< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1363. sayfa)

-
-
Uygun yollu üzmeyecek bir cihaz tavsiyeniz var mı temu da doğru düzgün yok vergi sınırından dolayı. Geçen 1400 e next vardı onu alıp geçsem mi acaba bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence makul. 1400 e stick tarzı bir şey alacağınıa böyle kutulu cihaz daha iyi. 1 yıl d smart go paketi de dahilse baya bedavaya geliyor
Cloudstream yükleyin
(Hdfilmcehennemi,filmmodu,filmmakinesi,jetfilm izle,dizilla,dizigom,Rec tv....vs) türkçe 20 film dizi sitesini bünyesinde barındırıyor. Netflix tarzı
Ücretsiz reklamsız. Türkçe dublaj içerikli en iyi apk.hatta bünyesinde rec tv var maç bile izleniyor ama rec tv arada gidiyor tekrar geliyor.stabil değil
teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
D smartta ne var ki hocam, eski filmler anca:)
Ayrıca sayfada konuşulan cloudstream da çöptür..saçma sapan 720p leri kaynak diye veriyor..uygulamasıda sorunlu..50 mbit ve üzeri interneti olanlara stremio öneririm..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stremioyu da kullanıyorum real debrid ile ama insan ara sıra Türkçe dublaj arıyor hocam. Arka planda oynasın ekrana bakmadan dublaj ile takip ederim diye. Film modunda olunca stremiodan 50 gb lık film açıyorum muhteşem görüntülerle. İnternet hızım daha yüksek olsa 100 gb lık da açarım da. İkisi de yüklü bende birinden mahrum kalmaya gerek yok . D smartı ulusal kanallar için dedim yoksa filmlerini bir kere açmışlığım yok benimde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Kasım 2024; 10:34:53 >
Ben türkçe dublaj düşmanı biri olarak o konuda yorum yapmayayım lakin real debrid işe yarıyor mu harbiden..bende yok o.lakin stremioda sıkıntılı bende.. belkide benim bağlantı düşük , ondandır..35 mbit ..misal dün Black Summer bir bölümünü izleyeyim dedim..ne stremio, ne cloudstream hiçbirinde izleyemedim.gece gece dellendim..bir tane link açmaz mı arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Kasım 2024; 10:51:9 >
Yarıyor hocam tavsiye ederim. All debrid de olur. Deneme üyeliği veya 1 aylık alıp deneyin karar verirsiniz. Benim net de 50 mbps 4k filmleri açıyorum debrid sayesinde. Açılmayan bir şeye denk gelmedim daha
inceleriz bilinçli tüketici forumu
Stremio + Real Debrid Rehberihttps://inceleriz.com/forum/konular/stremio-real-debrid-rehberi.2218/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Kasım 2024; 10:52:14 >
-
Tabiki kendin fikrin ama ben katılmıyorum..Cloudstream hepsinin arşivine doğrudan ulaşsa keşke dediğin gibi..misal dizigomdan,diziboxdan açıp izlediğim diziyi ,cloudstream üzerinde dizigomda dizibox eklentisiyle izleyemiyorum..yine sinewix mesela cloudsteam üzerinde düzgün çalışmıyor.. böyle bir sürü örnek verebilirim..ayrıca sadece Hollywood izlemiyorum ki..
Cinema hd stable fena değil ama reklamsız sürümünü bulamadım, reklamsız denilenlerin bile reklam var içinde.. varsa reklamsızın linkini alabilirim..bide ben sadece altyazılı film izlediğimden stremio daha hoşuma gidiyor tabi açmama sorunu bendede var ,free kullandığım için..
cloudstream'in eksiklikleri var. sonuçta 20 film dizi sitesinin bağlı bulunduğu sunucular var. genel aramada illaki sıkıntılar oluyor
filmin hem Türkçe hem yabancı ismini yazınca tek tıklamada bazen sonuç vermiyor,bazen farklı sonuçlar çıkabiliyor
kolay değil tek tıklamada 20 dizi film sitesine doğrudan erişmek istiyorsun
illaki sıkıntılar çıkabiliyor. Türkçe aramada farklı, orijinal isimde aramada farklı film isimleri çıkabiliyor
her film ve dizi farklı sitelere kaydediliyor ve hepsi aynı stabilitede değil,sunucular çok önemli
Cloudstream'i her gün kullandığım bir nevi hatim ettiğim için daha kesin konuşabiliyorum. bu apk güncellemelerle geliştirilirse ve üstüne koyarsa Türkçe dublaj içeriklerde bir numara ve alternatifi yok
Cloudstream'de büyük sıkıntılar yaşamadım ve bulmak istediğim filmlerin %90'ına ulaşıyorum diyebilirim
pek dizi izlemem ama dizi sitelerinde birkaç dizi aratmıştım her sezonun bölümleri şeklinde kategoriler var
sinewix çalışıyor bende bir problem yok ama aramalarda film bulduğum zaman tercih etmiyorum
filmmodu sitesi filmlerini nereye kaydediyorsa filmleri çok stabil takılma..vs hiç yok. bir film aradığımda o filmi filmmodunda buluyorsam kesinlikle açıp izliyorum.
rec tv çok sıkıntılı. son 2 aydır doğru düzgün izleyemedim.düzeltiyorlar 3 gün sonra gidiyor 2 gün sonra tekrar geliyor
rec tv sürekli gidiyor geliyor
geçen gün Hdfilmcehennemi ve filmmakinesine erişim engeli getirdiler doğal olarak Cloudstream'de bu sitelere ulaşamadık ertesi gün geliştirici düzeltti
Cloudstream'de güncel filmlerden bir tek The Substance'e ulaşamadım,filmin afişi var ama yüklemiyorlar bekliyorlar. uzun bir aradan sonra Stremio'da buldum kaynak sayısı fazla ve TR alt yazısı iyi & senkronluydu. uzun aradan sonra ilk defa Stremio'da çok iyi kalitede izledim
Cloudstream'de aynen netflix gibi filmi yarıda bıraksan bile tekrar izlemek istediğinde bıraktığın yerden devam edebiliyorsun
-
Ağda gözüken android box lazım mesela bende novacom var o gözüküyor sonra ugoos var samba yı aktif edince gözüküyor mesela sizde gözüken ler hangileri xiaomi gözükmüyor homatics gözükmüyor bunlarda aslında android ama nedendir
Mecool Km2 Plus Deluxe
Homatics Box 4K Plus
Bu iki cihazdan birisini alacağım teoride ikisi de aynı özellikte pratikte birbirlerine üstünlükleri var mı? Siz hangisini tercih ederdiniz bu fiyata? Ve neden tercih etmeyilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 2 seçenek arasında kaldım.
Mecool Km2 Plus Deluxe
Homatics Box 4K Plus
Bir de homatics in Dune versiyonu çıkmış değer mi bilemiyorum?
-
Homatics Box 4K Plus güncelleme desteği dahi siyah Dune tavsiye edilmiyor
-
Anlamadım. Normal versiyonu mu tavsiye ediyorsun?
-
Dune rusların versiyonu diyorlar güncelleme desteği Homatics vermiyor aynı kasa
-
beyaz olanı alın geçin
-
Dreamstar Nova'nın Next Start'tan temel farkları epey sitesinde şöyle listelenmiş:: 32 GB olması , 1 Tip-C giriş, toplam 3 USB girişi
Next Start 4K - Dreamstar Nova Karşılaştırması - Epey https://www.epey.com/medya-oynatici/karsilastir/906747-907427/next-start-4k_dreamstar-nova/
Next Start'ta HDCp desteği varken Dreamstar Nova'ın HDCP Desteği yok.
Konu ile ilgili Chatgpt şu cevabı verdi:
"### Eksiler
1. **Korumalı İçeriği Gösterememe:** HDCP desteği olmadan, Netflix, Amazon Prime, Disney+ gibi platformlardaki bazı yüksek çözünürlüklü (Full HD, 4K) içerikler oynatılamaz. Video kalitesi otomatik olarak düşürülebilir veya hiç oynatılamaz.
2. **Bağlantı Sorunları:** HDCP desteklemeyen cihazlar, HDCP uyumlu televizyon, monitör veya projektör gibi diğer cihazlarla bağlanırken uyumsuzluk yaşayabilir. Bu durum görüntü kaybına veya bağlantı hatalarına yol açabilir.
3. **Geleceğe Yönelik Uyumluluk Sorunları:** HDCP, modern içeriklerin telif haklarını korumak için yaygın olarak kullanılır. HDCP desteklemeyen bir cihaz, gelecekteki güncellemeler veya yeni içerik formatları ile uyumluluk sorunları yaşayabilir.
4. **Görsel Kalitenin Düşmesi:** HDCP olmadan, cihaz bazı içerikleri düşük çözünürlükte sunabilir. Özellikle 4K çözünürlükte koruma gerektiren içeriklerde kalite kaybı olabilir.
### Artılar
1. **Daha Ucuz Fiyat:** HDCP lisanslı cihazlar genellikle daha yüksek maliyetli olduğundan, HDCP desteği olmayan cihazlar daha uygun fiyatlı olabilir.
2. **Kolay Uyumluluk:** HDCP desteği olmayan cihazlar, eski monitörler ve projektörler gibi HDCP uyumsuz cihazlarla daha rahat çalışabilir, bu da eski ekipmanla bağlantı kurmayı kolaylaştırabilir.
3. **Kısıtlı Kullanım Durumlarında Sorunsuz Kullanım:** Eğer cihaz sadece HDCP gerektirmeyen içerikler için kullanılacaksa (örneğin, ofis uygulamaları veya standart çözünürlüklü videolar), HDCP desteği gereksiz olabilir.
4. **Düşük Güç Tüketimi:** HDCP işlemi bazen cihazın güç tüketimini artırabilir. HDCP desteği olmayan cihazlar daha az güç tüketebilir, ancak bu avantaj oldukça sınırlıdır.
Özetle, HDCP desteği olmayan bir cihaz genellikle daha uygun maliyetli olup eski ekipmanlarla uyumlu olabilir. Ancak modern yüksek çözünürlüklü içeriklerde kalite kaybı veya oynatma sorunları yaşama riski taşır."
Yorumlarınız nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X