Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.832
Cevap
558
Favori
1.838.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurt içinden hepsiburada veya cepport olabilir mibox s alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konu almış yürümüş almayı düşünüyorum. Ancak beklediğim gibi çıkmazsa 500 TL çöp olacak

• köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    PM attım.

Orijinalden alıntı: Xeaza

Mesajınız için teşekkür ederim öncelikle. Peki Netflix değilde mesela kodi üzerinden video izlesem 1080p alır mıyım? Ekran kartı ve işlemcisi düşük olması cihazda ısınma işlemci yanması gibi problemler yaratır mı?

Mibox alırsam USB girişli ethernet portunu cihazda kullanabilir miyim?
    GT1 mini ve MiBox s ile KODI içeriği 1080p ise bu çözünürlük izlenir. Sadece NETFLIX GT1 mini de en fazla 540p açar. Onun dışında her iki cihaz da panel ve içerik destekliyorsa 4K açar.
    Yüksek çözünürlüklü içerikler gittikçe artıyor. MiBox eski GPU su ile zorlanabilir. İşlemci yanması olacak kadar ısınma sorunu yaşanmaz.

USB dongle ın kaliteli olması gerekir. Bu dongle ların fiyatları yüksek. Yine de randıman düşüklüğü yaşanabilir.
    NETFLIX 540p yeterli gelirse Beelink GT1. Yeterli gelmez se MiBox s alın.
    Bu seçim kullanıcı tercihlerine göre değişir. Ben GT1 mini yi alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gambit666

100 dolara kadar bütçemiz var.

Km9 un hangi modelini onerirsiniz?

Yoksa h96 al arkana bakma mı dersiniz?
    A95X max
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136462845

Beelink GT1 mini
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136264096

Orijinalden alıntı: istceko

Mecool c400+ kullanan var mı ?

Konu almış yürümüş almayı düşünüyorum. Ancak beklediğim gibi çıkmazsa 500 TL çöp olacak
    Mecool değil Magicsee c400 plus. Mecool KIII pro nun muadili. Bu çipsete Oreo desteği belki hiç gelmeyecek.
    X2 uzantılı çipsete sahip yeni nesil boxlardan birine bakın. Gerekiyorsa uydu receiver ı ayrı alın.
    Gt1 mininin bir tık aldı daha uygun fiyatlı ürün tavsiyenizi öğrenebilir miyim?
    Arkadaşımla konuşamadım henüz ama 150 lira gümrük vergisi çıkartırlarsa pahalı bir ürün oluyor onun dışında fiyatına göre bence gayet mükemmel özellikleri var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android Police
    Google's Widevine L3 DRM, used by Netflix, Hulu, and HBO, has been broken
    https://www.androidpolice.com/2019/01/02/googles-widevine-l3-drm-used-by-netflix-hulu-and-hbo-has-been-broken/.

Böyle bir haber vae doğruluğu nedir

• Arkadaşlar kullandığım tv
    www.lg.com
    LG 42LM3400 Ürün Desteği :Kılavuzlar, Garanti ve Daha Fazlası | LG Turkey
    https://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-42LM3400
    evde tivibu kullanıyorum netflix ve internet üzerinde video film vs için ne tavsiye edersiniz şuan ki tv 1080p destekliyor kablosuz bağlantı olması önemli kablo ile bağlanmak istemiyorum bütçem 300-400 tl arası tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.

• Dostlar uzun süre minix kullandım memnundum.
    Daha sonra mecool bb2 pro kullanıyorum çok bi sıkıntım yok lakin usb ye disk takınca kodi çalışmıyor ve makina kilitlenip kalıyor.
    Çözümü varmıdır?
    Ya da bu cihazı değiştirmek mi gerekir.
    LG 49" 4k TV'm var, logitech marka kablosuz mouse klavye setim var, samsung marka 5.1 ev sinema sistemim var, bunların hepsini sorunsuz kullanıyorum. 4k filmlerde hiçbir sorunla karşılaşmadım, 5-6 film izledim. Tek sorun direk optik çıkıştan ses sistemine ses aktaramadım, onu da passtrough ile çözdüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• siparişi veriyorum detayları yazarım

• quote:

https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009915411114.html?wid=1433363#goodsDetail
    siparişi veriyorum detayları yazarım
    Hocam aynı ürün banggood sitesinde 480₺. Bazı indirimlerle beraber 15-20 ₺ daha aşağı düşer. Ayrıca banggood sitesinde tüm vergiler dahil, başka ödeme çıkmaz. Gearbessten alırsanız 430₺ lik ürüne en az 300₺ daha vergi çıkacaktır.

Orijinalden alıntı: theburakx

Hocam aynı ürün banggood sitesinde 480₺. Bazı indirimlerle beraber 15-20 ₺ daha aşağı düşer. Ayrıca banggood sitesinde tüm vergiler dahil, başka ödeme çıkmaz. Gearbessten alırsanız 430₺ lik ürüne en az 300₺ daha vergi çıkacaktır.

Alıntıları Göster
    link var mı siparişi vermemiştim.

link var mı siparişi vermemiştim.

Alıntıları Göster
    Buyur hocam. Buradan sipariş verirseniz kârlı çıkarsınız.

m.banggood.com
    [TRY413.72 38% OFF] A95X Maksimum S905X2 4GB RAM 64GB ROM 1000M LAN 2.4G 5G KABLişletim sistemiUZ İNTERNET Bluetooth 4.2 Android 8.1 4K USB3.0 H.265 VP9 TV Kutu Mini PC Desteği SATA 2.5 İnç HDD Video Kaydı Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://m.banggood.com/tr/A95X-Max-S905X2-4GB-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-Bluetooth-4_2-Android-8_1-4K-TV-Box-p-1392526.html?rmmds=search

• theburakx kullanıcısına yanıt
    sımdı buradan alırsam vergi kime ait olacak evime kadar mı getirecekler yoksa ben gümrükten odemeyi yapıp bana hediye ceki mi verecekler?
    gear bestten alırsam sadece %20 vergi odemez miyiz?
  • Banggood tüm vergileri karşılıyor. Kargo seçeneğinde tüm vergiler dahil seçeneği var, onu seçin. Burada banggood sitesinden alışveriş yapan arkadaşlar da belirtti. Extra hiçbir ödeme yapmadan kapıya kadar gelir. Gümrük vergileri Aralık sonunda değişti. Toplam çıkan vergiler artık aldığınız ürünün fiyatının %70-75 fazlasına tekabül ediyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.