Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam özel isim bunlar sonuçta ozaman mecool'a benim serinliğim mi box TV'ye mi kutu televizyon falan yazalım türkçeye çevirmek aletin özelliklerini açıklamaya bir katkısıda yoksa gereksiz ve kafa karıştırıcı.
  • frux kullanıcısına yanıt
    Evet sesli kontrol özelliği olanlar Atv romlu. Saf androidler de voice özelliği olmaz.

m8s pro ile m8s pro+ saf android. m8s pro L ve m8s Pro W, Atv.
    Pro L nin 16 Gb liği de olsa hiç saf android olanı dikkatimi çekmedi.
    Link varsa bakalım.
  • Offchu! kullanıcısına yanıt
    KII pro nun receiver performansı nasıldı. Sıkıntılı olduğu söyleniyordu.
    KII pro nun çipseti s905 D uzantılı ve 4K@60fps olduğu için pro W den güçlü bir cihaz.

T95Z olacaksa Sunvell çok farklı. NETFLIX 480p. IP tv için yeterli olur.

Bütçeye göre KM9 veya Pro L. . Nedeni ise L1 sertifikalı bu kutular 2. elde çok değerli olacak.
  • Ben X96 max aldım 4gb ram 32 gb romlu. 4k desteği ile sadece youtube daki videoları daha canlı izleyeceğim anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim cevabınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allons-y kullanıcısına yanıt
    Özel isimlerinde bir anlamı var. Bu yaklaşım meselesi. Adamlar birşeylere vurgu yapıyorlar.
    Demek ki kutu serinletip ferahlatıyor, stres atılmasına yardımcı oluyor .
    Demek ki diğer kutu ortalığı yakıyor, aydınlatıyor.
    Bu kadar da takılı kalmayalım .
    Dediğim gibi teknik terimler kullansam işin içinde olan biri olarak sen bile bazılarını anlayamazsın.

Mesela biri soru sordu. Kutu pugb açar mı diye? Oyunla aram olmadığı için ne pugb dan haberim var ne
    oyun olduğundan. Meğerse yeni çıkan popüler bir oyun muş....
    Sonuç olarak herkes herşeyi bilemez. Kolaylık olsun diye mümkün olduğunca Türkçe yazıyorum.
  • cnytgms85 C kullanıcısına yanıt
    X96 mini youtube ı 720 p de açıyor. X96 max ın youtube çözünürlüğü belli değil.
    1080p çözünürlük desteği olan panelimle Youtube ın 4K videolarını açtığımda
    şaşırtıcı bir şekilde kontras, parlaklık, renk kalitesi 4K görüntüye yaklaştı.
    Bu ya GT1 ultimate ya Panasonic Neo Plazmadan ya da her ikisinin kalitesinden kaynaklandı.
    Şimdi Full Hd panelden 4K görüntü aldım desem kimse inanmaz.
  • knn1982 K kullanıcısına yanıt
    Olabilir, herşeyi denemek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

KII pro nun receiver performansı nasıldı. Sıkıntılı olduğu söyleniyordu.
    KII pro nun çipseti s905 D uzantılı ve 4K@60fps olduğu için pro W den güçlü bir cihaz.

T95Z olacaksa Sunvell çok farklı. NETFLIX 480p. IP tv için yeterli olur.

Bütçeye göre KM9 veya Pro L. . Nedeni ise L1 sertifikalı bu kutular 2. elde çok değerli olacak.
    Cevap için teşekkürler , HD yayın kalitesi 1 tık kendi harici uydu cihazımdan düşüktü özellikle HD yayınlarda (next star) ama televiyonumda çok kaliteli bir TV değil yani Full HD olsa da 4k desteklemiyor, kanal geçişleri muazzam hızlı SD yayınları beğenmedim, ayarları çok basit normal bir uydu alıcısındaki caf caflı menüler yok DVB özelliği amacına yönelik çalışıyor basit bir arayüzü var .Uydu ara Frekans ara,yayını bul hepsi bu kadar :) , kesinlikle harici uydu cihazları ile karşılaştırılmaz arz talep meselesi tabii, beklenti olmayan kişileri tatmin eder.

Kafam çok karıştı, T95Z de sunvel mi iyidir ? Pro W yi eledik bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 15 Kasım 2018; 16:12:59 >

• arkadaşlar merhaba mutfaktaki televizyonumda, uydu kablosu olmadan wireless fiber internet vasıtası ile yerel kanalları izlemek için bir sistem arıyorum. En mantıklı yöntem wireless android box mı olur yoksa başka bir alternatifim var mı?
  • Offchu! kullanıcısına yanıt
    Sunvel T95Z gözü kapalı alınabilir.
    Fiyatı uyarsa KM9 ya da m8s Pro L daha iyi olur.
  • Association kullanıcısına yanıt

Mutfakta yer kaplamasın derseniz, H96 çubuk. Seyahatlarda da kullanılabilir.
    Amazon 2. neslinin antutusu 25.115
    H96 çubuğun antutusu 27.746

NETFLIX kullanacaksanız üstteki mesajlarda yazan cihazlara bakacaksınız.

• Gearbest'te Tanix cihazlarda güzel indirimler var:
    tr.gearbest.com
    Tanix Official Store | GearBest.com
    https://tr.gearbest.com/top-brands/brand/tanix.html

Magicsee N5 markalı S905X çipsetli cihaz da 30$:
    Gearbest
    MAGICSEE N5 Android TV OS TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009652789463.html?wid=1433363#goodsDetail

• quote:

Sunvel T95Z gözü kapalı alınabilir.
    Fiyatı uyarsa KM9 ya da m8s Pro L daha iyi olur.
    Hocam fiyat olarak tam zıttı söz konusu

T95Z > KM9 > M8S Pro L

K II pro muadili önerebileceğiniz bir cihaz var mı ? (DVB olmasa da olur)
  • mi box 4k modeli izmire geldi yarın elimde olacak isteyen varsa mesaj atsın öncelikle test edip deneyeceğim ertesi gün kargoya verebilirim

ayrıca elimde mx10 var o cihazda kaliteli ve güzel cihaz sıkıntısız senelerce kullanabilirsiniz

h96 max+ yı grup içine satmayacağım adaptör değiştirip satılacak
  • quote:

Özel isimlerinde bir anlamı var. Bu yaklaşım meselesi. Adamlar birşeylere vurgu yapıyorlar.
    Demek ki kutu serinletip ferahlatıyor, stres atılmasına yardımcı oluyor .
    Demek ki diğer kutu ortalığı yakıyor, aydınlatıyor.
    Bu kadar da takılı kalmayalım .
    Dediğim gibi teknik terimler kullansam işin içinde olan biri olarak sen bile bazılarını anlayamazsın.

Mesela biri soru sordu. Kutu pugb açar mı diye? Oyunla aram olmadığı için ne pugb dan haberim var ne
    oyun olduğundan. Meğerse yeni çıkan popüler bir oyun muş....
    Sonuç olarak herkes herşeyi bilemez. Kolaylık olsun diye mümkün olduğunca Türkçe yazıyorum.
    Hocam kolaylık olsun diyorsunuzda amazon fire tv'yi almak isteyen adam yangın tv diye arattığında kafası baya karışacak sayenizde

• Arkadaşlar merhaba. IPTV ve Netflix kullanacağım, Full HD televizyonum var. Magicsee n5 ve Mecool M8S PRO W arasında kaldım. Bütçem 150 lira civarında, ne önerirsiniz?
  • quote:

Evet sesli kontrol özelliği olanlar Atv romlu. Saf androidler de voice özelliği olmaz.

m8s pro ile m8s pro+ saf android. m8s pro L ve m8s Pro W, Atv.
    Pro L nin 16 Gb liği de olsa hiç saf android olanı dikkatimi çekmedi.
    Link varsa bakalım.

sevgili limanyakan babama magicsee n5 cihaz aldim.
    MXQ PROJECTyoutube
    Magicsee N5 atv-xperience Firmware Update: It Works ! UPDATED MARCH 2019
    https://youtu.be/DXWaJ-8Z6TA

bu yabanci videoda atv rom yuklemis arkadas.altinda romun adresini vermis ben romu yukledim.ancak neyle nasil yukleyecegimi bulamadim???.bence bu cihaza atv rom yuklemeye deger diye dusunuyorum.cok farkli bir hava katiyor videodaki gibi.degerli yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• X96 Max'ım bugün geldi. Forumda ilk ulaşanlardan biriyim sanırım.

İlk izlenimler olumlu, uygulamalar arası geçişler hızlı. YouTube videolarında 1080p görüntü aldım.

Sormak istediğiniz spesifik bir konu varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 15 Kasım 2018; 21:15:21 >
  • Adaptör ü sorunlu olan cıhazlar da 2 amper lik samsung cep telefonu adaptörü kullansak mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Ne zaman almıştınız hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.