Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MX10 ya da H96max+ olabilir. 4GB ramlı olanları çok farklı .
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı bir mesaj yazacağım, uzunca ve biraz zaman alacak . Puan verirseniz 2. sıraya yerleşir.
    1. 2. mesaj olmuş önemli değil . Başlığın özeti şeklinde olur. Akış içersinde bilgiler kayboluyor.
    Tekrar tekrar aynı sorular soruluyor. Gerektikçe güncellerim.
    Ya da başka yapmak isteyen varsa yapsın.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur.Benim kafam baya karışık :).
    belki ürün karşılaştırma tablosu bile olabilir zamanla.
    Teşekkürler şimdiden
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    İlginç. Aynı gün vermişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Bundan haberim yok. Önceden Geekbuying ten çok alışveriş yapanlar oldu. Sorun yaşanmadı.
    Geekbuying in Avrupa depoları var. Bu depolar seçilirese, ürünler daha çabuk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ayrıntılı bir mesaj yazacağım, uzunca ve biraz zaman alacak . Puan verirseniz 2. sıraya yerleşir.
    1. 2. mesaj olmuş önemli değil . Başlığın özeti şeklinde olur. Akış içersinde bilgiler kayboluyor.
    üstad siz emek veriyorsunuz, devamında yapacağınız çalışma da burada karşılık bulacaktır.
    puan vs. ne tür işlem gerekiyorsa destekleriz.
    ne kadar sağlıklı bilgi paylaşımı olursa burada o kadar seviyeli ve güzel yazışmalar olur.

bekliyoruz

emeklerinize ve bilgi paylaşımınıza teşekkürler
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    OK.. TV Box işine girecekler için süreci kolaylaştırmak istiyorum.
    Box almak isteyenlerin kafası karışıyor bu da benden kaynaklanıyor olmasa gerek.
    Değişkenler, alternatifler, kullanım amaçları, zevkler çok farklı ve en önemlisi
    cihazların üreticileri değişik, bu kutular çok komplike ve karmaşık.

Birde şunu belirteyim Freaktab forumlarında olmayan bilgiler bu başlıkta var.
  • quote:

OK.. TV Box işine girecekler için süreci kolaylaştırmak istiyorum.
    Box almak isteyenlerin kafası karışıyor bu da benden kaynaklanıyor olmasa gerek.
    Değişkenler, alternatifler, kullanım amaçları, zevkler çok farklı ve en önemlisi
    cihazların üreticileri değişik, bu kutular çok komplike ve karmaşık.

Birde şunu belirteyim Freaktab forumlarında olmayan bilgiler bu başlıkta var.
    Üstad seninde tavsiyenle Beelink GS1 aldık. Bu akşam kullanmaya başlayacağız hayırlısıyla.

Bu cihaza kurulacak ne gibi programlar tavsiye edersin (harddsikten film seyredilecek, IPTV,oyun vs.)
  • quote:

Bundan haberim yok. Önceden Geekbuying ten çok alışveriş yapanlar oldu. Sorun yaşanmadı.
    Geekbuying in Avrupa depoları var. Bu depolar seçilirese, ürünler daha çabuk geliyor.
    Avrupa depolarından göndermiyor. Çinden gönderiyordu onuda kesti.
  • X2 uzantılı kutuların performansı böyleyse S922X çipsetlilerin ki Nvdia Shields TV seviyesine yaklaşır.

Amlogic'den ilk Cortex A7x işlemcisi olması nedeniyle Amlogic S922X muhtemelen en ilginç model olacak. SoC, dört Kol Cortex A73 çekirdeği ve iki Cortex A53 çekirdeği olmak üzere 6 çekirdek ve bir Mali-G52 MP4 GPU dahil olmak üzere toplam altı çekirdek, MIPI (ekran? Kamera?) Arayüzleri, USB 2.0 / 3.0 bağlantı noktası ve Bluetooth 5.0 ile gelecek. X uzantısı ile S912 lerin zayıf yönleri giderilir.

Tahminimce, Mecoollarda KM9X ya da Pro L X gibi bir isim alır.
  • quote:

Konunun sahibi sizsiniz sanıyordum. Konuyu devralmanın yolu varsa devralın bence. Herkese cevap veriyorsunuz Allah razı olsun.
  • exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Bu çok geniş bir konu. Öncelikle Play mağazadan cleanmaster, hıztesti, hava durumu, hava radarı, antututesti, vbgibi kullanım amacına göre işe yarayacak programları yüklemek gerekir.

İllegal oluyor fakat ücretli Ip server öneririm. Ip server olunca başka bir programa bakamıyor insan. KODI randımanlı değil ve kullanışı kolay değil. En kötü tarafı bazen repolar çalışmıyor. KODI olursa Turkvod tv kanalları için düşünülebilir.
    Ondan sonrası aşama aşama gelir.
  • Ant tech store den Pazar günü x96max aldım. halen kargoya verilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reus88MC -- 16 Kasım 2018; 16:13:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu konuda bilgim yok. Geekbuying Türkiyeye mal göndermeyi neden kesti acaba
    Bu nasıl olur bilmiyorum. Fakat kapsamlı bir mesaj yazıp, 2. sıraya sabitlemeye çalışırsak konuya ilk defa girenlere kolaylık olur.
    Aynı sorular tekrar tekrar sorulmaz, bizde aynı şekilde cevap vermekten kurtuluruz.
  • quote:

Bu nasıl olur bilmiyorum. Fakat kapsamlı bir mesaj yazıp, 2. sıraya sabitlemeye çalışırsak konuya ilk defa girenlere kolaylık olur.
    Aynı sorular tekrar tekrar sorulmaz, bizde aynı şekilde cevap vermekten kurtuluruz.
    Onun yerine adminlerden rica etsek konuyu size devretseler çok daha güzel olur.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam konu sahibi ile iletişime hiç geçildi mi bilmiyorum peşin konuşmak istemem ama devretmeyi kabul etmez mi acaba kendisi? İlk önce onu denesek

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    bende bunun için uğraştım yanlış anlaşıldım ama. ilk mesajlara paylaşım yapabilsen linklerden millet en iyisini en uygununu alsın diye yeni konu muhabbeti yaptılar :)
  • Herkese merhaba,
    Dün akşam Ehome Tech Store ile Mecool KM9 ile ilgili yazıştım, satıcının dediğine göre cihaz Netflix'i 4K oynatabiliyor ayrıca yanında gelen adaptör 5V 2A gücünde ve yaptıkları testlerde aşırı ısınma sorunu ile karşılaşılmamış.
    Umarım en kısa sürede bu bilgileri doğrulayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: il_ham

Herkese merhaba,
    Dün akşam Ehome Tech Store ile Mecool KM9 ile ilgili yazıştım, satıcının dediğine göre cihaz Netflix'i 4K oynatabiliyor ayrıca yanında gelen adaptör 5V 2A gücünde ve yaptıkları testlerde aşırı ısınma sorunu ile karşılaşılmamış.
    Umarım en kısa sürede bu bilgileri doğrulayabiliriz.
    Beklenen cevap gelmiş.Tabi satıcı her zaman yanıltıcı olabilir.

Kullanıcının kesinleştirmesi lazım.

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.