Bildirim
Android Tv Box için tavsiye. (526. sayfa)

Giriş
-
_____________________________ -
Hocam km9 a ne diyorsunuz ddr4 var sesli komut özelliği var tabiki stabilligi hakkinda bilgim yok yeni bir cihaz sanırım. Bir kac videoda ovuyorlar fakat benim icin teknik degerler ve yazilim onemli sabahtan beri beynim yandi anladigim kadariyla siz baya hakimsiniz
güncel güçlü islemci yazilimsal olarak sikintisiz oyun perfonmansi olan yani oyun oynamicam ama oyunu iyi oynatan cihaz donanimsal olarak zayif olmaz diye düşünüyorum.
Bu tür cihazlar devamli haşır neşir oldugumuz cihazlar 3 5 kurustan kaçıp sikinti yasamayalim ve deneyimlere dayanarak cok para verip çöp almakta var yani ne kadar cok popüler yazilim desteği arayüz vs cok para verip kimsenin bilmediği cihazlarla ugrasmayalim
samimiyetimi maruz görün sizden 200 400 arasi f/p tek bir marka rica ediyorum alip geccem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
UKİM'e gitmiş. Gelecek verginin oranı önemli artık. _____________________________ -
Arkadaşlar netflix özellikle sorunsuz izleyebileceğim sorunsuz cihaz öneriniz neler olur.
Merhabalar, evli ve anaokuluna giden çocuğu olan bir arkadaşım için TV box almayı düşünüyoruz. Teknolojiden anlıyorum fakat bu TV box konusuna çok fazla hakim değilim çin yılbaşı indirimleri gelmişken aradan çıksın istiyoruz fiyatlar aynıysa.
Netflix ve YouTube için en az 1080p olan belki çocuk için bir kaç küçük oyun oynayan ses kalitesi üzmeyen bir cihaz arıyorum. Ayrıca IPTV ve kodi muhabbetine de ne yazık ki tam hakim değilim nedir ne işe yarar temel düzeyde bilgi verir misiniz?
-
Kullanacağımdan değilde merak ettim işte..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
cevap için tşk.aracımda android multimedya var.ilk çıktığında almış olduğum iphone 5s telefonu multimedyada easty connet kolay bağlantı var iphoneden kablosuz olarak air play açıp çok kolay bağlanabiliyordum.araçtaki androidi android boxa kurdum iphone ile bağlanıyor ama hemen hata veriyor. samsungla ister usb den ister wifi den hem araçtaki multimedya ya hemde android boxa bağlanamadım bir formül var ama bir türlü çözemedim.quote:
Orijinalden alıntı: miki
Selam keşke elimde samsung s6 olsa yardımcı olabilsem, s6 telefonu tanımıyorum ama normal androidler için çok uygulama var.. mutlaka ona uygun bir uygulama olmalı google da..googleplayde miracast diye veya ekrana yansıtma diye arattırın
Video belki mantıken yardımcı olabilir..
https://youtu.be/TTl2QwKdKi8
Edit: 01:45 den itibaren bakın_____________________________
-
Kaç güne belli olur acabaquote:
Orijinalden alıntı: ybektas55
UKİM'e gitmiş. Gelecek verginin oranı önemli artık.
KM9 güzel cihaz ancak yazılımda şimdilik bazı ufak problemler var (android 9 romunu daha denemedim) Bunun için beklemek lazım. KM9 gibi s905x2 model cihazların biraz daha pişmesi lazım.
x96max alın. netflix benim vaz geçilmezim diyorsanız amazon fire stick ya da mi box s alın. x96max, beelink gt1 mini ile benzer donanımlar taşıyor görünüyor. birinin romu ötekine oluyor gibi. ileride custom rom desteği yüksek bir cihaz._____________________________ Beelink Mini MX III (s905 2/16) Alfawise H96 Pro (s912 3/32) Mecool KM9 (s905X2 4/64) -
1 hafta-10 gün sürer. Gümrük yoğun bı aralar.quote:
Orijinalden alıntı: serhat4738
Kaç güne belli olur acaba
Alıntıları Göster_____________________________ -
araçtaki androidi android box a nasıl kurdunuz? _____________________________ Beelink Mini MX III (s905 2/16) Alfawise H96 Pro (s912 3/32) Mecool KM9 (s905X2 4/64) -
dlna yı ne yapacaksınız? dlna zaten hazır çalışan bir servis.
box a bağlı hdd den filmleri ağda yayınlayacaksanız dlna server kurmanız lazım.
ağda bir dlna sunucu yani film muzik yayını yapan bir cihaz varsa kodi de video ekle kısmından cihazı bulup filmlerinizi videolarınızı izleyebilirsiniz.
telefonu ekrana yansıtmak istiyorsanız allcast gibi bir program kurmanız lazım._____________________________ Beelink Mini MX III (s905 2/16) Alfawise H96 Pro (s912 3/32) Mecool KM9 (s905X2 4/64) -
-
Özelden yazdım. _____________________________ -
Mi box s
Teşekkürler
Allcast APK değil mi?
-
ilginiz tavsiyeniz için teşekkür ederim x96 alıcam güzel popüler sıkıntısız genel bi şkayet yok
size küçük bir sorum daha olacak bende phlips 58puk tv var usb3 olmadığı için usbden 4k film oynatamıyorum box testlerinde usb görünmüyor.Bu cihazdan usbsinden 4k filmde takılma vs sorun yaşarmıyım ve tv için kullandığım logitech kablosuz mause klavyesi bu box lara uyumlumudur. bu seti ps4 tv pc de sorunsuz kullanıyorum_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X