Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.770
Cevap
555
Favori
1.820.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    250 tl lik ürun direct mail ile aldim takipsiz görünuyor.Cidden takipsizmi gelcek yanlislik olmasin? Kaybolup gider o ürün evde cok yokum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android Tv Box için tavsiye.

250 tl lik ürün turkey direct mail ile aldım.Cidden takipsiz kargo ile mi geliyor? Posta kutusuna koyupmu gidiyorlar imzasiz?

• linksiz kullanıcısına yanıt
    Turkey Direct Mail seçtiyseniz takipli kargo ile gelecektir. Takipli kargo numarası gelecek size ama sistemlari geç güncelleniyor yani takip etmek sıkıntı. Kargo evinize gelip imza atılarak teslim edilir.

• berci B kullanıcısına yanıt
    sagolasin hocam.Takipsiz diyince elim ayagım dolaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Km9'un klasik mecool AOSP rom yüklü ve düz kumandalı modeli de tavsiye edilebilirsiniz aslında.. Kullanımı daha pratik olur..

Alıntıları Göster
    KM9 kaliteli bir cihaz. NETFLIX yüksek çözünürlük gelir mi, gelmez mi belli değil. Süreci siz de takip edip 11.11 den KM9 aldınız. İndirimden 240 TL. ye böyle bir cihazı alanlar oldu. Bazı kullanıcılar bu cihazın imajını bozdular. Kullanıp ta çok memnun olanlar da var. NETFLIX 4K ya da 1080 p açmayınca cihaza karşı bir soğukluk oldu. Engelleme olmasaydı bu cihaz 1 numara olacaktı.

• Merhabalar,
    Digital Tv aboneliğim bittiği için bundan sonra bir android box kullanmayı düşünüyorum. Doğrusu burada sayfalarca forum sayfası okudum ve birkaç da video izledim ama kafamdaki fikirler netleşeceğine daha da karıştı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Öncelikle ağırlıklı olarak iptv kullanacağımı belirteyim, bir de çok sık olmasa da KODi de kullanacağım. tabi ki indirilen yüksek kalite videolar ve netflix de izleme ihtimalim var ama yüksek kalite olmazsa olmazım ve önceliğim de değil.

İnternet konusunda kullanacağım yere hali hazırda çekilmiş bir kablo olduğu için kablosuz değil kablolu olarak kullanacağım. Yine de ileride başka odada kullanmam gerekirse diye kablosuz çekimi iyi olursa daha iyi olur ama yine önceliğim değil.

400 Tl'ye kadar bir bütçe belirledim ama çok içime sinen bir ürün için 500 e zorlayabilirim de.

Çok acil bir ihtiyaç olmadığı için yurtiçi, yurtdışı alışveriş gibi bir önceliğim de yok. Amacım olabildiğince ucuza olabildiğince uzun süre kullanacağım iyi bir ürün almak.

Şimdiden yardım için teşekkürler.

• SqualLionheart S kullanıcısına yanıt
    A95X max > Beelink GT1 mini > T95q > Tanıx TX5 max
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

A95X max > Beelink GT1 mini > T95q > Tanıx TX5 max
    Bilgi için tekrar teşekkürler. T95q aslında tam bütçeme göre bir ürün ama a95x max da aklımda kaldı. Baggooddan almayı düşünüyorum ama a95x ve beelink %10 indirim kuponunu kabul etmiyor. Bu yüzden aralarında t95q ile aralarında 150 tl lik bir fark oluşuyor. sizce bu fiyat farkının karşılığı olabilecek bir fark var mı bu ürünlerin arasında. t95q da gayet işini görür diyorsanız onu almayı düşünüyorum.
  • Tanix Tx5 max ön sipariş geçtim. Stokta yok umarım gönderirler. Vergiler, kargo, sigorta dahil 285 tl

Alıp kullanan var mı yorumlarını bekliyoruz.
  • SqualLionheart S kullanıcısına yanıt
    Kullanımın IP tv ve KODI ile sınırlı kalacağını sanmıyorum. Bana göre 150 Tl lik farkı vermeye değer. A95X max ın forumda başlığı var.
    Çok farklı özelliklere sahip. Bir inceleyip ona göre karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

KM9 kaliteli bir cihaz. NETFLIX yüksek çözünürlük gelir mi, gelmez mi belli değil. Süreci siz de takip edip 11.11 den KM9 aldınız. İndirimden 240 TL. ye böyle bir cihazı alanlar oldu. Bazı kullanıcılar bu cihazın imajını bozdular. Kullanıp ta çok memnun olanlar da var. NETFLIX 4K ya da 1080 p açmayınca cihaza karşı bir soğukluk oldu. Engelleme olmasaydı bu cihaz 1 numara olacaktı.

Alıntıları Göster
    Ben, banggood dan 300 liraya satın almıştım. Sipariş verdiğimde netflix 1080p/4K gösteriyordu..
    Ben km9 dan çok memnunum. Uygun bir luncher kullanınca kullanımı çok pratik oluyor.
    Diğer çin tv kutularından oldukça kaliteli yapısı var.
    Şimdi merak ettiğim modeller, beelink gt1 mini ve t95q kullanıp test etmek istiyorum. Belki bir arkadaşım için sipariş verebilirim.

• Tanix TX6 için Android 9.0 yazılım linki:
    yadi.sk
    H6_9.0_4Gddr_8822bs_20190114.img — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/VnM-ISJpV8agAw

Allwinner SoC ile TV Box için Firmware Güncelleme Rehberi: https://androidpctv.com/firmware-update-guide-for-tv-box-with-allwinner-soc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 7 Şubat 2019; 18:27:32 >

• yahya90 Y kullanıcısına yanıt
    Şu sıralar Çin'de birkaç hafta süren tatil dönemi var. O yüzden kargoya verilememiştir ve ayın 10'undan sonra (15'ini de bulabilir) kargoya verilir. Ayrıca, siparişler birikeceği için tatil sonrası büyük bir kargo yoğunluğu olacağını ve paketinizin gelmesinin normalden uzun süreceğini de hesaba katın.
  • merhaba,
    02.02.2019 tarihinde bangood gönderilen tx6 için
    telefon apk uygulamasında yanlışlıkla(gözlük takmama cezası) takip yanında ki mavi yeri tıkladım meğerse onaymış.
    onayladım ama ürünü teslim almadım.
    yazı da yazdım ama yeni yıl için 14 şubata kadar cevap gelemeyebilirmiş
    48 saat onay sonrası para oraya geçer
    bu yanlışlık postanın gelmesini engellemez ama
    bana gelir umarım.
    tecrübe yaşayan arkadaşlar varsa bilgi paylaşırsa memnun olurum.
    saygılar
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Takibin yanındaki teslimatı onaylayı kastediyorsanız bildiğim kadarıyla sadece ürüne yorum yapma bölümünü açmaya yarıyor başka bir işlevi yok yani ürünün size ulaşmasını engellemez. Siz yinede mail atın ürün kaybolursa elinizde kanıt olsun. Bu arada kargo durumu güncellendi mi sizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berci -- 7 Şubat 2019; 19:16:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berci

Takibin yanındaki teslimatı onaylayı kastediyorsanız bildiğim kadarıyla sadece ürüne yorum yapma bölümünü açmaya yarıyor başka bir işlevi yok yani ürünün size ulaşmasını engellemez. Siz yinede mail atın ürün kaybolursa elinizde kanıt olsun. Bu arada kargo durumu güncellendi mi sizde?
    güncellenmedi,
    takip bulunamadı vs. yazıyor.
    ama sipariş detayımda teslim edildi oldu.
    yani teslim edilmiş gibi gözüküyor.
    bu tür kargolar sanırım takip kodu verse de türkiye ye girse bile takip edilmeden ele geçiyor
    mail de attım.
    bekleyip göreceğim. sanırım 8 9 günde gelenler var
    bana da öyle olursa pazartesi salı gelmesi gerekir
    umarım sıkıntı yaşamam.
  • Arkadaslar selamlar,

Bu klavye ile oyun oynabilirmiyim sizce?

I8 Beyaz Aydınlatmalı 2.4 Ghz Kablosuz Mini Klavye Hava Mouse Dokunmatik Yüzey
    www.banggood.com
    TRY67.19 % I8 Beyaz Aydınlatmalı 2.4 Ghz Kablosuz Mini Klavye Hava Mouse Dokunmatik Yüzey Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://banggood.app.link/QhoMTKyD7T

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

güncellenmedi,
    takip bulunamadı vs. yazıyor.
    ama sipariş detayımda teslim edildi oldu.
    yani teslim edilmiş gibi gözüküyor.
    bu tür kargolar sanırım takip kodu verse de türkiye ye girse bile takip edilmeden ele geçiyor
    mail de attım.
    bekleyip göreceğim. sanırım 8 9 günde gelenler var
    bana da öyle olursa pazartesi salı gelmesi gerekir
    umarım sıkıntı yaşamam.

Alıntıları Göster
    Siparişten 5-6 gün sonra siparişi onayla butonu aktif oluyor. Ürün teslim edildi anlamına gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Tanix Tx5 max ön sipariş geçtim. Stokta yok umarım gönderirler. Vergiler, kargo, sigorta dahil 285 tl

Alıp kullanan var mı yorumlarını bekliyoruz.
    TX5 max , Türkiye ye henüz gelmedi. Burada bir Latin videosu var.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137046316
  • bende tx6 aldım umarım sıkıntı çıkarmaz
  • 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.