Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. İOS tan kaynaklanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

Ne varsa seçtim artık şansa ne çıkarsa
    " Gümrük sigortası
    Fonksiyonu:

Gümrük sigortası yaptırılan siparişlerde gümrük ajansları tarafından vergi tahakkuk ettirildiğinde siparişlerinizden kaynaklı ödediğiniz gümrük vergileri tarafımızca size iade edilecektir.

Lütfen yerel gümrük ajansı tarafından ödediğiniz gümrük vergisini belirten fature ya da diğer belgeleri bize gönderiniz.

Gümrük sigortası yapılan siparişler:

Gümrük sigortası yaptırılan siparişlerinizde vergi tahakkuk ettirildiği taktirde ödemesini gerçekleştirdiğiniz gümrük vergisi tarafınıza iade edilecektir.

Gümrük ajansı gümrük sigortası yaptırılan ürünü iade eder,karantinaya alır ya da iade eder ise siparişinizle ilgili tam para iadesi alacaksınız.
    Gümrük sigortasına aşağıda belirtilen ücretleri içermemektedir:

İşlem ücretleri (gümrükleme, taşıma işlemleri , idari ücretler vb.)

Bulunduğunuz ülkedeki gümrük ajansından aldığınız makbuz ve belgeleri tarafımıza ulaştırdıkdan sonra 1 iş günü içerisinde geri ödeme işleminiz gerçekleştirilecektir.

Gümrük sigortası yaptırılmayan siparişler:

Gümrük sigortası yaptırılmayan siparişlerde ödediğiniz gümrük vergileriiçin geri ödeme talebinde bulunamamaktasınız. "

Gümrük ödemelerini belgeleyen makbuz-dekont Banggood un eline geçtikten sonra 1 işgünü içersinde iadenin gerçekleşeceği bildiriliyor.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Sizinki istisnai bir durum (idari işlemler) derler. Artık ordan ne gelirse kar diyip sineye cekecez
  • en-ata kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı alışveriş risklerle ve belirsizliklerle dolu.
    Yine de dürüstçe haraket edeceklerini düşünüyorum.
    kendi hatalarından kaynaklı, zarar etmedikleri sürece bunu yansıtmazlar.
    Vergi oranı bandrol dahil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yokmu yakın zamanda alışveriş yapan Bangood dan android box alıp vergi ne kadar çıkıyor Bangood ne kadarını karşılıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

https://www.sahibinden.com/ev-elektronigi?query_text_mf=amazon+fire+stick&query_text=amazon+fire+stick

Yurtdışından düşünürseniz amazon ya da e-bay a bakacaksınız .

Alıntıları Göster
    Hocam ordakilere mesaj attım zaten hiç geri dönüş olmadı. Amazon'a baktığımda TR satışı yok. Ebay güvenilir mi değil mi onu da bilmiyorum.

• Ebay güvenilir bir site olmasına da orda ödeme PayPal vasıtasıyla oluyor. PayPal'da şu anda ülkemiz için aktif değil. Ayrıca gümrük sigortası benzeri birşey yoksa ordan gelen ürün de takılır. Sonuçta yurtdışından ne gelirse o kapıdan geçiyor. Bu geçişte ya vergi taahhuk ettiriliyor ya da direkt geliyor.

• resatt R kullanıcısına yanıt
    Cihaz uydu alıcılı mı?

• epcel E kullanıcısına yanıt
    Bandrol içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dik Otur

Hocam ordakilere mesaj attım zaten hiç geri dönüş olmadı. Amazon'a baktığımda TR satışı yok. Ebay güvenilir mi değil mi onu da bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Sahibinden de birçok satıcı var. Hiçbiri dönüş yapmadı mı ?
    İşin içine vergi de girince yurtdışı fiyatı da yüksek olur.
  • mrb Limanyakan hocam
    yardımınıza ihtiyacım var, hiç android box deneyimim olmadı, pekte anlamam.
    konunun ilk mesajını okudum ve bende biraz aliexpress ten baktım.Aşağıdaki 2 model arasında kaldım.
    acaba siz hangisini önerirsiniz:

1-
    aliexpress.com
    US $32.99 28% OFF|Amlogic S905X2 Android 8.1 TV BOX X96Max Mini 4K Smart Media Player 4GB RAM 64G TVBox X96 Max DDR3 QuadCore 1000M 2.4G&5GHz Wifi-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Amlogic-S905X2-Android-8-1-TV-BOX-X96-Max-Mini-4K-Smart-Media-Player-4GB-RAM/32946618258.html

2-https://www.aliexpress.com/item/Wechip-TX6-Smart-Android-9-0-TV-BOX-4G-32G-Allwinner-H6-Quad-core-2-4G/32838786244.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabesin -- 6 Mart 2019; 19:50:24 >

Thank you for your e-mail.

About the import tax, we advise you to find out about the import regulations and tariffs of your country. 

The customer is responsible for paying all customs charges and import duties. 

However, here are some suggestions about the tariff insurance for you: https://www.banggood.com/Search_hl69_at650. ;

We are sorry to tell you that the tariff insurance are only applicable for the orders shipping to some countries currently. However, we will try to enlarge the coverage and strive to provide a better shipping service to you in the future.

Thank you for your understanding and we look forward to receiving your reply soon.

Best regards,

Satıcı bu email göndermiş sigorta şu anda bazı ülkelerde geçerlidir yazmış boşuna yaptık zannedersem.

• Birde (müşteri yani alıcı her türlü vergileri ödemekle yükümlüdür) yazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Sahibinden de birçok satıcı var. Hiçbiri dönüş yapmadı mı ?
    İşin içine vergi de girince yurtdışı fiyatı da yüksek olur.

Alıntıları Göster
    Ankaradayım bu yüzden hemen hemen hepsine mesaj attım zaten ilanlar çok eski

• en-ata kullanıcısına yanıt
    İşin özü kıvırma durumları var. Bu durumda en ucuz fiyatı kovalayıp vergi de hesaba katılmalı bütçe açısından bence. Gümrüğe takılmazsa da tadından yenmez.

• istedim arkadaşım.Ne zaman yatar parası bilmiyorum ama bir daha alış veriş yapmam bangood tan

• istedim arkadaşım.Ne zaman yatar parası bilmiyorum ama bir daha alış veriş yapmam bangood tan

• Arkadaşlar elimde 24 inç bi monitör var ona tv box alayım Netflix sen film felan izlerim diye bi odaya koymak istiyorum orta yollu tv box ne önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: akon

Aslında tanix tx6 veya km9 almayı düşünüyordum fakat Türkiye'de pek bulamadım sizce onların yerine bu cihaz iş görür mü ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-h96-max-plus-tv-box-android-8.1-4-64-versiyon-664278527/detay
    İlandaki h96 max plus modelin den ben de kullanıyorum. Ayrıca mecool km9 modeli de var.
    H96 biraz ısınma sorunu var, ama altına 15 liralık mini bir notebook fanı koyarak cihazı soğutursanız, 4K 60fps videolaı, km9 dan daha akıcı ve başarılı oynatıyor ve menü olarak daha pratik kullanımı var. Ayrıca beinconnect - blutv - digitürk play uygulamalarınıda h96 max plus tüm içerikleri sorunsuz açıyor..
    Bu yüzden h96 max plus'ı elden çıkartamadım, km9 ile beraber değişimli kullanıyorum. Aynı zamanda yedek olarak kalsın diye düşündüm.
    Yurtdışı sipariş verebilirseniz, tanix tx5 max modeli daha güçlü donanımlı ve sorunsuz bir tv box.. (Kutu üzerinde sadece tanix yazan, tanix ürerimi olanlardan sipariş verin. Çünkü bu modeli 4 ayrı firma üretiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 6 Mart 2019; 21:25:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.