Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.713
Cevap
552
Favori
1.813.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Donanım olarak oldukça güçlü bir cihaza benziyor. Fakat oldukça pahalı. Parası senin için önemli değilse al derim. Yok bana da pahalı geldi dersen daha ucuz bir cihaza bakmanı tavsiye ederim. En azından forumda bu cihazı kullanan varsa yoruma göre karar verebilirsin.
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    öncelikle vakit ayırıp yorum yapmanızdan dolayı çok teşekkür ederim.

ben nvidia shild alayım diye niyetlenmiştim ama vergisiz gelmez diyince caydım 1300 tl ye geliyor. bu ise aliexpress de 300 tl ye uzaktan kumanda ile satan var heralde 30 dolar filan yazarlarsa vergi ödemem diye düşünüyorum.

905x işlemci ile 912 arasındaki kullanıcıya yansıyan fark nedir? biliyormusunuz? herkes yazılım var diye 905x önermiş. bazıları bu cihaza çöp yazılım destegi olmaz demiş. firmalarmı yazılım destegi veriyor yoksa costum room şeklindemi oluyor bu yazılım işi anlayamadım vünkü vihazların %90'nı cin malı ve sitelerine bakınca update filan yok.

ben öncelik internetten film ve dizi izleme.

torrent indirme.

ve hdd üzerinden film izlemek istiyorum.

televizyonum akılsız bir tv o yüzden içinde browser filan yok. you tube vardı güncelleme ile oda gitti :( bende güzel bir cihaz olsun üzmesin costum room cart curt uğraştırmasın. takıp izleyeyim diye düşünüyorum.

ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaa

quote:

Orijinalden alıntı: Agronur17

Ugrasirim dersen beelink gt1 ulitmate ya da alfawise h96 pro en cok konusulanlardan. Ugrasmam dersen xiaomi mi tv box hepsi ayni fiyat araliginda

Ugrasmaktan kasitin nedir ? Bende bu cihazlardan edinicem , kullanisli bir cihaz ariyorum

Alfawise i bilmiyorum ama beelinkin yazılım desteği kötü. Daha bir sene olmadan benim cihazı desteklemeden kaldırdılar. forumlarda internette dolaşıp yan sanayi rom buldum. bu şekilde cihazdan tam kapasite alabiliyorum hatta gamepad ile kullanabiliyorum ama xiaomi mi nin yazılım desteği tam yazılımsal bir sorun yaşamazsın. incelemelerde performansını övüp duruyorlar. xiaomi de takar kullanırsın. hatta ben şimdi airmouse arıyorum ama xiaominin kumandasının airmouse ve sesle komut özelliği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

öncelikle vakit ayırıp yorum yapmanızdan dolayı çok teşekkür ederim.

ben nvidia shild alayım diye niyetlenmiştim ama vergisiz gelmez diyince caydım 1300 tl ye geliyor. bu ise aliexpress de 300 tl ye uzaktan kumanda ile satan var heralde 30 dolar filan yazarlarsa vergi ödemem diye düşünüyorum.

905x işlemci ile 912 arasındaki kullanıcıya yansıyan fark nedir? biliyormusunuz? herkes yazılım var diye 905x önermiş. bazıları bu cihaza çöp yazılım destegi olmaz demiş. firmalarmı yazılım destegi veriyor yoksa costum room şeklindemi oluyor bu yazılım işi anlayamadım vünkü vihazların %90'nı cin malı ve sitelerine bakınca update filan yok.

ben öncelik internetten film ve dizi izleme.

torrent indirme.

ve hdd üzerinden film izlemek istiyorum.

televizyonum akılsız bir tv o yüzden içinde browser filan yok. you tube vardı güncelleme ile oda gitti :( bende güzel bir cihaz olsun üzmesin costum room cart curt uğraştırmasın. takıp izleyeyim diye düşünüyorum.

ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

s905x ile s912 nin arasındaki fark işlemci hızları ve s912 de daha güçlü bir grafik işlemci olması. onun dışında son kullanıcı için fark etmez. ben fark etmedim. fark edecek yazılım desteği de firmaya bağlı. firma yaparsa olur yapmazsa olmaz.

• h96 pro plus için bugun sipariş verdim umarım beni üzmez yardımcı olan herkese cok teşekkürler.

• Tronsmart Vega S96 nasıldır?

• Android boxlar için ilgili firmalar sadece orijinal yazılım desteği verirler, custom rom desteği vermezler. İnternette bir çok box için custom rom hazırlayan kullanıcılar var.
    h96 pro plus donanım olarak güzel bir ürün ama bana göre oldukça pahalı. 30-40 $'a aynı işi yapan ürünlerden biraz daha farkı, güçlü işlemcisi, 2 yerine 3GB ram ve bluetooth olmasıdır.
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    satın aldığınız kutuların internet sitesi olup olmadığına bakın. 30 40 $ a maalesef aynı işi yapamıyorlar. 4k ve bazı 1080p videolarda takılma oluyor. ben oyun da oynadığım için mesela real racing 3 de takılıyor o 30 40 $ lık boxlar. yeni güncelleme alamadıkları için android versiyonları yükselmiyor. mesela kodi 17 versiyonuna geçerken min. android 5 istiyorum dedi. android 5 olmayan konsollar kodi 16 da kaldılar. bence işlemci olarak alınacak en düşük amlogic işlemcisi s905x olmalı. android 7 desteği var. 1 gb ram kesinlikle düşünülmemeli. 2 gb ramli kutular alınmalı. üst düzey kutular hariç hiç bir firmanın güncelleme verdiğini görmedim. telefonlarda da amiral telefonlara bile zar zor güncelleme geliyor. gelecek custom romlarda :-)
  • arkadaşlar kusura bakmayın işlerimden dolayı dönemedim.
    abuabuabu siparişini verdiğin H96 pro plus güzel cihaz. 3GB ram alman çok doğru olmuş. fakat biraz fiyat araştırması yapsaydın keşke. aldığın site biraz pahali satıyor bu cihazları.
    GeekBuying
    H96 PRO Plus KODI 17.3 Android 7.1 Amlogic S912 TV BOX 4K 3GB/32GB 802.11AC WIFI 1000M LAN
    http://www.geekbuying.com/item/H96PRO--3G-32G-Amlogic-S912-TV-BOX-374230.html

yazılım güncellemesi sitesinde yok. ama tavsiyem şu linkten firmware takibi yapabilirsin.https://androidtvbox.eu/new-firmware-h96-pro-tv-box-3gb-ram-amlogic-s912-20170602-release/
    veyahttp://freaktab.com/

android box cihazları fiyatta en iyi geekbuying ve gearbest sitesinden alabilirsiniz, sorunsuz geliyor.
    Bu ara almayı düşünenlere kesinlikle S912 işlemcili alın derim. fiyatları düştü iyice.3 gb ramli olanlar çok iyi. marka olarak kötünün iyisi beelink tavsiye ederim.
    Ayrıca tavsiyem cihazınızı kurduktan sonra yazılımına bakın. video oyun vb test edin. sorun yoksa bence hiç güncellemeyin. yıllarca işinizi görür. bazen bi güncelliyorsunuz sorunlar başlıyor.
    son olarak bu konuda önereceğim cihazlar:

Amlogic S912 3GB ram 32GB rom cihazları öneriyorum.Sıralama önemli.

1.Beelink Gt1 ultimate(en büyük avantajı cihaz hepsinden küçük. el çantasına rahat sığıyor)http://www.bee-link.com/forum.php kendi forum sitesinde yardımcı oluyor, yazılım paylaşıyor.

2.Vorke Z1:https://www.facebook.com/Vorkeworld/ buradan yazılım güncelleme paylaşıyor.

3. H96 pro plus
    4.R-tv box S10
    5.Meecool M8S pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktororigo -- 26 Temmuz 2017; 1:34:55 >

• doktororigo kullanıcısına yanıt
    Tronsmart Vega S96 (S912 2/16 GB) nasıldır? 2 GB RAM olmasının dışında kalite olarak idare eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 26 Temmuz 2017; 12:41:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktororigo

arkadaşlar kusura bakmayın işlerimden dolayı dönemedim.
    abuabuabu siparişini verdiğin H96 pro plus güzel cihaz. 3GB ram alman çok doğru olmuş. fakat biraz fiyat araştırması yapsaydın keşke. aldığın site biraz pahali satıyor bu cihazları.
    GeekBuying
    H96 PRO Plus KODI 17.3 Android 7.1 Amlogic S912 TV BOX 4K 3GB/32GB 802.11AC WIFI 1000M LAN
    http://www.geekbuying.com/item/H96PRO--3G-32G-Amlogic-S912-TV-BOX-374230.html

yazılım güncellemesi sitesinde yok. ama tavsiyem şu linkten firmware takibi yapabilirsin.https://androidtvbox.eu/new-firmware-h96-pro-tv-box-3gb-ram-amlogic-s912-20170602-release/
    veyahttp://freaktab.com/

android box cihazları fiyatta en iyi geekbuying ve gearbest sitesinden alabilirsiniz, sorunsuz geliyor.
    Bu ara almayı düşünenlere kesinlikle S912 işlemcili alın derim. fiyatları düştü iyice.3 gb ramli olanlar çok iyi. marka olarak kötünün iyisi beelink tavsiye ederim.
    Ayrıca tavsiyem cihazınızı kurduktan sonra yazılımına bakın. video oyun vb test edin. sorun yoksa bence hiç güncellemeyin. yıllarca işinizi görür. bazen bi güncelliyorsunuz sorunlar başlıyor.
    son olarak bu konuda önereceğim cihazlar:

Amlogic S912 3GB ram 32GB rom cihazları öneriyorum.Sıralama önemli.

1.Beelink Gt1 ultimate(en büyük avantajı cihaz hepsinden küçük. el çantasına rahat sığıyor)http://www.bee-link.com/forum.php kendi forum sitesinde yardımcı oluyor, yazılım paylaşıyor.

2.Vorke Z1:https://www.facebook.com/Vorkeworld/ buradan yazılım güncelleme paylaşıyor.

3. H96 pro plus
    4.R-tv box S10
    5.Meecool M8S pro

Merhaba, benim önceliğim Netflix, Amazon Prime ve Digiturk Play uygulamalarını izleyebileceğim, birde torrentten indirdiğim DTS, DTS-HD sesli H264, H265 videoları akıcı oynatabilen, ücretli ip tv lerde başarılı bir cihaz. Bu tavsiye ettiğiniz Android Tv Box lardan hangisi daha uygun olur bana sizce?

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Tronsmart Vega S96 (S912 2/16 GB) nasıldır? 2 GB RAM olmasının dışında kalite olarak idare eder mi?

Tronsmart cihazlara hiç yaklaşmayın. Tronsmart, android tv box üretimini bıraktı artık aksesuar üretiyor. Desteği de yok. Formunu da kapattı. Alırsan elinde patlar. Bende tronsmart R68 vardı, ses takılma sorunu vardı bir türlü çözülemedi sonra firmware desteğini bıraktı. Kenara attım, sonra freaktab sitesinde mo123 adlı kullanıcı kendi çabalarıyla bir rom çıkardı bu romu tornsmart cihazıma yükledim sorunsuz kullanıyorum. Ama tronsmart desteği hiç olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mixenon yukarda saydığım cihazlar işini görür. fakat digiturk play bazı cihazlarda çalışmıyor, bu şans işi. bende tronsmartta çalışmadı ama beelink gt1 ultimate cihazımda çalıştı. Beelink avantajı root/unroot yapabilme özellliği yazılımında var. unroot yapınca digiturkplay çalışıyor.
  • arkadaşlar android tv stick için önerim(keşke hafıza 16 gb olsaydı kesin alırdım):
    GeekBuying
    H96 Pro KODI 17.5 4K TV Dongle Android 7.1.1 Amlogic S912 2GB/8GB WIFI Bluetooth 4.1 HEVC H.265 Decoding VP9 HDR
    http://www.geekbuying.com/item/H96-Pro-4K-Amlogic-S912-KODI-17-3-TV-Dongle-382407.html

güzel bir cihaz yapmışlar. ali expresste mutlaka fiyat araştırması yapın. daha ucuza bulursanız alınabilir. 33 dolar altı fiyatı çok iyi olur.
    Tv stick cihazlar için bir dezavantaj, elektriği microusb'den alıyor, çin malı olduğundan bu kısmı çok sağlam olmuyor. dolayısıyla kabloyu taka çıkara bir zaman sonra orası hasar görüyor, tamirini türkiyede iyi yapan bulamadım. ankara istanbulda belki yapanlar olur ama diğer küçük şehirlerde olmuyor. olmayınca da cihaz çöpe...(tecrübe edildi maalesef 2 kez tamir gördü cihazım olmadı cihaz çöpte.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktororigo -- 26 Temmuz 2017; 23:27:6 >

TV stick lerde bağlanti imkanları çok az değil mi? Bildiğim kadarıyla 1 micro 1 de normal USB var. 1 micro USB zaten güç için kullanılıyor. Geriye 1 USB portu kalıyor. USB disk taksan air mouse'a yer kalmaz, air mouse taksan USB diske yer kalmaz. Mecbur USB hub kullanacaksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Çok basit kullanım için bir Android TV Box alacağım, aşağıdaki modeli beğendim, bu modele Kodi kurulmasında bir sıkıntı olur mu sizce, kurup rahatça kullanabilir miyim?

• Arkadaşlar bugün/yarın elime Xiaomi Mi Box 4K geçicek. Sıfır ambalajında jelatini açılmamış şekilde. Bunu direkt açmadan satıcam. Fiyat 300 TL'dir (Pazarlıksız Son Fiyat). Almak isteyen varsa bana ulaşabilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Aslında kendime kullanmak için almıştım ancak hediye olarak Apple TV 4. Nesil geldi, bu yüzden kutusunu açmadan satıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aknyldz

Arkadaşlar merhaba,

Çok basit kullanım için bir Android TV Box alacağım, aşağıdaki modeli beğendim, bu modele Kodi kurulmasında bir sıkıntı olur mu sizce, kurup rahatça kullanabilir miyim?

fiyatına göre iyi. 16gb hafıza olsun mutlaka. Performans olarak vasat ama kodi vb birçok programda işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: ultracimbom

Arkadaşlar bugün/yarın elime Xiaomi Mi Box 4K geçicek. Sıfır ambalajında jelatini açılmamış şekilde. Bunu direkt açmadan satıcam. Fiyat 300 TL'dir (Pazarlıksız Son Fiyat). Almak isteyen varsa bana ulaşabilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Aslında kendime kullanmak için almıştım ancak hediye olarak Apple TV 4. Nesil geldi, bu yüzden kutusunu açmadan satıcam.

iyi fiyata veriyorsun. bu cihazı düşününler bu arkadaştan alabilir. yurtdışından almaya korkuyorsanız veya beklemek istemiyorsanız iyi fiyata satıyor. Yurtdışında 250 tl. bu arkadaşın fiyatı bence çok uygun.
    Teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.