Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alpceren Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Box alacaklar için yazıyorum ;
    Bu 720p video çıkışı çok kötü. Bu özellikteki kutulardan uzak durmalı.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    720p alıyor hocam üyeliğim olmadığı için deneyemedim
  • Ben android tvbox olmadığı için şu an elimde PC de kodi kullanıyorum. 16 Jarvis sürümünü kurdum. Daha stabil ve hızlı. İlla üst sürüm diye daha iyi olacak diye bir algı oluyor bazı kişilerde. Hangisi daha sorunsuzsa ona yönelmek lazım. S905x islemcide kodi kryptonda sık sık donmalar oluyordu. Bu yüzden Jarvis ya da spmc kurdum. Ama bu sefer de Bluetooth kulaklikta ses gelmiyordu. Ben de son çözüm olarak mxplayeri oynatıcı olarak ayarladım. Hem daha akıcı hem daha güzel görüntü verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    uzun süre spmc güncellemelerini takip edip kullanan biri olarak, güncellemelerin bitmesinin , yazılımın geliştirilmeyeceği, açıkları olursa kapatılmayacağını anlıyorum . eğer kullanmak isteyen olursa kendi seçimidir, bana tabi ki söz düşmez ama desteğin kesildiğini bilerek kullansın isteyen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    size attığım link üzerinden gearbest ten sipariş geçtim hocam teşekkürler umarım amazon fire almadığım için pişman olmam
  • ben beelink gt1 mini yi bekliyorum. kutu görünüşü olarak çok hoşuma gitti genel olarak performansına bakacağım. iyi yorumlar gelirse değerlendirebilirim.

adaptör konusu son dönemde bir çok boxda problem olmaya başladı. yabancı forumlarda iyi bir adaptör alın yorumları çoğalıyor. aklınızda bulunsun.

launcher arayanlara tavsiyem nova launcher. şu anda benim kullandığım en iyisi o.
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Bunun değişik nedenleri olabilir ;
    1. Bu fiyat KM9 için lansman fiyatı olabilir. Tahminim cihaz tutarsa fiyat fırlar.
    2. RK399 çipli H96 MAX çok güçlü bir cihaz. 6 çekirdeğin 2 si A72 büyük çekirdek.
    KM9 un GPU su hakkında çok bilgi olmadığı için MALI T860 ile karşılaştırmasını yapamıyoruz.
    KM9 un H96 MAX ın performansını yakalayıp yakalayamayacağını henüz bilemiyorum.
    3. Yurtiçinde satılan kutuların fiyatları normal olarak yüksek. Genel olarak tv box fiyatlarında
    bir düşme gözleniyor. RK3399 çipsetli cihazlar ilk çıktıklarında fiyatları çok iyi idi sonra 1000TL.
    ye kadar falan çıktı. 11.11 de 500 Tl nin altında fiyatlar vardı.

Dün bir PM geldi. 100/50 kuponla hibrid KIII proyu yarı fiyatına almış. Receiver fiyatına.
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Beelink in kalitesini biliyoruz. T95q lar da hoşuma gidiyor.
    Adaptör konusunda bu H96 lar sabıkalı.
  • abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    NETFLIX 4K herşeyi altüst ediyor. KM9 doğru bir seçim. NETFLIX 4K açmazsa 2. bir cihaz kullanılacak.
    NETFLIX 4K açan orta seviye cihazlar KM9 un performansına yaklaşamazlar.
  • Merhaba;

Scishion V88 Mars II cihazım var. Bu siteden bir arkadaştan satın almıştım.
    Bugüne kadar kullandım bir sorunu yoktu. Ancak dün açınca ekranda alttaki hata mesajını aldım.
    Sanırım yazılım problemi var.

1 - Bu cihazlara telefonlarda olduğu gibi yazılım atılabiliyor mu?

2 - Malum cihazı televizyona HDMI'dan bağlıyoruz. Ben bunu VGA girişli bir monitöre nasıl bağlayabilirim.

::::: HATA MESAJI ::::::

Failed to mount /mnt/external_sd (No such device)
    Failed to mount /mnt/external_sd (No such device)
    Supported API: 3

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knn1982 -- 15 Kasım 2018; 14:55:44 >
  • abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    BU mesajı sonradan gördüm. Panelde NETFLIX 4K ise KM9 doğru bir seçim NETFLIX i 1080p de açar en azından.
  • cnytgms85 C kullanıcısına yanıt
    Bu kutuların hepsinde 4K desteği var.
    Fiyatı düşük, W uzantılı kutularda video çıkışı 720p olduğu için panel çözünürlüğünün de bir önemi kalmıyor.
    4K yayınlar açılmaz, sadece youtube ın 4K videoları yüksek kontras ve kalitede açılır.
  • zogg Z kullanıcısına yanıt
    Şuan Gearbestteki indirimle KM9 un fiyatı çok uygun.
    Bu indirim anlık ya da günlük indirim olabilir.
    Black Friday de bu fiyat olmayabilir.
  • canakan kullanıcısına yanıt
    NETFLIX HD olması iyi. Aynı ilanda yazıldığı gibi. Bence 720p olması da yeterli en azından SD değil.
    Şuradaki incelemede ve youtube videolarında netflix hd açtığı görülüyor.
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/lioj0b

https://androidpctv.com/review-nexbox-a95x-pro/

• knn1982 K kullanıcısına yanıt
    1- Yazılım atılabiliyor. Geçmiş mesajlarda ve Youtube da nasıl yapıldığının bilgisi var.
    Bu tür bir cihaz yok uyarısı var. HDMI kablo da arızalanmış olabilir.
    2- VGA dönüştürücü ile CRT ye bağlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Mecool m8s pro
    Mecool m8s pro L
    Mecool m8s pro+

Bu kutulardan birine bakın.
    Bütçe uyarsa KM9 u da inceleyin.
    Bu üç mecool da, mikrofonlu ses ile kontrollü kumandası olanlar mı Atv rom yüklü oluyor sadece?

Ben, bu modellerin 16 gb'lık olanlar saf android, 32 gb'lık olanlar ise Atv rom'lu olarak biliyordum. Tam net olarak Atv rom'lu cihazları ayırt edemiyorum.

Bilgiler için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Mecoollarda olduğu gibi apk ile 1080p açar sanırım. Çünkü L1 sertifikası var.
    Play den Burnkey Tools-V1.03 apk uygulamasını yükleyin.
    ya da aptoide mağazadan NETFLIX 5.4.1 5.3.1 sürümünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

1- Yazılım atılabiliyor. Geçmiş mesajlarda ve Youtube da nasıl yapıldığının bilgisi var.
    Bu tür bir cihaz yok uyarısı var. HDMI kablo da arızalanmış olabilir.
    2- VGA dönüştürücü ile CRT ye bağlanabilir.
    Kablodan olabilir mi?

Aynı kabloyu bilgisayardan TV ye aktarma için kullandığımda çalışmamıştı.
    Ondan sonra TV box ı hiç kullandım mı hatırlamıyorum.
    Akşam başka bir kablo ile deneyeyim. İnşallah kablodandır.
  • Merhaba Arkadaşlar , bugünlerde android media box almaya niyetlendim , aşağıdaki ürünler arasında bayağı kararsız kaldım siz olsanız hangisi tercih ederdiniz ? Sadece IPTV özelliğini kulanıyorum Film dizi v.s bir süre bir arkadaşın Mecool KII pro cihazını kullandım gayet memnun kaldım ancak onunda fiyatı yüksek hemde bu donanımlardan düşük özellikte (DVB özelliğinden olabilir), cihazlar şöyle ,

1.Mecool KM9
    2.T95Z (2 tane sağlayıcı var sanırım Vontar ,Sunvel ne farkları var bilemiyorum)
    3.MECOOL M8S PRO W (Kafam çok yattı hem fiyatı iyi hemde KII pro donanımına yakın sayılır)
    4. M8S PRO L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 15 Kasım 2018; 15:30:50 >

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.