Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.770
Cevap
555
Favori
1.821.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende 29 ocak ta km9 almıştım 4/32 bugün yurtıcı ile geldi(halen ın transit yazıyor ). Gümrük yada vergi yok . İlk yurtdışı alısverısımdı.çok hızlı geldi.bu arada konu sahibine yardımları için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrikan -- 6 Şubat 2019; 17:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Hocam bunlar beni aştı , 250 tl en fazla verebileceğim, tx6 uygun gibi bana , bangooddan almayı düşünüyorum, 4+32 modelini alsam vergiler dahil midir bilginiz var mı ? 4+32 de yazmıyor vergi dahil diye ama 4+64 de yazıyor , kafam karıştı.
    Merhaba ilk üyelik ise %10 indirim alırsınız bence 4 gbram 64 GB rom olanı satın alın 20 25 lira için 32 lik almaya değmez yinede siz bilirsiniz iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolia71

Hocam merhaba. Daha önce yazmıştım sizden bir öneri almıştım. Tanix tx6yı sipariş ettim. Abim için de bir ürün alacağım fakat o yurtdışından alışveriş yapmak istemiyor. Türkiye içinde alabileceği bir ürün önerir misiniz? Ben biraz baktım x96 mini ve tanix tx3 mini gözüme çarptı. Ama bunlar iptv için yeterli olur mu bilemedim.
    Yeterli olur fakat bu modeller demode kalıyor. Ona da TX6 siparişi verin. Ya da forum 2. el sayfalarına bakın.
  • quote:

Hocam bunlar beni aştı , 250 tl en fazla verebileceğim, tx6 uygun gibi bana , bangooddan almayı düşünüyorum, 4+32 modelini alsam vergiler dahil midir bilginiz var mı ? 4+32 de yazmıyor vergi dahil diye ama 4+64 de yazıyor , kafam karıştı.
    Arada çok fark yok ve bu farkı vermeye değer. 64 Gb rom olması ve Pİe ile gelmesi önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ürünün gelme süresi çok iyi. Vergi ve bandrol çıkmamış olmalı.

Alıntıları Göster
    hiç bir ek ücret ödemedim.
  • stormfather S kullanıcısına yanıt
    Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi yaptım hocam 247tl ye geldi toplam 64gb olan sağolasın.

Sende sağol limanyakan hocam 64lüğü aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bufalo_32

Kardeşim nerede yaşıyorsun ben de biraz önce TX6 modlini sipariş verdim Antalya da yaşıyorum tahmini kaç günde ulaşır?

Alıntıları Göster
    İstanbul'a 12 günde ulaştı,fakat Antalya'ya ne kadar sürede ulaşır bilmiyorum.Belki 2 gün gecikir.
  • quote:

Dediğin gibi yaptım hocam 247tl ye geldi toplam 64gb olan sağolasın.

Sende sağol limanyakan hocam 64lüğü aldım
    Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın iyi akşamlar.

• Arkadaşlar bu banggood sitesinin %10 indirimini nasıl kullanıyoruz? Mobilden mi sipariş gerekiyor?
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Vergi çıkmaz derken devlet mi vergiden vazgeçiyor, kargoda farkına mı varmıyor, banggood zararına kendi mi ödüyor?
    Banggood'un Türkiye pazarına ayırdığı pazarlama bütçesi filan mı var? Belki zararına vergileri de ödüyor, böyle bir bütçeden.
    Aliexpress gibi yerlerden alınca %50 vergi ve 18€ bandrol gibi konular konuşulmuş, ondan soruyorum.
    Ve tabii Türkiye'de şu aralar 550-600 tl bandına çıkarılan fiyatlara istinaden de merak ediyorum. Çin tatili diye fırsatçılık mı yapılıyor?
    Android TV boxların vergiler yüzünden parça parça gönderilmesi burada kullanıcı tarafından montajı yapılması gibi fikirler okudum hatta bu başlıkta.

Banggood bu vergiler dahil işini nasıl yapıyor acaba? Vergileri ödese Xiaomi ye ne kadar ödeyecek, ürünü kaça piyasadan toplayacak? Matematiksel olarak gerçekten anlamıyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 6 Şubat 2019; 20:37:28 >
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Merhaba netflix ultra hd olarak izleyebilyormuyuz mi box s

• rzsph kullanıcısına yanıt
    Bende yok ama netflix uhd mibox s de var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFrost

Vergi çıkmaz derken devlet mi vergiden vazgeçiyor, kargoda farkına mı varmıyor, banggood zararına kendi mi ödüyor?
    Banggood'un Türkiye pazarına ayırdığı pazarlama bütçesi filan mı var? Belki zararına vergileri de ödüyor, böyle bir bütçeden.
    Aliexpress gibi yerlerden alınca %50 vergi ve 18€ bandrol gibi konular konuşulmuş, ondan soruyorum.
    Ve tabii Türkiye'de şu aralar 550-600 tl bandına çıkarılan fiyatlara istinaden de merak ediyorum. Çin tatili diye fırsatçılık mı yapılıyor?
    Android TV boxların vergiler yüzünden parça parça gönderilmesi burada kullanıcı tarafından montajı yapılması gibi fikirler okudum hatta bu başlıkta.

Banggood bu vergiler dahil işini nasıl yapıyor acaba? Vergileri ödese Xiaomi ye ne kadar ödeyecek, ürünü kaça piyasadan toplayacak? Matematiksel olarak gerçekten anlamıyor insan.
    Banggood da fiyatlar vergiler dahil olduğu için, aliexpress den daha pahallı oluyor. Tv box için Trt bandrol ücreti 7€
    Aliexpress gibi diğer çin sitelerden satın alınca çoğunlukla ptt kargo ile geliyor ve eğer kargo gümrüğe takılırsa %20 gümrük vergisi + %20 ötv vergisi ve 7€ trt bandrol ücreti ödemesi çıkabiliyor. Bazı kargolar gümrüğe takılmadan da gelebiliyor.
    Banggood dan vergiler dahil satın alınırsa, siparişler toplu olarak lojistik firması getiriyor ve gümrük vergisi uçaktan inince toplu olarak kesiliyor ve dağıtımını mng ve yurtiçi kargo ile yapıyorlar.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    O zaman madem işlemci her iki versiyonda da diğer Çinlilerde olduğu gibi güçlü değil, mibox yaygın olarak 1080p için ideal diyebiliriz. 4K da zorlanıyorsa...

Ve mibox S aslında mibox 3'den teknik olarak işlemci dahil hiç bir konuda üstün değil. Ucuz hangisi ise almak mantıklı olacak.

Benim anladığım netflix için gerekli, google işbirliği ile ilişkili sertifikalar, Android TV filan için xiaomi işlemciyi güçlü koymuyor. Şart bile olabilir hatta. Malum Amerikalılar Çinlileri pek sevmiyorlar bu aralar. (Mecom sertifikasının işe yaramaz hale gelmesi ilginç mesela) Xiaomi Qualcomm'un filan da ciddi ortağı iken iyi geçinmeye çalışıyor olabilir. Yoksa işlemciyi güçlü seçmemek için tek bir neden bulamıyorum. Karlılık konusunda çok hırslı olmadıklarını açıklıyor kurucu başkanları sürekli. Android TV ne kadar büyük bir pazar ki maliyet hesabına bu kadar girsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 6 Şubat 2019; 21:42:5 >

• frux kullanıcısına yanıt
    Aliexpress fiyatları da sanki aynı seviyede. Emin misiniz? En basit örnek bir 18€ bandrol ücreti konuşuluyor. 100 TL üstü fark sadece bandrol. Aliexpress de mibox S 65-70 dolar seviyelerinde idi, şimdi hızlıca baktım. Banggood da tl olarak aşağı yukarı aynı. Bandrol ücreti dediğiniz gibi 7€ olsa üstüne %40 vergi de gelse zaten kimse banggood üzerinden almaz ki. Ben matematiksel olarak anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 6 Şubat 2019; 21:40:55 >
  • quote:

Bütçe durumuna göre A95X max, Gt1 mini, T95q, TX5 max gibi yeni nesil cihazlar.
    t95q satın alan olmadı sanırım? At95q modelinin sunvell üretimi olanı mı kaliteli oluyor? Bir de vontar'ın üretimi var..
    Bu modelin yabancı sitelerde incelemeleri pozitif ve kullananlar memnun, fakat kumandasını çok basit buluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AFrost

Aliexpress fiyatları da sanki aynı seviyede. Emin misiniz? En basit örnek bir 18€ bandrol ücreti konuşuluyor. 100 TL üstü fark sadece bandrol. Aliexpress de mibox S 65-70 dolar seviyelerinde idi, şimdi hızlıca baktım. Banggood da tl olarak aşağı yukarı aynı. Bandrol ücreti dediğiniz gibi 7€ olsa üstüne %40 vergi de gelse zaten kimse banggood üzerinden almaz ki. Ben matematiksel olarak anlamadım.
    Örneğin;Aliexpress de km9 voice control tv box 315-325 lira civarı / bangood da aynı model 397 lira.. Diğer tv box'lar da aynı oranlarda pahallı
    Tv box için trt bandrol ücredi 18 euro değil, 7 euro kesiliyor.
    Daha evvelki mesajımda yazdığım gibi, siparişler ithal ediliyor gibi toplu olarak lojistik firmaları aracılığı ile geliyor sanırım.
    Sonuç olarak, vergiler dahil uygulaması tüketici olarak iyi bir uygulama.. Gearbest de aynı uygulama var sanırım, reklamı vardı..

• Merhaba arkadaslar son cihazlarim yazayim buraya ihtiyacı olan varsa. Yüzde 10 farkla sahibinden get acip kredi karti taksitte yaptirabilirim. Herseyden once yurtdisindan daha ucuza alabilirsiniz beklemek istemeyen veya yurtdışı alisverisine guvenmeyenler icin bunlar

1 adet m8s pro w s905w 2-16 L1 serftikalı 230TL( kullanıcılar 5 yıldız verdi w işlemcili ama 720p değil 1080p çıkışı var kasma yapmaz güzel cihaz. )
    1 adet m8s pro + s905w L1 serftikalı 2-16 atv romlu 250 TL
    1 adet m8s plus L s912 2-16 L1 serftikalı 300 TL
    2 adet magicsee N4 s905X işemcili 250 TL
    1 adet a5x max RK3328 işlemci 4-32 380TL

• frux kullanıcısına yanıt
    Gearbest'in depo vardı galiba. Türkiye'den gönderim yapabiliyorlar. Önceden satış verilerine bakıp Türkiye'de satılabilecek ürünleri getirip depoya koyuyorlar, Türkiye'den gönderiyorlar.

Banggood toplu olarak ürün ithalatı yapacak operasyonel büyüklüğe geldi ise ne ala. Ama fark mibox S için hala mantıklı değil ki zaten o üründe vergiler dahil yazmıyordu, ben de ondan soruyorum.

Dediğim gibi matematiksel olarak anlamadığım bir operasyon var arka tarafta, bilen varsa diye sorguluyorum.

Bu arada 315 TL'nin %40 ı 126 TL ediyor 450 TL gibi bir rakamlar olması gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 6 Şubat 2019; 22:16:53 >
  • quote:

Bütçe durumuna göre A95X max, Gt1 mini, T95q, TX5 max gibi yeni nesil cihazlar.
    Hocam tx5 max, tx6 ve km9 un tercih önceliğine göre sıralaması nedir. km9 için yazdıklarınızı gördüm burdan yerine tx5 max tercih edilmeli gibi anladım.
    www.banggood.com
    TRY357.72 23% Tanix TX5 Max S905X2 4 GB DDR4 32GB Android 8.1 5G WIFI Bluetooth4.2 1000M LAN 4K TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Tanix-TX5-Max-S905X2-4GB-DDR4-32GB-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth4_2-1000M-LAN-4K-TV-Box-p-1416260.html?rmmds=search&ID=43103&cur_warehouse=CN
    www.banggood.com
    TRY308.82 24% Tanix TX6 Allwinner H6 4 GB RAM 64GB ROM 5G WIFI Bluetooth 4.1 Android 9.0 4 K USB 3.0 TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Tanix-TX6-Allwinner-H6-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-Android-4K-USB-3_0-TV-Box-p-1403110.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN
    www.banggood.com
    TRY364.89 14% Mecool KM9 S905X2 4 GB DDR4 RAM 32GB ROM Android 8.1 5G WIFI Bluetooth 4.1 4K TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-TV-Box-p-1389240.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

takıldığım nokta şu km9 yerilmesine rağmen hala diğer ki cihazdan daha pahalı, hangisini seçmeliyiz?

ip tv için kullanılacak, netflix çok nadir. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 6 Şubat 2019; 22:18:58 >

• 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.