Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vurucu222

H96 pro 3g/32gb cihazı sipariş ettim. Daha önce kullanan varsa kumandası nasıl acaba?Önereceginiz air mouse var mı?

???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minix U9H mı yoksa H96 Max mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ses teknolojilerinin aktarım şekilleri hakkında cahilim. Aşağıda yazdıklarım çok ama çok yanlış olabilir. Ama biraz araştırdım.
    Şimdi araştırdığım kadar söyleyeyim. H96 PRO HD AUDIO PASSTROUGH çalışmıyor(muş).
    Okan ÇELİKyoutube
    H96 PRO HD AUDIO PASSTROUGHT NOT WORK
    https://www.youtube.com/watch?v=_ac0XQraRO8

Anladığım kadarıyla (yanılıyor da olabilirim) audio pastrough sesin çözülmeden ilgili çözücüye aktarımı oluyor. HDMI üzerinden bu sesi çözücüye yollamak gerekiyor.

Benim de kafama takılan hususlar var bu noktada. Videoda Dolby veya DTS olduğunda cihaz bu sesi ne bileyim strereoya mı indirgeyip hdmi üzerinden yolluyor? Eğer öyle yapıyorsa bu iyi bir şey değil.

Benim tvye optik kablo ile soundbar bağlı. Bu soundbarların sanırım dahili çözücüsü var. Şimdi audio pastrough'lu bir androidbox bulsam. Hdmi üzerinden tv ye iletilen ses optik yolla soundbara ulaşacak. Olması gereken bu mudur? Yoksa androidbox üxerinden optik kablo ile soundbara bağlantı mı yapmam gerek? Bu şekilde mi yaparsam gerçek anlamda dolby/dts alabilirim?
    (tabi şu noktada bir soundbar ile odanın köşelerine yerleştirilmiş hoparlölü ses sistemlerini bir tutmuyorum elbet)

Bilen arkadaşlar bizi aydınlatırsa çok makbule geçecek. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 1 Eylül 2017; 21:28:41 >

• ben digitürk play için tv box istiyorum
    bana önerebileceğiniz marka-model varmı.
    teşekkürler.
  • erhan4201
    Digitürk play kullanmıyorum ama geçmiş sayfalara bir göz atarsan faydasını görürsün.
  • Baya gezdim forumu ama digitürk playı sorunsuz çalıştıran tv box hangisi net bir bilgi yok sanki belki kullanan vardır yardımcı olur dedim :)

• Bu nasıldır

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/rAJRrqqI

• Aslanuqe@aslanuque

Kardeş çok teşekkür ederim .evet maçlar için istiyorum .televizyonum akılsız:)

Xaomide de dışardan apk olarak yükleniyor sanırım

Nvidia da çalıştığını bilsem paraya kıyıp alacağım :))

• erhan4201 E kullanıcısına yanıt
    Her iki cihaz da android tv mantığı ile çalıştığından play store kısıtlıdır. Yani nvidiaya da dışardan apk yüklemek gerekebilir

• biri önerdiğimiz bu cihazlara garip bir yorum yapmış da bu cihazlara çöp deyip nvidia shield ve apple tv önermiş. O yorumu yapan arkadaş çok zengin para umrun da değil sanırım. Ben parasına göre iyi cihazlar diyorum bunlara. Parası olan zaten bunlara yanaşmasın gidip apple tv, nvidi shield tv alsın tabiki. iptv ile de uğraşmasın gidip o kanalların hepsine üyelik alsın. aradaki fiyat farkını da söyleyeyim, en az 140 dolar bu da 480 tl demek.
  • Nvidia shield kullanmadım.Fiyatı uygun olsa onu da alıp bir süre kullanacağım.Bir kaç saatliğine arkadaşımdan alıp apple tv 4 kullandım.Gerçekten görüntü kalitesi ve sesi çok güzeldi.Kötü yanı ip tv bile izlemek için 20 tl verip gse ip tv player almanız gerekiyor.Kodi kurmak içinde yine uygulama satın almanız gerekiyor.Bu kısıtlamalar beni biraz sıkıyor.
    Şimdi Xiaomi 4K Mi Box H.265 Android TV 6.0 kullanıyorum.Apple tv sanki görüntü olarak bir tık önce gibi.Ama Xiaomide gerçekten görüntüsü güzel bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 3 Eylül 2017; 10:9:13 >
  • ender
    Linkteki cihaz 2GB ram, 8 GB rom. Bu cihazla IP tv izlerken sık sık bellek yetersiz hatası alabilirsin. 2GB ram, 16 GB rom olan cihazlara bak. 3 GB ram'li cihazlara bakarsan aradaki 15-40 $ farkı ödemen gerekir. Bendeki cihaz X96 S905X, 2 GB ram, 16 GB rom olanı. Cihazı 9 aydır kullanıyorum. Aynı cihazdan 2 arkadaşıma daha aldım. Kodiye birçok eklenti kurdum. Ayrıca birçok apk kurarak IP tv'den futbol maçlarını, belgesel v.s izliyorum. Bu tür cihazların tanımlamasını yaparsak; tv aptal tv olsa dahi, donanımın oldukça güçlü, çeşitli apk'lerin yüklü olduğu bir android telefondan neler bekliyorsan, bu cihazdan daha fazlasını alır, tv'de doya doya izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 3 Eylül 2017; 10:56:27 >
  • Arkadaslar yardim rica ediyorum.

Televizyondan agirliklu olarak netflix ve youtube kullanmak amaci ile bir cihaz arayisim mevcut. Fiyati uygun ve cok yavas olmayanve androidin guncel surumu olan bir cihaz onerebilirseniz cok sevinirim... simdiden tskler

• aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Ozellikle o ses formatlarini destekliyormu vs diye test etmedim ama simdiye kadar acmadigi, oynatmadigi, takildigi bir dosya denk gelmedi bana. Zaten baya bi incelemesi var nette oralardan bkarsaniz daha saglikli olur.

• X96 ile mxQ pro arasında kaldım hangisi daha çok güncelleme destegi getiriyor?

• Bunu aldım.

Alfawise H96 Pro+ TV Box 3GB RAM + 64GB ROM
    Amlogic S912 Octa Core CPU Supporting Bluetooth 4.1 2.4GHz / 5.0GHz WiFi
    Gearbest
    Alfawise H96 Pro + TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://www.gearbest.com/tv-box/pp_679361.html

Giremeyenler için mobil sayfa:
    Gearbest
    Alfawise H96 Pro + TV Kutusu | Gearbest Türkiye Mobil
    https://m.gearbest.com/tv-box/pp_679361.html

H96 Pro+'nun daha gelişmiş hali sanırım.

Kupon kodu: GBH96PP6

$75.99' a düştü.

DTS, DOLBY logolarını gördüm. Sıkıntı çıkmaz sanırım.

• logox
    Alfawise H96 Pro+ TV Box 3GB RAM + 64GB ROM donanımı oldukça güçlü bir cihaza benziyor. Ama parası da iyi. Ben bu parayla 2 tane X96 Amlogic S905X (2 GB DDR3 ram, 16 GB rom, dört çekirdekli 2 GHz işlemci, 4K destekli, Android 6.0) alırım. Cihazınızı güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 3 Eylül 2017; 21:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

logox
    Alfawise H96 Pro+ TV Box 3GB RAM + 64GB ROM donanımı oldukça güçlü bir cihaza benziyor. Ama parası da iyi. Ben bu parayla 2 tane X96 Amlogic S905X (2 GB DDR3 ram, 16 GB rom, dört çekirdekli 2 GHz işlemci, 4K destekli, Android 6.0) alırım. Cihazınızı güle güle kullanın.

Teşekkür ederim. Oyun da oynanacak. Zorlanmasın istedim. Şimdi bana oyun kolu ve touchpadli klavye lazım olacak. Tavsiyemiz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: logox

quote:

Orijinalden alıntı: ettu

logox

Teşekkür ederim. Oyun da oynanacak. Zorlanmasın istedim. Şimdi bana oyun kolu ve touchpadli klavye lazım olacak. Tavsiyemiz var mıdır?

gamepad önerim
    GeekBuying
    Tronsmart Mars G01 2.4GHz Wireless Gamepad Support Controller for Android TV BOX / PS3 / Tablet PC / MINI PC / Android Cell Phone - Black
    https://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Mars-G01-2-4GHz-Wireless-Gamepad-Support-Controller-for-Android-Cell-Phone---PS3---Tablet-PC---MINI-PC---TV-BOX---Black-329415.html

Gearbest
    GEN _ GAME S3 Kablosuz Bluetooth 3.0 Oyun Kolu | Gearbest Türkiye
    https://www.gearbest.com/video-game/pp_197589.html

airmouse;
    GeekBuying
    MeLE F10 Deluxe 2.4GHz Wireless Fly Air Mouse Keyboard Game Controller 6 Axial Gyro IR Learning for Android PC TV Box
    https://www.geekbuying.com/item/MeLE-F10-Deluxe-2-4GHz-Wireless-Fly-Air-Mouse-Keyboard-Game-Controller-6-Axial-Gyro-IR-Learning-for-Android-PC-TV-Box-338661.html

GeekBuying
    Measy GP811 2.4G Mini Wireless Keyboard Mouse with Infrared Remote Learning for /Android Mac Linux Windows
    https://www.geekbuying.com/item/Measy-GP811-2-4G-Mini-Wireless-Keyboard-372400.html

GeekBuying
    Viboton KB - 91S English Version 2.4GHz Handle Air Mouse Wireless Keyboard - Black
    https://www.geekbuying.com/item/Viboton-KB---91S-Wireless-Keyboard-English-Version-381025.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktororigo -- 4 Eylül 2017; 1:21:57 >

• Oyun işinden hiç anlamam. Bu boxları kullanırken kendi kumandasının klavye kısmını, mouse olarak da harici kablosuz Microsoft mouse kullanıyorum. İşimi rahatça görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.