< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1277. sayfa)

-
-
Hako Pro 4/32 değilde uygun fiyata bulabilirseniz Hako Pro 4/64 Homatics Box R 2/32 ye göre daha mantıklı. Neden çünkü hem 4gb ram var hemde 64gb depolama. Hako Pro 4/32 de ise sadece 2gb ram farkı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Next Start 4K Tv Box alabilirsin.
Hako 4/32'yi 1500 liraya alabiliyorum aliexpress'ten Hollanda'ya. Oradan bana getircekler. Ama homatics 80 dolar. 32 benim için yeterli. Şimdiki cihazım 8gb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 5 Temmuz 2023; 15:2:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Homatics için launcher öneriniz varmı?
Hako 4/32 yerine Homatics Box R 2/32 daha iyi bir seçim olur. Çünkü Homatics te X4 işlemci var, Hako da Y4 işlemci. Homatics 2/32 cihazını ayrıca tuner alıp uydu cihazı olarakta kullanabilme avantajı var. Ancak Hako 4/64 dersen depolama olarak her zaman çok büyük avantajı var. Tercih senin hocam 🙂
En basit ve sadesi, apk ile kurulan uygulamaları görmek için ATV Launcher kullanabilirsin.
İşlemci ve RAM'den bağımsız Homatics daha premium bir cihaz gibi görünüyor. Belli ki kaliteli. Hako'nun incelemelerine baktım kasa bile kalitesiz duruyor. Ben zaten bu aletlerle oyun vs. oynamam. Youtube, Netflix, iptv falan kullanıyorum sadece. Elimde Tivo stream 4k var. 8gb hafıza yetmiyor.
Homatics malzeme kalitesi tabiki daha iyi, sana ince detayları anlatayım sen karar ver.
Homatics cihazların malzeme kalitesi iyidir, cihaz içerisinde soğutma amaçlı demir plakalar vardır ısınmayı engellemesi açısından. Tek sevmediğim nokta Homatics cihazlarda hava deliği olmaması, tamamen kapalı kasadır. Yani cihaz altında hava delikleri yok. Sert plastik ve içindeki demir plakalar sayesinde elle tuttuğumuzda ısınmıyor hissi oluşuyor, ancak cihaz içten ısınıyor. Bu cihazların ömrünü büyük ölçüde belirleyen unsurda ısıdır.
Hako ya geldiğimizde Mini ve Pro versiyonları var. Eski Mini versiyonda yani siyah kutulu Hako larda maksimum 32gb depolama var. Bu Mini versiyonda cihaz altında hava deliği olmasına rağmen, ısınmayı önleme amaçlı içinde hiç birşey yoktur.
Ancak Pro serisine geldiğimizde yani beyaz kutulu seri, bu serisinin Mini versiyondan farkı 64gb depolama opsiyonu sunması. Yani Pro da 8/16/32gb depolamanın yanında 64gb depolamalı seçenekte var. Mini de 64gb seçeneği yok.
Mini ve Pro arasındaki tek fark buda değil, Mini serisinde bulunmayan ısınmayı önleme amaçlı metal plakalar Pro serisi içerisinde vardır. Pro serisinde cihaz içerisinde metal plaka ve soğutma amaçlı ped bulunmakta.
Yani demem o ki Hako alacaksak almamız gereken seri Pro serisi olmalı, Mini serisinden sakınmalıyız. Hako Pro benim çok beğendiğim bir cihazdır, gerçekten seri, stabil ve kullanımı keyif veren bir cihaz.
Homatics te X4 işlemci var Hako da Y4, hangi işlemci daha iyi dersek X4 daha iyidir. X4 işlemcili cihazlar Y4 işlemcili cihazlara göre daha çok ısınırlar. Ancak bir Homatics le Hako yu yan yana koyup çalıştırdığınızda her iki cihazada elle dokunduğunuzda Hako dan daha çok ısı alacaksınız. Bunun nedinide iki cihaz arasındaki malzeme kalitesi. Homatics dediğim gibi kaliteli kalın plastikten yapılma kapalı kasa olması, Hako nun daha ince plastikten yapılma ve altında hava delikleri olması. Yani biri ısıyı içeride tutuyor, diğeri dışarı çıkmasına izin veriyor.
Homatics cihaz almak ne gibi avantaj sağlar, öncelikle kaliteli bir cihaza sahip oluruz, firma global ve sağlam bir firmadır. Aslında üretici Sei Robotics in marka yüzüdür Homatics, devamlı güncel, hataları gidermeye çalışan, ürününün arkasında duran bir firmadır.
Hako Pro ya gelirsek SDMC üretimi ve hakları H96max firmasında olan basit, seri , stabil, uygun fiyatlı, işini iyi yapan güzel bir lisanslı cihazdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 7 Temmuz 2023; 0:17:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aslında cihazın arkasındaki giriş çıkışlar hava sirkülasyonu sağlıyor ama x4 gerçekten ne yapsan ısınan bir işlemci bunun nedeni çekirdek hızını sonuna kadar kullanması birde hala 10 yıl önce çıkan nm ile üretiliyor olması,telefonlar 4 nm ile çalışırken bu multimedya işlemcileri 10 yıl geriden geliyor,hisilicon kaliteli işlemciler çıkarıyordu ama onunda abd bitirdi
Next in yeni çıkardığı minix media box özellikle ethernet kullanan lar için biçilmiş kaftan. Y4 işlemcili 800 TL ye bu zamanda bu kadar çıkışı olan bir cihaz bulmak çok zor. Yerli platformlar için lisanslı cihaz almanız mantıklı olur. Next alacaksanız next start 4k yı yeni çıkardı o alınabilir. Ama işte yazılım güncelleme konusu şüpheli next de. Lisanslı cihazlarda günceleme desteği çok önemli, bu yüzden google tv box ımı elden çıkarmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 7 Temmuz 2023; 2:59:51 >
Teşekkürler. Homatics en azından güncelleme vs. açısından daha iyi gibi duruyor. Gerçi şu an hako pro 4/32'yi 1500 liraya alabiliyorum ama güncelleme işi biraz düşündürüyor.
Merhaba,
Bilgi için teşekkür ederim. Yerli platformlar için minix media box kullanılmaz mı, sanırım L3 bir cihaz yerli platformlarda sorun mu çıkarır diyorsunuz. Ethernetten bağlamak sorun değil zaten destekliyorsa benim tercihim oluyor box cihazlarda ethernet kullanmak. Elimde Roku stick olduğu için sadece yerli platformlar için cihaz arıyorum.
Sanırım bu cihazda taşınabilir hdd ile film seyretmek de zor olur.
-
Az once bu urunu aldim.. Homatics Box R 4K Plus Orjinal Lisanslı Android Tv Box amazon
Homatics Box R 4K Plus Orjinal Lisanslı Android Tv Boxhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BXLJ6B7Y?ref_=cm_sw_r_apan_dp_D1JVAHKF6KG1GBDQWGTM
Acaba bu urunde uydu yayinlari icin uyumlu mudur? Ya da daha verimli olani var midir?
www.hepsiburada.com
Homatics Type C Uydu Tuner Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/homatics-type-c-uydu-tuner-p-HBCV0000474FYT?magaza=Techstorm&url_src=and-product-detail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İkinci link'teki ürün uyumludur da, verimli değildir.
Verimli olanı da yoktur. Çünkü android yazılımlı medya cihazları, yalnızca tv box maksatlı üretilmiş ürünlerdir. Hal böyle olunca, android yazılımlı cihazlarda sık sık uydu sinyalini alamama sorunu ortaya çıkmaktadır.
Uydu yayınlarını izlemek için, uydu alıcı maksatlı üretilmiş cihazları tercih etmek gerekmektedir. Tabi sıkıntısız uydu yayını izlenmek isteniyorsa !
-
Sagol hocam, ben sadece hepsi birarada olsun diye sormak istedim.
Vestel 49inch 8900 serisi 6 7 yillik televizyona gore belki daha iyi olabilir dusuncesiyle..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çoğu tavsiye edilen ürünlere baktım ethernet girişleri hep 10/100 mbps destekliyor şöyle chromecast 4k cihazım var şimdi yeni bir cihaz almak istiyorum ama netflix veyada youtube için değil direkt tivimate izleyeceğim şöyle evimdeki internet 1000 mbps chromecast wifi ile max 200-300 mbps arasına çıkıyor daha sabit ve yüksek hız için apple tv 4k aldım ama tivimate'nin eksikliğini hissettim hoşuma gitmedi geri iade ettim nvidia shield pro yu almayı düşünüyorum yurtdışından ama oda 2019 yapımı illaki daha güncel tvboxlar vardır bana gigabit ethernet bağlantısı olan tivimate yi en yüksek hızda akıcı izletebilecek güzel bir ürün önerebilirmisiniz nvidia shield proya rakip gibi birşey android tv box olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Sadece tv box değil, hepsi bir arada ürünlerin tamamında aynı sıkıntı mevcuttur.
Şöyle bir örnek verirsem, konuyu daha kolay kavrayacaksınız.
Kullanıcı gidiyor tost makinesi satın alıyor. Ürün tanıtımında grill olarak ta kullanılabileceği yazıyor. Kullanıcı bir hevesle satın alıyor. Başlıyor tost makinesinde bonfile pişirmeye... Malum bonfile pişirirken, etleri önce yüksek ısıda mühürlemek gerekiyor.
Etleri yüksek ısıda mühürleyince, tost makinesindeki plakaların teflon kaplaması yavaş yavaş elden çıkıyor. 6 ay geçmeden plakalardaki teflon kaplama çıkmaya başlayınca, kullanıcı tost makinesinin plakalarını korumak için, cihazı yüksek ısıda çalıştırılmaması gerektiğini anlıyor. Ama iş işten geçmiş oluyor.
Yani özetle; hangi hepsi bir arada ürün alırsanız alın, ama öyle ama böyle sıkıntı çıkarır.
Tekrar konuya dönecek olursak; uydu cihazı maksatlı üretilmiş, Next Innova, Hiremco s10 Turbo cihazlardan birini alın. Nefaseti ile uydu yayınlarını izleyin. Bu iki cihazdan IP içinden içeriklerden sınırlı olarak yararlanmak mümkündür. Ama en azından uydu sinyali yok sorunu ile karşılaşmazsınız.
-
İki üründe uyumludur, zaten farkındaysanız iki ürünün markasıda aynı. Homatics cihazlar için üretilen, uydu yayınları izlemek için kullanılan type-c tuner dır. Yakın zamanda Türkiye için TKGS desteğide verdiler, kullananlar memnun benim tercihim olmaz.
Homatics Box R Plus 4/32 cihazının ethernet 1000 gigabit desteği vardır. Tivimate de gayet iyi çalışıyor.
Almak istersen %10 indirim kodu: TAVSIYEFORUMU
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X