Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zzp_2013 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.822.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 yüklü stick pc satıp tv box alma niyetindeyim. Pişman olur muyum sizce? Okuduğum kadarı ile digi play da sorun yaşanıyor. S912 chipsetli box alsak sorun yaşar mıyız? Yoksa hiç bulaşmadan stick pc ye devam mı edeyim. Ücretli iptv, kodi, turkcelltv ve dilediğin yerde uygulamalarını kullanacağım. Android kullanım rahatlığı bakımından daha cazip geliyor. Aklımda beelink gt1 ultimate ve H96 pro plus var. Yerli sitelerde de sıfır ve 2. El ilanlarını takipteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hangisiniz öneririsiniz.

Beelink GT1 Android TV Box Octa Core Amlogic S912 - 57 dolar

Gearbest
    Beelink GT1 Android TV Kutusu Octa Çekirdeği Amlogic S912 | Gearbest Türkiye
    http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html

Mini M8S II 4K Smart Digital TV Box Amlogic S905X - 45 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 8 Mart 2017; 13:32:28 >

• emre-29 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Miniyi kullanıyorum, genelde net üzerinden dizi ve ip tv için kullanıyorum, memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Benim cihazda var. Joistik bağladım.

Yav x96 cihazıma slink Bluetooth dongle aldım cihaza taktım ancak Bluetooth menüsü çıkmadı cihazda, dolayisiyla bir turlu bağlayamadim :(

Nasıl yapacağız su bağlantı isini bilen var mi?

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    bence biraz bekleyin. rk3399 cihazlar geliyor...
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir kaç kez android cihaz aldım kullanımı bana çok farklı geliyor tekrar sattım.
    Zaman zaman 2.oda da ihtiyacım olacak.Normal ip tv li cihaz bile bana yetecek ama odada uydu prizi ve internet yok
    Forumda ve sahibindende 2.el olarak satılan

M8S+ ANDROID 5.1 LOLLIPOP 4K MEDIA PLAYER
    Himedia q3
    Arkadaşımda da Minix neo x8-h (cihaz ve şarj kablosu var, kumandası ve kutusu yok) var.
    Ott tv box Quad Core 4X cpu 4X gpu s805 1gb rom

4 cihazda temiz.Alıp bozulana kadar kullanacağım.

Ram dışında çok fazla fark varmı?Kafam karıştı.Size göre hangisini almalıyım?
  • Fazla kafanızı karıştırmayın.

goo.gl
    Bad Request
    https://goo.gl/kiqCbT

Alın güle güle kullanın.
    İleriye dönük bir cihaz.
  • Öncelıkle merhaba baslığı bastan sona kadar okudum.Ve edındıgım bılgılere dayanarak Mecool bb2 pro 3gb ddr4 ram 16 gb adlı cıhazı alıexpressten aldım.Kullanan arkadaslarım varsa ufak yorumları eksık etmezse cok mutlu olurum.SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteran1988

Öncelıkle merhaba baslığı bastan sona kadar okudum.Ve edındıgım bılgılere dayanarak Mecool bb2 pro 3gb ddr4 ram 16 gb adlı cıhazı alıexpressten aldım.Kullanan arkadaslarım varsa ufak yorumları eksık etmezse cok mutlu olurum.SAYGILAR

merhaba ,
    bence en iyisini almissiniz diyebilirim bu Mecool bb2 pro 3gb ddr4 boxu.
    Benimkisi yârin postayla geliyor. Hayırlısı.
  • akıllı olmayan tv'im için android box almayı düşünüyorum.Tv'nin usb girişi yok bu arada.Apple tv çok iyiymiş ama malesef çok pahalı benim sınırım 200-250 tl falan daha fazla veremem.En iyisi hangisidir ? Roku tv falan var diyorlar ama o da yurtiçinde satılmıyormuş galiba.Goldmaster falan var ama ne kadar kaliteli bilmiyorum.Netflix ve amazon video prime kullanmak için alınacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratx38

quote:

Orijinalden alıntı: veteran1988

Öncelıkle merhaba baslığı bastan sona kadar okudum.Ve edındıgım bılgılere dayanarak Mecool bb2 pro 3gb ddr4 ram 16 gb adlı cıhazı alıexpressten aldım.Kullanan arkadaslarım varsa ufak yorumları eksık etmezse cok mutlu olurum.SAYGILAR

merhaba ,
    bence en iyisini almissiniz diyebilirim bu Mecool bb2 pro 3gb ddr4 boxu.
    Benimkisi yârin postayla geliyor. Hayırlısı.

hocam geldıgınde urunu benım ıcın bıraz anlatabılırmısınız neler yaılarbılır f/p adına bırseyler karalarsanız sevınırım.Saygılar
  • Arkadaşlar, 1080p televizyon var, elimde wd live player var.

Bu cihaz artık demode oldu, şöyle;

usb 3 hızında dosya çalıştıran ya da içinde küçük bir ssd veya hızlı bir disk olan.

elimdeki z623 hoparlörü bağlayabileceğim stereo jack girişi olan.

4k, x265, format ve kodekleri okuyan, çok seçici olmayan, km player gibi ne varsa çalıştıran

sürekli açılıp kapanında ayarları kaybetmeyen,

hdmi ile bağlanan, hdmi 2.0 ve geri uyumlu

ucuz yada çok pahalı olmayan

açılması algılaması yürütmesine kadar geçen zaman çok uzun olmayan

bir cihaz arıyorum.

eskiden çok araştırmıştım ama devir yine değişti.

isteğe bağlı harici ses kartı bağlanabilen

böyle bir cihaz varsa bir fikir verirseniz sevinirim.
  • Son iki arasında kaldım hangisini öneririrsiniz

Beelink GT1 Ultimate WiFi Android TV Box

Gearbest
    Beelink GT1 Ultimate 3 GB DDR4 + 32GB EMMC TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html?wid=21

Original Xiaomi Mi Android TV Box Quad-core Cortex-A53

Gearbest
    (Resmi Uluslararası Sürüm) Orijinal Xiaomi Mi TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html?lkid=10490036

• veteran1988 V kullanıcısına yanıt
    Evet sayin veteran1988 kutum gelmişti fakat kullanmadan sattım.
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Birinci sayfayı okudum. Android TV Box'larda fiyat olarak ta uygun arayan arkadaşlar vardır diye benim 15 Dolara bu işi halletmiştim. Şöyle ki;
    aliexpress'den 1 adet Orange PI pc aldım. Bir tane 15 TL ye kablosuz Mouse bir de en az 16 TL'ye de 8 Gb Mikro Hafıza kartı.Bunlar Donanımsal İhtiyaçlarınız.

Gelelim Kurulumuna
    Sonrasında
    DOKUMANISTAN
    Orange PI PC Android Kurulumu » DOKUMANISTAN
    http://www.dokumanistan.com/diger/orange-pi-pc-android-kurulumu.html
    sitemde hazırlamış olduğum adımları uygularak ( gerekli dosyalar linkte mevcut ) android kurulumu yapıyorsunuz. İçinde KODI, IP TV dahil ilk sayfada okuduğum tüm özellikleri Custom TV BOX ile yapabilirsiniz.
    Okuduğum tavsiye edilen en ucuz TV Box 60$ civarı.
    Eğer bu cihazda özellikler de olsun derseniz Orange PI PC Sheld denen ekstra donanımsal özellik ekleyebilirsiniz.
    İlk başlarda okuduğum Zidoo X9 cihazını inceledim. İnanın Orange PI PC ile daha iyisini kendiniz yapabilirsiniz.
    Hem de Orange PI veya Rasperry PI dünyasına adım atarak daha neler neler yapabileceğini hayal bile edemezseniz.
    Kalın Sağlıcakla.

• quote:

Evet sayin veteran1988 kutum gelmişti fakat kullanmadan sattım.

Hocam satma sebebinizi ögrenebilirmiyim ticari amaclamı almıstınız yoksa memnun kalmadınız mı
    Evet abicim bunu azbucuk kar ile sattim. Memnun kalmadigim için değil fakat ben bu tür boxlari kullanmadigim için artik isteyene veriyorum.
  • quote:

Evet abicim bunu azbucuk kar ile sattim. Memnun kalmadigim için değil fakat ben bu tür boxlari kullanmadigim için artik isteyene veriyorum.

cok tesekkur ederım :D hocam yüregime su serptiniz :D
    Estagfurullah abi rica ederim.
  • Selamlar bir sorum olacak,

Gündüzleri güvenlik kameralarını takip edip akşamları da IPTV Kodi ile kullanacağım Android TV arayışındayım.
    Aşağıdaki uygulama bu cihazlara kuruluyor mu acaba? Kuruluyor ise kullanan var mı?
    play.google.com
    NMSS AHD - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.neutron&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westergate -- 17 Mart 2017; 17:18:5 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.