Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: osgal Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
27.835
Cevap
558
Favori
1.838.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bundan sonraki süreç te ne olur acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat4738 -- 14 Ocak 2019; 19:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam km9 a ne diyorsunuz ddr4 var sesli komut özelliği var tabiki stabilligi hakkinda bilgim yok yeni bir cihaz sanırım. Bir kac videoda ovuyorlar fakat benim icin teknik degerler ve yazilim onemli sabahtan beri beynim yandi anladigim kadariyla siz baya hakimsiniz

güncel güçlü islemci yazilimsal olarak sikintisiz oyun perfonmansi olan yani oyun oynamicam ama oyunu iyi oynatan cihaz donanimsal olarak zayif olmaz diye düşünüyorum.

Bu tür cihazlar devamli haşır neşir oldugumuz cihazlar 3 5 kurustan kaçıp sikinti yasamayalim ve deneyimlere dayanarak cok para verip çöp almakta var yani ne kadar cok popüler yazilim desteği arayüz vs cok para verip kimsenin bilmediği cihazlarla ugrasmayalim

samimiyetimi maruz görün sizden 200 400 arasi f/p tek bir marka rica ediyorum alip geccem

• Arkadaşlar netflix özellikle sorunsuz izleyebileceğim sorunsuz cihaz öneriniz neler olur.

• Merhabalar, evli ve anaokuluna giden çocuğu olan bir arkadaşım için TV box almayı düşünüyoruz. Teknolojiden anlıyorum fakat bu TV box konusuna çok fazla hakim değilim çin yılbaşı indirimleri gelmişken aradan çıksın istiyoruz fiyatlar aynıysa.

Netflix ve YouTube için en az 1080p olan belki çocuk için bir kaç küçük oyun oynayan ses kalitesi üzmeyen bir cihaz arıyorum. Ayrıca IPTV ve kodi muhabbetine de ne yazık ki tam hakim değilim nedir ne işe yarar temel düzeyde bilgi verir misiniz?

Ana menü bu kadar, my apps da diğer foto

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kullanacağımdan değilde merak ettim işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

Selam keşke elimde samsung s6 olsa yardımcı olabilsem, s6 telefonu tanımıyorum ama normal androidler için çok uygulama var.. mutlaka ona uygun bir uygulama olmalı google da..googleplayde miracast diye veya ekrana yansıtma diye arattırın

Video belki mantıken yardımcı olabilir..

https://youtu.be/TTl2QwKdKi8

Edit: 01:45 den itibaren bakın
    cevap için tşk.aracımda android multimedya var.ilk çıktığında almış olduğum iphone 5s telefonu multimedyada easty connet kolay bağlantı var iphoneden kablosuz olarak air play açıp çok kolay bağlanabiliyordum.araçtaki androidi android boxa kurdum iphone ile bağlanıyor ama hemen hata veriyor. samsungla ister usb den ister wifi den hem araçtaki multimedya ya hemde android boxa bağlanamadım bir formül var ama bir türlü çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

UKİM'e gitmiş. Gelecek verginin oranı önemli artık.
    Kaç güne belli olur acaba

x96max alın. netflix benim vaz geçilmezim diyorsanız amazon fire stick ya da mi box s alın. x96max, beelink gt1 mini ile benzer donanımlar taşıyor görünüyor. birinin romu ötekine oluyor gibi. ileride custom rom desteği yüksek bir cihaz.

Orijinalden alıntı: serhat4738

Kaç güne belli olur acaba

Alıntıları Göster
    1 hafta-10 gün sürer. Gümrük yoğun bı aralar.
    Beelink Mini MX III (s905 2/16) Alfawise H96 Pro (s912 3/32) Mecool KM9 (s905X2 4/64)
  • denizhyundai D kullanıcısına yanıt
    dlna yı ne yapacaksınız? dlna zaten hazır çalışan bir servis.
    box a bağlı hdd den filmleri ağda yayınlayacaksanız dlna server kurmanız lazım.

ağda bir dlna sunucu yani film muzik yayını yapan bir cihaz varsa kodi de video ekle kısmından cihazı bulup filmlerinizi videolarınızı izleyebilirsiniz.

telefonu ekrana yansıtmak istiyorsanız allcast gibi bir program kurmanız lazım.

Orijinalden alıntı: ybektas55

Bu mesaj silindi.
    Selamlar. Roku express daha uygun fiyata olursa düşünebilirim hocam
  • karambollllll K kullanıcısına yanıt
    Mi box s

• Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Allcast APK değil mi?

• Nihayet tam iki ay sonra X96 ulaştı. Daha önce yazmıştım gümrüğe takıldığını. Gerekli belgeleri istediler yolladım. Bugün postacı iş yerine getirdi. Ben düşünüyorum kafadan 30-40 lira gitti. Bir de baktım toplam ücret 5 LİRA 20 KURUŞ :))). Cihazı gümrüğe takılan arkadaşlara tavsiye. Ben belgelere alışveriş sitesinin görüntüsünü değil de kredi kartı extresini yolladım. En azından cihazın ne işe yaradığını bilemezler. Yani en azından trt bandrolünden kurtarırsınız. Ben bu şekilde yaptım ve 5.20 lira ile kurtardım.

• Agronur17 kullanıcısına yanıt
    ilginiz tavsiyeniz için teşekkür ederim x96 alıcam güzel popüler sıkıntısız genel bi şkayet yok
    size küçük bir sorum daha olacak bende phlips 58puk tv var usb3 olmadığı için usbden 4k film oynatamıyorum box testlerinde usb görünmüyor.Bu cihazdan usbsinden 4k filmde takılma vs sorun yaşarmıyım ve tv için kullandığım logitech kablosuz mause klavyesi bu box lara uyumlumudur. bu seti ps4 tv pc de sorunsuz kullanıyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.