Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.694
Cevap
519
Favori
1.724.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tronsmart r68 kullanıyorum şuan youtube'da sık sık ses gitmesi oluyor home screen a dönüp tekrar açıyorum youtube u.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim m8s s812 2gbram li dede slklnti var. Donuyor isletim sistemi hatasi veriyor programlar kapatma hatasi veriyor bazen kendine reset attiyor.
    Duzgun bi stock rom yok 442 yada 511 bulsam yukleyecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prestigi10

    Benim m8s s812 2gbram li dede slklnti var. Donuyor isletim sistemi hatasi veriyor programlar kapatma hatasi veriyor bazen kendine reset attiyor.
    Duzgun bi stock rom yok 442 yada 511 bulsam yukleyecem.

    emmc ölmüş olabilir.
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    Yok sef. Emmc hala hayata neten buldugum b kac stock rom mu micrpsd atip ordan emmc ile baglattim. Karti gördu rom yuklerken n200 hatasi veriyor. Bende hatd reset atip tekrar kurdum.
    Ama bu donmalarda yada bekleme kapamlarda c.wipe yapiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba
    dilediğin yerde uygulamasını izlemek için wifi li cihaz önerileri rica ediyorum,şimdiden teşekkürler.
  • Sanırım bu android box'lar himedia ,zidoo hariç yazılım destekleri sıfır gibi.Müslüman mahallesinde salyangoz satma minvalinde olacak biraz ama bunun yerine z8300 yada en azından z3735 işlemcili Windows mini pc alıp acaba yazılım açısından sürekli güncel kalabilmek adına daha mı uygun olur.Bu android boxlarda ya şu app da sorun oluyor ya wifi sorunu ya başka bişi. Bende karar veremiyorum açıkçası android vs Windows..
  • 4k deilde 1080p film izlemek internetten film izlemek için bu z8300 ler nasıl işe yarar mı ?




  • Selam arkadaşlar.Bende uzun zamandır bu tarz ürünleri araştırıyordum.20 gün önce Gearbest sitesinden Beelink GT1 aldım.Ürün şaşırtıcı şekilde tam 8 günde elime ulaştı.Ürünü film izlemek ve küçük oyunlar için aldım.Ürünü kesinlikle tavsiye ederim.Takılma donma yok.İki seferde güncelleme geldi.Ufak boyutlarda bir ürün.Tavsiye ederim.http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html
  • 4K tv de netflix uygulaması yok. Netflix i 4K izleyebilmek için önereceğiniz bir cihaz var mıdır?








  • https://tr.aliexpress.com/item/tv-box/32642050642.html?spm=2114.13010608.0.0.s3CCrg&detailNewVersion=&categoryId=5092303

    usb 3.0 olmayan bu cihaz alınır mı ? 4k filmlerde sıkıntı cıkarır mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan30

    Selam arkadaşlar.Bende uzun zamandır bu tarz ürünleri araştırıyordum.20 gün önce Gearbest sitesinden Beelink GT1 aldım.Ürün şaşırtıcı şekilde tam 8 günde elime ulaştı.Ürünü film izlemek ve küçük oyunlar için aldım.Ürünü kesinlikle tavsiye ederim.Takılma donma yok.İki seferde güncelleme geldi.Ufak boyutlarda bir ürün.Tavsiye ederim.http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html

    Ben de aynı cihazı kullanıyorum. Almadan önce iyi bir araştırma yapmıştım. Takılma, kasma vb. sorunları yok. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

    Gearbest' te şuan indirim var:http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan30

    Selam arkadaşlar.Bende uzun zamandır bu tarz ürünleri araştırıyordum.20 gün önce Gearbest sitesinden Beelink GT1 aldım.Ürün şaşırtıcı şekilde tam 8 günde elime ulaştı.Ürünü film izlemek ve küçük oyunlar için aldım.Ürünü kesinlikle tavsiye ederim.Takılma donma yok.İki seferde güncelleme geldi.Ufak boyutlarda bir ürün.Tavsiye ederim.http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html

    Selamlar arkadaşım..

    Öncelikle belirtmek isterim ki bende aynı cihazla ilgileniyorum..

    Araştırmalarım sonucu GT1 cihazını bende öne çıkardım. İzlediğim yabancı kaynaklı incelemeye göre S912 işlemcili cihazlar arasında fiyatina göre piyasada ki en iyi cihaz olarak öneriyordu.

    Android TV Boxlarda genel olarak Digiturk play sorunu, Kodide tv izlerken görüntünün takılıp başa sarma problemi, YouTube nin 1080p oynamaması veya yeşil ekran göstermesi, Google Play Store dan uygulamalarin görülmemesi ve yüklenememesi(Aspalt8, Real racing gibi), yuklenenlerin stabil calismamasi, İnternet Bağlantısının iyi olmaması ve zayıf WiFi Performansi Sorunları görülmekteydi.

    Yukarıda bahsettiğim konular hakkında ki tecrübelerini almak istiyorum sevgili dostum.. Birde merak ettigim kargo nasıl o kadar hızlı geldi onu anlamadım:) Millet en az 20-25 gün beklerken, senin kargonun 8 günde gelmesi Takdire Şahan.. Acaba ücretli kargo falan mı var işin içinde..😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kmlrzy

    Önceki yazılanların hepsini okumadım. Tekrar gibi olmasın. Hala kafası karışık olanlar varsa, kesinlikle tek önerim MINIX NEO X8-H PLUS'dır.
    Aynı markanın başka modelleri de var ama kullanım amacı farklı. Bu verdiğim en iyi modelidir. Ben üç yıldır kullanıyorum, tabiki benimki plus değil. Plus farkı sadece AC kablosuz bağlantı standardı getirdi.

    Üzerinde Kodi vesaire kuruludur, yazılım desteği çok iyidir. Çalıştıramadığı ex-hard disk yoktur. Digitürk Play dahil çalışmaktadır. Bu konuyu çok incelemiştim. En iyisi diyebilirim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

    Merhaba bende bu cihazın u1 modelini almayı düşünüyorum havalandırma ızgarası yok bu beni düşündürüyor cihaz ısınmıyor mu bu arada beelink marka 4 gb ram intel 8700 2.4 ghz 4 çekirdek işlemcili Windows 10 cihazla arasında kararsız kaldım, cihazı hdmi vga dönüştürücü ile projeksiyona bağlamak mkv filmlerimi net ve sorunsuz bir şekilde izlemek istiyorum, vip üye olduğum film sitesinden mkv film indirmek ve İnternet'e gezinmek, ama en önemlisi net ve takılma olmadan 1080p filmlerimi kaliteli bir görüntü ile izlemek,büyük bir olasılıkla tavsiyeniz yönünde hareket edeceğim o yüzden görüşleriniz benim için önemli bir de wifi çekim gücü nasıl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyhan06 -- 23 Ekim 2016; 16:43:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba android box almayı düşünüyorum sayfaları okudum Beelink GT1 almaya karar kıldım. Cihaz piyasadikler arasında en güncellerinden biri sanırım o yüzden yazılım desteği gelir diye düşünüyorum tasarımı hoşuma gitti fiyatıda uygun geldi. Fakat şimdide sorunum nereden alacağım. Malum Çin'den alışveriş olayları biraz sıkıntılı 150 200 lira verip sonunda mağdur olmak istemem daha önce alışveriş yapan arkadaşlar öneride bulunurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • çok basit bir örnek vereyim işlemci önemli ama YAZILIM en önemlisi yazılım desteği olmayan cihaz ÇÖPTÜR. Elinizde FERRARİ var ve Dünyayı dolaşmaya karar verdiniz ama yolu bilmiyorsunuz neye ihtiyacınız navigasyona,NAVİGASYON olmadan dünyayı dolaşamazsınız , işte yazılımda BUDUR.
  • bigshaq kullanıcısına yanıt
    aliexpress ten almanı tavsiye ederim satış oranı yüksek ve güvenirliliği %90 nın üzerinde olanları tercih edin. benim 10. falan cihazım en iyisi minix neo serisi cihazlar himedia , trosmart, beelink, ugoos, gibi yazılım deşteği olan cihazlardır. NVİDİA SHİELD EN İYİSİ AMA çok para.
  • Bende gecen Beelink GT1 aldim ebayden daha gelmesine 1 hafta var.

    Bu boxu alan yada kullanan varmidir eger varsa burda yazarmisiniz yorumlarinizi .

    Saygilar/
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.