Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Netflix çözünürlüğü iyiyse, bu ürün alınır o zaman.teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Ben o detayi kacirmisim ama fark edecegini pek sanmiyorum :( sagolun hocam cevaplar icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Yukardaki mesajlarımda Atv romla gelen kutuların ses özellikli kumanda ile geldiğini yazmıştım.
    Atv roma dönmek zevk, tercih, kullanım şekli ve kullanıcı ile ilgili bir durum.
    Yaşlı insanlar media player gibi kullanacakları için Atv rom daha uygun.

Burada doğru romu bulmak ve yükleme yapılırken elektriklerin kesilmemesi önemli.
    Rom un adresi olduğu için uygun rom arama derdi yok.
    2 ucu aynı olan USB kabloyu kutuya takarken aynı anda reset düğmesine basılı tutmak gerekiyor.

Mert Temizeryoutube
    Android Tv Box Rom Yükleme (Z28)
    https://www.youtube.com/watch?v=1CnwO475W6o

Bu sitede bütün Amlogic chipli tv box'lara Atv custom rom'lar ve üç türlü yükleme şekli detaylı anlatılıyor..
    Bir zamanlar egreat media player'lara kürdan yöntemi ile çok custom yazılım yüklemiştik.. Android tv box'larda da benzer yöntemlerle custom rom yüklenebiliyor. Atv rom yükledikten sonra gerekirse çin'den ses kontrollü kumanda getirtilebilir. Fakat stock rom'u nasıl yedekleyeceğiz? Belki wechip sitesinde stock rom vardır. Yüklemeyi düşünüyorum.
    www.atvxperience.com
    atvXperience – The Best Android TV OS Ever!
    https://www.atvxperience.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Kasım 2018; 22:42:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Acelem yok aslında ama çinden 3 günde istanbula gelen mecool, 5 Kasımdan bu yana ukim de bekletilince cihazdan soğudum. Kağnı gibi iş yapıyorlar.Birisi ben alırım dese tr den bir ürün alıp geçeceğim.
  • Arkadaşlar Merhaba,

3 ürün arasında kararsız kaldım. Özellikle görüntü kalitesi olarak ( youtube, netflix ve online filmler İPTV yayınlarında ) hangsi daha iyi olur. Tavsiyeleriniz doğrultusunda sipariş vereceğim.

- H96 Max X2 S905X2
    - Mx 10 RK3328
    - Mecool-KM9 S905X2

Mx10 RK3328 sahip olmasından dolayı performansı nasıl olur. Bazı yerlerde 3328 ler düşük diye okumuştum.
    KM9 ve H96 Max x2 özellikleri gördüğüm kadarıyla bir birine yakın.

• Km9u 268 liraya aldım kuponla. Sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Km9u 268 liraya aldım kuponla. Sabırsızlıkla bekliyorum.
    Hangi siteden nasıl bir kupon bilgi verebilir misiniz?
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Aliexpress 11.11de bir çok indirim yaptı ve kupon dağıttı. 50 dolara 10 dolar indirim ile bunu aldım. Ayrıca 5 dolara 4 dolarlık indirim vardı onla da başka bir şey aldım.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için

• Maşallah posta baya hızlı çalışıyor. Benim X96 Max iki haftaya gelir diye tahmin ediyorum.

• Xiaomi android tvbox kullanıyorum Türkçe dil desteği var, Bluetooth kumandayla geliyor oldukça kullanışlı. Asphalt 8 oyununu nadir takılarak oynatabiliyor amacım YouTube ve Netflix, bunları fazlasıyla karşılıyor

• catalunya5 kullanıcısına yanıt
    KM9 u beklemeye değer.
  • dpoyraz D kullanıcısına yanıt
    Bu kutulardan sadece KM9 Netflıx i yüksek çözünürlükte açar.
    Diğerlerinde 480p.
  • Mecoll M8s Pro L alacaktım.
    M9 bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu kutulardan sadece KM9 Netflıx i yüksek çözünürlükte açar.
    Diğerlerinde 480p.
    Hocam bir de böyle bir site buldum ne kadar doğrudur bilmiyorum tüm tv boxları özellikleri ile değerlendirmiş. KM9 için baktım ama mesela aliexpresste wifi 5g var diyor bu sitede yok demiş. Video fortmatlarında ise MKV yi göremedim. Aliexpresste de detay yok.
    https://www.priceboon.com/product/mecool-km9/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dpoyraz -- 16 Kasım 2018; 0:10:40 >
  • dpoyraz D kullanıcısına yanıt
    priceboon da 2.4/5 G Dual Wıfı altta gözüküyor.
    Medya formatı olarak MKV de var.

GeekBuying
    MECOOL KM9 Amlogic S905X2 Android 9.0 4GB DDR4 32GB eMMC 4K TV Box with Voice Remote Dual Band WiFi Bluetooth USB3.0 KODI 18.0
    https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-KM9-Android-8-1-Amlogic-S905X2-4GB-32GB-TV-Box-407113.html

www.banggood.com
    Mecool KM9 S905X2 4 GB DDR4 RAM 32GB ROM Android 8.1 5G WIFI Bluetooth 4.1 4 K Ses Kontrolü TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-p-1368941.html?ID=43103&cur_warehouse=CN

• quote:

priceboon da 2.4/5 G Dual Wıfı altta gözüküyor.
    Medya formatı olarak MKV de var.

https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-KM9-Android-8-1-Amlogic-S905X2-4GB-32GB-TV-Box-407113.html

https://www.banggood.com/tr/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-p-1368941.html?ID=43103&cur_warehouse=CN
    Tamam hocam o zaman son olarak bu iki siteden hangisinden alayim

• Arkadaşlar bende v88 plus aldım 2gb ram olandan ama taraftartv uygulamasından memnun değilim sadece bu app için cihaz arıyorum aşağıdaki cihaz nasıldır yada önereceğiniz başka box varmıdır.

• ikisinin arasında kesinlikle n5 derim ben s905w işlemcili cihaz almayın hocam gelecek açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhaba
    bilgi paylaşımları için teşekürler.
    burada genel bir konu yazmak istiyorum.
    android box lara olan ilgi forumda da arttı ben dahil birçok arkadaş alarak foruma katıldık alıp henüz eline geçmeyen birçok arkadaşta burada foruma katıldı.
    şimdi:
    1- alınabilen markalar hemen hemen belli ama bir kullanıcı ve marka listesi oluştursak,
    2- ana sayfaya markalar belirlendikten sonra markalarla ilgili inceleme-rom-root-uygulama- vb. durumları içeren genel bilgi paylaşımını koysak

gibi düşünceleri harakete geçirmek güzel olur diye bir öneride bulunmak isterim.

hem konu kirliliği olmaz hem alan veya alacak olanlar sayfa 1 den yararlanarak gelişimleri takip eder

teşekkürler
    günaydın arkadaşlar, önceki msj yineliyorum.
    konu admininin de dikkatindedir. epey yoğunluk olmaya başladı,
    hepimizin ve android box almak isteyenlerin soruları vs. çoğaldı.
    eğer yukarıda ki msj da olduğu gibi bir düzenleme yapabilirsek,
    incelemek isteyenler 1.sayfadan ilgili sorularının çoğunu görürler,
    genelde 300 sayfalık bir konu incelemesini hemen hemen kimse yapmaz.
    örnek ben huawei g7 telefon konusunda forumda 1.sayfada tüm herşeyi görüp karar verip aldım.

bu bir öneridir, forum düzenleyen üstadlarca da uygun görülürse,
    güncel bir alınabilecek cihazlar, alınmış incelemesi yapılmış cihazların değerlendirilmesi vs.
    1.sayfada olursa oldukça işe yarayacağını düşünüyorum.

teşekkürler herkese

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.