Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27.776
Cevap
555
Favori
1.821.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, iptv için cihaz arayışındayım. Lisans vs önemli değil, bütçe dahilinde en güçlü cihazıa arıyorum. Bütçe 2000 TL.

• sulsul S kullanıcısına yanıt

Google'dan ; Techstorm X96 Mpu Amlogic S905X4 4/32 GB. olarak aratın.

• JoffreyBaratheon kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar merhaba next start 4k tv box cihazı aldım ve dijital optik ses kablosu ile evimdeki 5.1 lg sinema sistemime bağladım otomatik olarak dolby vision 5.1 ses veriyor hiçbir sıkıntı yaşamadan netflix, disney plus, amazon gibi platformlardan 5.1 destekli dolby vision film/dizi izleyebiliyorum ilgilenen arkadaşların bilgisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JoffreyBaratheon kullanıcısına yanıt

Dolby Vision ın optik ses kablosu ile her hangi bir bağlantısı yoktur zaten hocam. Çünkü Dolby Vision bir görüntü formatıdır, ses formatı değildir. Next Start 4K cihazı Dolby Vision destekli bir cihaz olduğu için, her Dolby Vision destekli TV de görüntüyü Dolby Vision formatında verir.

• iyi akşamlar arkadaşlar s905w işlemcili android T96 mars 2/16 box kullanıyorum 3 sene önce atv rom yükledim yüklediğim romda wifi yok bugüne kadar kullandım ama modem yerinden dolayı wifi bağlanmam lazım orjinal rom var ayrıca wifi li atv rom var usb burning tools ile deniyorum boxa bağlanamıyorum sd kart ile denediğimde phonix card ile karta romu atamıyorum yardımcı olacak arkadaş var mı box 8 yıllık önceden birkaç kez rom değiştirmiştim 3 yıldır olmuyor

• Arkadaşlar merhaba. Lisansları olan en uygun fiyatlı sorunsuz Android box önerileriniz nelerdir? Televizyonun Android sürümü hem eski hem de çok sorun yaşatıyor.

• sefertasım kullanıcısına yanıt

Hocam bu ürün TR de yok, yurt dışından ne zaman gelir gelmez bilemedim

• Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

Cihaz güzelmiş kafama yattı 😊

• En iyi tv box modeli hangisi ? Alacam ama gram bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda tavsiye edilen Android TV kutularında blutv Android TV uygulaması düzgün çalışıyor mu? Bende L1 lisansı olmayan Android TV versiyon 9 (slimBOXtv) yüklü bir TV Box var. Normalde L1 lisansı gerektirmeyen ve Android TV platformu için geliştirilmiş tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırıyor. Tabii ki L1 lisansı isteyen netflix ve amazon prime gibi uygulamaları çalıştırmıyor.

HB premium üzerinden blutv üyeliği alınca bu kutuya blutv kurayım dedim. android tv play store üzerinden blutv'yi arayıp buldum, kurdum. kurduktan sonra Çalıştır düğmesi çıkmadı play store üzerinden. Uygulamayı kaldır düğmesi çıktı. Android TV uyumlu uygulamalar bölümünde blutv uygulaması yoktu. Tüm uygulamalar bölümünden blutv'yi bulup açtım ancak açılan Android TV değil, dokunmatik arayüz uygumlu telefon versiyonu blutv açıldı. buradan login olup 1-2 film izleyim dedim. filmler takılarak saniye 5-6 kare gösterecek şekilde oynuyordu.

bu durumun sebebi blutv uygulamasının android tv sürümü sorunlu mu yoksa benim cihazda L1 lisansı olmadığı için mi böyle oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    lisanslı cihazda sıkıntısız ..

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    bu dizi platformları L1 lisansı olmayan cihazlarda android TV uygulamasını neden çalıştırmıyorlar anlamadım. android tv uygulaması düzgün çalışsın ama filmleri düşük çözünürlükte oynat gitsin.

yayınların kaydedilmesi, kopyalanması, üçüncü taraflara akış sağlanması vb. gibi şeyleri engellemek için olabilir .emin değilim.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    muhtemelen ondandır ama telefon versiyonlarında L1 lisansı aranmadan, hatta root'lu cihazlarda yüksek çözünürlükte oynatmak mümkün. korsanlık yapmak isteyen root'lu telefon versiyonundan da yapar.

bu işler böyle. telefonlarda engellemiyorlar demek ki. telefon satışları açısından mı, başka hesap mı var işin içinde, düşünülebilir.

• The_SreT kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, homatics plus ile hako pro 4/64 olan cihazi arasinda kaldim hako pro hafizadan dolayi ve fiyattan dolayi daha cazip geliyor fakat performans ve kalite onemli benim icin yani 32 gb zorlasam belki gecerim o da belki bir de biri 905Y digeri 905X cok fark yok gibi bütçe de sikinti yok ama hakopro'ya guvenmeliyim bilmiyorum gerek tasarim gerek bilindik olarak homatics daha yakin oldugu icin son kez danisayim dedim ona göre satin alacagim artik

• pentagram___06 kullanıcısına yanıt

homatics ram rom daha kaliteli hako nun fiyatına aldanmayın

• 1080p projeksiyonumdan harddiskte ki x264 ve x265 kodekli filmleri izlemek için android tv box iş görür mü acaba.Bendeki media player arızalandı. Fiyat performans bir cihaz arayışına girdim.

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

peki hocam, homatics kingston kullaniyor. Hako Pro Big boy kullanıyor diyebilir miyiz.

• kvardar77 kullanıcısına yanıt
    adı geçen son çıkan android boxlarda codec sıkıntısı yaşamazsınız. almışken lisanslı cihaz alın.

• 
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.