Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi box aldım beğenmedim. Umarım beklediğin cihazlar iyi çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 Kasım da Kara Cuma etkinliği var gene takipte olmak gerek :)
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Aynen o satıcıyı korumak. alıcı beklesin dursun gelmeyecek ürünü. Aliexpresste de düşük fiyat gösterme hilesi ile haksız rekabete neden olduğu açık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon yangın tv 4K ya da Amazon yangın çubuğu 2.gen yazmanın ne sakıncası var. Tamamen takıntı.
    Yeni üye olupta foruma yeni girenler var. Teknik terimler de yazabilirim hava olsun diye.
    Bu teknik terimleri özellikle Türkçeleştirip te yazıyorum.
    Örneğin choremecast ın ekran yansıtma olduğunu konuya yeni giren kaç kişi bilecek.
    Bu yeni üyeler konuya Fransız kaldıkları için hiçbir şey anlamazlar.
  • canakan kullanıcısına yanıt
    Tam düşündüğüm gibi sorunun güç kaynağından olduğu belliydi.
    Demek ki bu adaptörün kalitesiz olması H96 ların kronik sorunu.
    Google asistan Türkiyede de devreye girecekti.
    Google asistan Türkiyede çalışmaya başladı mı?
    Cihaz Google kayıtlı ise L1 sertifikası vardır.
    NETFLIX çözünürlüğü nasıl.
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    N5 in çipseti daha iyi. Digi den maç izlenecekse RK çipsetli olanı tercih etmeli.
    Amlogiclerde geri sarma yaşanabiliyor. Bu özelliklerdeki bir kutu için fiyat iyi.
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    A95X pro, favori cihazlar arasında. L1 sertifikası olmalı. NETFLIX in 1080p açtığını doğrulayalım.
    Bakalım 4K@30fps değeri ile bu W uzantılı kutu yüksek çözünürlükte zorlanacak mı
    A95X pro, Mecool m8s pro W nin alternatifi.
  • abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    www.banggood.com
    Mecool KM9 S905X2 4GB DDR4 RAM 32GB ROM Android 8.1 5G WIFI bluetooth 4.1 4K Voice Control TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-p-1368941.html?ID=43103&cur_warehouse=CN

GeekBuying
    X96 MAX Amlogic S905X2 Android 8.1 4GB DDR4 64GB eMMC 4K TV Kutusu KODI 18.0 LED Ekran ile Dual Band WiFi Bluetooth Gigabit LAN USB3.0
    https://tr.geekbuying.com/item/X96-MAX-Amlogic-S905x2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-405811.html

Bu yeni nesil kutulardan birine bakın. KM9 un google sertifikası var ve NETFLIX yüksek çözünürlükte açar.

Başka cihaz bakacaksınız Dual Wıfı özelliğine sahip olmalı.

• IPTV youtube netflix için orta düzey kullanıcı için hangi model marka önerirsiniz acaba arkadaşlar

yardım edermisiniz bu konuda bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

günaydın,
    kodinin en büyük özelliği açıldığında biraz beklemeniz güncellemeler için,
    sonra mouse yerine mümkünse kumanda yön tuşları
    vavoo için de aşağıda ki

https://www.youtube.com/watch?v=X5TCpr-sk0E&t=643s

Merhaba,
    ilk başta bilgisizlikten ve araştırmadan wechip v8 S905W chipli cihaz satın almıştım. Video çıkışı da 720P miş.
    En azından magicsee N5 X S905X chipli tv box satın alsaydım, daha iyi olacaktı..
    Konuyu takip ederek bilgileniyorum.teşekkürler

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    hocam hangisine güncelleme geliyor benim cihaza güncelleme gelmedi diye değiştirmek istiyorum normalde aklımda xiaomi vardı bu cihazlar daha mı iyi?
  • zogg Z kullanıcısına yanıt
    Mi Box, KM9 un performansını yakalayamaz.
    Bütçe sorunu yoksa N5 i hiç düşünmemeli.
    KM9 un fiyatı çok iyi. Alın bir KM9, NETFLIX 4K açmazsa;

Amazon yangın çubuğu 4K alırsınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

https://www.banggood.com/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-p-1368941.html?ID=43103&cur_warehouse=CN

https://tr.geekbuying.com/item/X96-MAX-Amlogic-S905x2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-405811.html

https://www.banggood.com/tr/H96-Max-X2-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-4K-Android-8_1-5G-WiFi-USB3_0-TV-BOX-p-1373067.html?gmcCountry=TR&currency=TRY&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_elc&utm_content=2zou&utm_campaign=pla-all2-tr-turkish-pc&gclid=CjwKCAiAz7TfBRAKEiwAz8fKOGu5nNsz29rFpLmvHxqnF9drlRWwJvW8cPIsdEbIocYCYNJpnPJl7RoCitsQAvD_BwE&ID=43103&cur_warehouse=CN

Bu yeni nesil kutulardan birine bakın. KM9 un google sertifikası var ve NETFLIX yüksek çözünürlükte açar.

Başka cihaz bakacaksınız Dual Wıfı özelliğine sahip olmalı.
    üstad merhaba,
    ben şunu merak ettim, yukarıda ki max 905x2 ler 300 tl civarında iken üstelik yeni nesil,

www.banggood.com
    H96 MAX RK3399 Altı Çekirdekli 4GB RAM 32GB ROM 5.0G Kablosuz 1000M Gigabit LAN TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/H96-MAX-RK3399-Six-Core-4GB-RAM-32GB-ROM-5_0G-WiFi-1000M-Gigabit-LAN-TV-Box-p-1165675.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

benim ankaradan elden aldığım h96 max rk3399 yukarıda ki fiyatla kıyaslayınca
    h96 max rk3399 niçin pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: daytripper25

Kodi güç isteyen bir platform. Dusuk donanımlı cihazlarda 17 versiyonunda kasma yaşayabilirsiniz. Size tavsiyem spmc kurun kodi yerine. Android platformu için geliştirilmiş. Kumandayla kullanacaksanız ayarlarda standart kodi gibi yapabilirsiniz arayüzü. Yoksa kullanması zor.

Merhaba,
    Bilgiler için teşekkürler. Bir deneyeyim. Trkvd kurması aynı sanırım.
    Şu an wechip v8 kullanıyorum. H96 max+ siparişi verdim, daha az ısınan bir işlemcisi olduğu için soğutucu fan'a da ihtiyaç kalmaz umarım.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    hocam benim salondaki tvnin netflix özelliği var ve 4k da açıyor oturma odasındaki tvnin sadece hd özelliği var km9 fiyatı iyi gözüküyor dediğiniz gibi güncelleme de alıyorsa xiaomi ye bakmadan siparişi geçiyorum

hocam şu linkteki ürün ile sizin gönderdiğiniz arasında bi fark yok ise burda 310 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulrezakbinberrak -- 15 Kasım 2018; 13:56:43 >

• Benim tv çözünürlüğü 1024x768, android boxın 4k destekli olmasının bana faydası nasıl olacak. Çözürünürlük yokken 4k yayını açabilecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eaglepaw E kullanıcısına yanıt
    Mecool m8s pro
    Mecool m8s pro L
    Mecool m8s pro+

Bu kutulardan birine bakın.
    Bütçe uyarsa KM9 u da inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Mi Box, KM9 un performansını yakalayamaz.
    Bütçe sorunu yoksa N5 i hiç düşünmemeli.
    KM9 un fiyatı çok iyi. Alın bir KM9, NETFLIX 4K açmazsa;

Amazon yangın çubuğu 4K alırsınız .

Teşekkürler hocam benim de aklımda km9 var almışken bas parayı al diyor insan.
    Yanlız hakkında doğru dürüst bir kullanıcı yorumu bile yok.
    Karacuma da 200 lere falan inme ihtimali de olabilir.
    Gearbestte son 3 saat kampanyanda.Belki bir son dakika gölü atarım.

• abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    Her markanın yazılım desteği farklı. Bazı kutularda OTG var bazılarında yok.
    KM9 NETFLIX i 4K açarsa MiBox ın katili olur. 1080p de açsa ben KM9 u alırdım.
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    spmc geliştirmeleri epey önce bitti maalesef. çeşitli sorunlara yol açacak açıkları ortaya çıkabilir bundan sonra. bana sorsanız kodi'yi bile ikiye katlardı spmc. ama arkadaş apple kutuları için çalışmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.