.
    X96 da ise bir kere bile wifi sorunu yaşamadım. Algılama mesafesi km9 dan daha iyi. Uygulamalar çok güzel çalışıyor.Filmler, diziler gayet akıcı. Açıkçası km9 aldığıma pişman oldum.
    Hocam ustteni mesaj size, alinti yapmayi unutmuşum
    .

• canavar20 C kullanıcısına yanıt
    Ben AliExpress den aldım. Şuan fiyatı ne bilmiyorum. Benim yaşadığım sıkıntılar, sürekli wifi kopması ve bazı uygulamaların sağlıklı kullanılamaması. Isınma sorununa bişey diyemem. Ben oyun oynamıyorum. Diğer alanlarda, film, video, dizi izlerken bir sorun yaşamadım. Ayrıca play store km9 da kısıtlı. İstediğiniz uygulamayı bulamıyorsunuz. X96 Max da bunların hiç birini yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Ben AliExpress den aldım. Şuan fiyatı ne bilmiyorum. Benim yaşadığım sıkıntılar, sürekli wifi kopması ve bazı uygulamaların sağlıklı kullanılamaması. Isınma sorununa bişey diyemem. Ben oyun oynamıyorum. Diğer alanlarda, film, video, dizi izlerken bir sorun yaşamadım. Ayrıca play store km9 da kısıtlı. İstediğiniz uygulamayı bulamıyorsunuz. X96 Max da bunların hiç birini yaşamadım.
    Yani sizin cihaz x96 mini degil? O cihaz zaten pahalı bi cihaz galiba.

• manisali85 M kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı alışverişi yapacaksanız km9 yerine beelink gt1 mini-a alın bence. s912 işlemcili cihazlar özellikle h96'ların adaptör başta olmak üzere bir çok sorunu var. Ben KM9 kullanıyorum. netflixin engelli olması, harici diske dosya yazımına izin vermemesi vb bazı uygulama hataları yüzünden tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.