Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.773
Cevap
555
Favori
1.821.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srvngrc

Firestick bakabilirsiniz bence...
    Mi box s aldım hocam teşekkürler.
  • iyi gunler,
    Elimde satılık iki ürün vardır, PM den iletişime geçiniz.

Mecool KM9 (Sıfır Hiç Kullanılmadı 4gb Ram)https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-mecool-km9-4k-ultra-hd-tv-box-s905x2-4gb-ram-32gb-rom-716396359/detay/

Odroid C2 (Az Kullanıldı 2gb Ram Hem Media Player Hemde Geliştirme Kartı)
    Her turlu Linux, Android işletim sistemi kurulabiliyor.
    forum.odroid.com
    ODROID - ODROID-C2
    https://forum.odroid.com/viewforum.php?f=134
    www.sahibinden.com
    Diğer Media Player Fiyatları İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/arama?category=180318

• amazon.com dan alsak 220 110 V sorunu olur mu? Baktığım ürünlerin hiçbirinde bu ayrıntı belirtilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayd_kar -- 19 Ağustos 2019; 11:53:15 >
  • Merhaba,

Daha önce soruldu mu, bulamadığım için birşey sormak istiyorum.

Mi box s (500 tl) ve Hiremco Plus 2 Android Box (400 tl) arasında kaldım.

Kullanım amacı sadece iptv ve youtube.

Aslında Mi box daha mantıklı geliyor ama birkaç yerde wifi problemi olduğunu okudum. Modemle arası 5-6 m. ve ip tv de wifi da problem yaşamaktan korkuyorum.

Tavsiyeniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_m_n -- 19 Ağustos 2019; 14:9:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayd_kar

amazon.com dan alsak 220 110 V sorunu olur mu? Baktığım ürünlerin hiçbirinde bu ayrıntı belirtilmemiş.
    olmaz , usb li her hangi bir priz ile elektrik alırsınız.
  • arkadaşlar tx6 cihazımı yeni aldım ilk başlarda mavi usb si çalışıyordu suan çalışmıyor bozuldumu acaba yaşayan varmı ?
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    KM9'da netflixi nasıl açıyorsun hocam?
  • mavi olan usb3.0 . uyumsuzluk gibi bir sorun yaşıyor olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 20 Ağustos 2019; 0:39:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agronur17

KM9'da netflixi nasıl açıyorsun hocam?
    netfilix apk buldum rus youtuber paylaştı deneyebilirmisin ben daha almadım cihazı
    s2.dosya.tc
    ultrahd.zip dosyas�n� indir - download
    https://s2.dosya.tc/server10/j9dj81/ultrahd.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 20 Ağustos 2019; 10:10:57 >

• hocam bilmiyorumki flashımda 3.0 bilgisayarın 3.0 ında çalısıyor :S
  • Merhaba,

%50-60 oranında IP Tv için kullanılacak.

Xiaomi Mi Box S 4K
    Firestick
    NVIDIA Shield
    Apple Tv 4k (baslik android ama secenek belirtmek istedim)

gibi 4 seçeneğim var. Tv ne kullanıyorsun diyenler olabilir. sony xe9005 modeli mevcut.

Beni en üzmeyecek cihaz hangisi olabilir? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. başka tavsiyeler de olabilir. Teşekkür ederim.
  • Deneyin..
    Hızı ve kalitesi güzel
    Kullanımı kolay
    Beinconnect
    digiturkplay
    Turkcell TV+
    Youtube
    İPTV

Deneyiminiz için
    Hiremco Plus 4 Android TV BOX Netflix 4K 4GB RAM ANDROID 9.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teken

Merhaba,

%50-60 oranında IP Tv için kullanılacak.

Xiaomi Mi Box S 4K
    Firestick
    NVIDIA Shield
    Apple Tv 4k (baslik android ama secenek belirtmek istedim)

gibi 4 seçeneğim var. Tv ne kullanıyorsun diyenler olabilir. sony xe9005 modeli mevcut.

Beni en üzmeyecek cihaz hangisi olabilir? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. başka tavsiyeler de olabilir. Teşekkür ederim.
    Para sıkıntınız yoksa Nvidia en güçlü ve sorunsuz cihaz bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teken kullanıcısına yanıt
    Aslında o tv ile saydığınız cihazlara ihtiyacınız olmaz, tabii yine de siz bilirsiniz.
  • Şimdi beyler bana öncelikle içerisinde hem uydu barındıran hemde netflix lisanslı bir tv box lazım.Uydudan kastım iptv değil yalnız, karasal uydu.Eğer böyle bir şey şu an mümkün değilse, netflix lisanslı olan ve ayrıca andorid tüm oyunları rahatça kaldırabilen (malum evde çocuk var ve kandıracak bir şeyler lazım) bir tv box gerekli.Yani kısaca ya uydu-netflix yada oyun-netflix ikisini barından fps ürünü bir tv box lazım. Bütçe yazmıyorum fakat yüksek miktarlar olmadan önerilerinizi alabilir miyim?

++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miki kullanıcısına yanıt
    Evet smart iptv programını kurdum mesela gayet güzel şekilde çalışıyor.Cihaz ile daha akıcı ve muntazam olabilme ihtimaline karsılık sordum.
  • arkadşalar çok bilgi karmaşası var gibime geldi. iptv için android box tarzı cihaz almak mı mantıklı yoksa iptv desteği içeren uydu cihazı almak mı? asıl niyetim malum durumları iptv ile seyretmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

arkadşalar çok bilgi karmaşası var gibime geldi. iptv için android box tarzı cihaz almak mı mantıklı yoksa iptv desteği içeren uydu cihazı almak mı? asıl niyetim malum durumları iptv ile seyretmek.
    box dahi gelişmiş seçeneği fazla uydu cihazda bazı link ler oynatmıyor kısıtlı yani
  • 200 tlye kadar 2gb ramli box bakıyordum şunu buldum ne dersiniz?
    urun.n11.com
    Gomax T1 Mini Ip Android Tv Box 2gb/16gb Netflix - Youtube - Kodi - n11.com
    https://urun.n11.com/medya-oynatici/gomax-t1-mini-ip-android-tv-box-netflix-youtube-kodi-P370318520

aliexpressden almak mantıuklı mı? gümrük vergisi ne durumda. tv ürünü olduğu için ekstra bandrol ücreti muhabbeti doğru mu?
    aliexpress.com
    US $9.99 30% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de MOSHOU A10 akıllı tv kutusu 4GB 64GB RK3318 Dört çekirdekli IPTV Youtube 4K HDR Medya Oynatıcı Google Oyun Set top Box Android H96 MAX Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/4000049521808.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.984b6fd5pc5eB6&s=p&algo_pvid=db072b9f-b089-418a-8159-ca360914a521&algo_expid=db072b9f-b089-418a-8159-ca360914a521-0&btsid=c5301fad-2310-4630-8bdb-92630982014f&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 21 Ağustos 2019; 10:2:38 >

• Arkadaslar merhaba. uzun ugraslar sonunda iptv meselesini iyi bi server bularak hallettim. PCde guzel akici kaliteli yayin izliyorum. her zaman laptopu acamadigim icin(cocuk yuzunden) tvbox almaya karar verdim ve mx10 4g ramli modeli aldim. yalniz hic memnun degilim.

android 7 olarak gelen aleti firmware update ile internetten 9 olarak guncelledim. Amacim kodi-turkvod ile film dizi izlemek ve serverimden maclara bakmak. Bilgisayarimda sifir donma ile izledigim digiturkplaydan daha memnun kaldigim iptvmi tvbox ile ayni mukemmellikte izleyemiyorum.

satin aldigim iptvnin kendi playeri var. onu denedim. m3u listemi kodiye okuttum onu denedim. goruntu kesik kesik geliyor. 10dkya kafa agritiyor. hele kanalin altindan altyazi geciyorsa cok feci.

Bilen arkadaslardan ricam sadece iptv icin bunu pc performansina esitleyebilirmiyiz? Onereceginiz program , ayar vs var midir? Yok abi bu tv boxlar boyle derseniz onereceginiz tvbox(mi tvbox,amazon vs.) varmidir? Kullanan bilgi sahibi olan arkadaslarin yorumunu bekliyorum.

Ingilizce klavyeyle yazdim katlettigim turkce icin ayrica kusura bakmayin

• 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.