Bildirim
Android Tv Box için tavsiye. (715. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü,
6 Mobil

Giriş
-
beelink in cihazlarından şaşma bütçene göre bu iyi de çıkar kötü de çıkar replika gibi duruyor zaten. _____________________________ -
Beelink model öneriniz nedir hocam model söylermisiniz bu ürünü 300 tl gibi bi fiyata alsam dedigim gibi bilgim yetersiz kbyın ip tv sorunsuz calıssın bütcemide yazmıştım maximum 300 tl
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Beelink GT1mini 2 s905x3 aldım km3 arasın da kaldım zor karar verdimquote:
Orijinalden alıntı: kaptan341
beelink in cihazlarından şaşma bütçene göre bu iyi de çıkar kötü de çıkar replika gibi duruyor zaten._____________________________ -
Eachlink h6 dır.. allwinner h6 işlemcilidir, abd 7.1 ve 3gb ram vardır, geçen yıl çıktı, kullandım ,kötü cihaz değildir ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
beelink official store var aliexpress te ordan tüm modellerini görürsün vergi işide şansına kalmış çıkabilirde çıkmaya bilirde düşük yazsın satıcıya söyle ordan alırsan. _____________________________ -
beelink ten şaşma enginsen herkes çok memnun netflix detayına girmiyorum çünkü ilgi alanımda değil. _____________________________ -
Hocam aliexpress işlerine falan girmek istemiyorum malasef
Söyledigini ürünlerde burdaki satısı pahalı baya saolun 👍
Pm attım hocam size
Garantisi devam eden mi box s satan varsa pm.
Alindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 2 Eylül 2019; 22:16:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beelink Gt 1 Mini var elimde çok memnunum.
Arkadaslar mi box s cihazin 3.5mm ses cikisi var mi? 2+1 baglayacagim da. Kullananlar yazarsa sevinirim.
Hocam selamlar.
Elinizdeki cihaz beinconnect uygulamasını çalıştırıyor mu?
Birde doğrudan telefondaki gibi mobil play storeye mi balanıyor yoksa tv box için kulanılan play storeyemi bağlanıyor.
mecool bb2 pro var bende değiştirmeyi düşünüyorum.
Hk1 pro vardı kafamda. Şimdi okuyunca beelink e yönelmeye başladım açıkcası._____________________________ -
Netflix 540p sadece.
Futbol ile ilgim - alakam olmadığı için bilmiyorum.
-
3.5mm çıkış yokquote:
Orijinalden alıntı: Polanski TR
Arkadaslar mi box s cihazin 3.5mm ses cikisi var mi? 2+1 baglayacagim da. Kullananlar yazarsa sevinirim._____________________________ -
Cevap için tesekkurler. Cihazi aldim ve simdi kurulumu tamamladim. Audio cikisinda 3.5mm icinde gömulü. Özetle ses sistemine bagladim sorunsuz.quote:
Orijinalden alıntı: enginsen10
3.5mm çıkış yok
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 2 Eylül 2019; 20:13:7 >
Merhaba dediğiniz özelliklerin hepsi çok kısıtlı cihazlarda sorunsuz Netflix özellikle beelink gt1 mini A tercih etmelisiniz 4k Netflix çalıştıran ender cihazlardanquote:
Orijinalden alıntı: Legend_84
Arkadaşlar Bizde Netflix Youtube ve Özelliklede IPTV'de kullanmak için (Ethernet Girişli) Android Box Arıyoruz,
Ucuz Yollu bir cihaz tavsiyesinde bulunabilirmisiniz ?
Sadece kaliteli iptv için kullanacağım box var mı uygun fiyata.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ peugeot 307 2004 technoplus
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X