Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.835
Cevap
558
Favori
1.838.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12641265126612671268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunları km2 plus içinmi yazdınız anlıyamadım ama km2 plus kullanan biri için sırayla cevaplıyayım
    lisanslı ürünlerden hepsi google lisanlı hiçbirine google playden chrome yükleyemezsiniz ama farklı şekilde yükleniyor
    Bluetooth konusuna gelince telefonum bağlı ses sistemim bağlı kablosuz klavye bağlı kablosuz mouse bağlı oyun konsolu bağlı beklentiniz ne anlamadım
    hiçbir cihaza direk program aracılığı olmadan dosya resim gönderemezsiniz
    Usb bellek takıyorum içindeki dosyaları gösteriyor ayrıca apk dosyalarını yüklemek içinde xplore apk programını kullanıyorum filmleri seyretmek içinde ya vlc yada yine xplore programını kullanıyorum ayrıca istenirse kodi ilede açılıyor
    Gelelim kablolu mouse tv nin arkasında veya yanında duran cihaza kablolu mouse ne gerek var takmaya kablosuz takıp oturduğum yerden kullanmak varken
    Bu yazdıklarınız eğer km2 plus için yazdıysanız .Bırakın aydınlatıcı olmasını insanlara yanlış ve yanıltıcı bilgi veriyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hakomini cihaz lisanslı güzel bir cihaz yukarı sayfalarda alıp kullanan arkadaşlar memnuniyetini belirtmişlerdi

ben yazmadım youtube dan kopyala yapıştır yaptım mesajda belirttim ,100 lerce yorum var orda begenende çok bu yüzden begenmeyende çok bende almaktan vazgeçip 4 ramlı hako spariş verdim.peki lisanslı boxlara malüm maç apk sı yüklenirmi kabul edermi bilgin varmı.

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bilgilerin doğruluğu emin olmadan paylaşmak doğru değil bu konuda YouTube videolarını seyrettiğim ve bilgilendiğim mert temizel ve Mithat kılıç ın kanallarını tavsiye ederim
    Aldığınız cihazda güzel cihaz hayırlı olsun
    Maç apk sı konusunda bilgim yok ama lisanslı cihazlarada google playde olmayan bir çok apk Aptoide Tv den veya downloader ile yükleniyor mesela ben seyirtürk üyesiyim seyirtürk apk sını seyirtürk ün kendi sitesinden direk yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtys -- 18 Mayıs 2023; 18:45:19 >
  • @urtys ve brskzlky form arkdaşlara teşekkürler sizin verdiğiniz apk dosyasını mecool km2 plus a yükledim ve çalıştı emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çindeki merdiven altı firmalara cihaz ürettirip ,kendi markalarını basıp Tr de satanlardan cihaz alınırsa bu lisanssız cihazlar tabiki çöptür. İşlemcisi süpermiş rami çok fazlaymış hafıza çok büyükmüş diye kanıp alan çok. Lisanssız cihaz alınacaksa paraya kıyıp Ugoos Minix Beelink gibi firmalardan cihaz almak lazım. Kasa kalitesi yazılım desteği çok çok önemli. Misal Ugoos, Kasa kalitesi muazzam yazılım desteği çok çok iyi. Elimden bir çok cihaz geçti aldım sattım. Ama Am6 plus ım her daim baş köşede. Lisanslı cihaz alınacaksada tavsiyem google ın bizzat ürettiği cihazlara yönelin, google kendi cihazlarına uzun süre güncelleme verir. İşin özü sadece işlemci ram vs üzerinden cihaz satın almaya karar vermeyin. Hele hele youtubeda inceleme yapan Türk youtuberlara asla kanıp hiçbir cihaz satın almayın. Onların önüne gelen her cihaz mükemmeldir.

• brskzlky B kullanıcısına yanıt

Netflix i uygulamardan kaldırıp Google playden tekrar yükleyip cihazı yeniden başlatın.

Hocam maalesef netflix tamamen kalkmiyor. Gomulu olarak geldigi icin ancak devre disi birakabiliyorum. Guncellestirmeleri kaldirdim denedim sonra guncelleyipbdenedim ama yine hd gosteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtys -- 19 Mayıs 2023; 12:55:27 >
  • brskzlky B kullanıcısına yanıt

Öncelikle herkese merhaba 🙂

Cihazdan ekran ayarlarından çözünürlüğü 4K60 yapıp Netflix e girin 🙂

Tv ayarlarından HDMI biçiminide Gelişmiş olarak seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 19 Mayıs 2023; 21:30:51 >
  • Arkadaşlar bende media player alma niyetindeyim ama malum çeşit çok. Kullanım amacı sadece media player. Ne oyun maksadıyla nede nette geçmek maksadıyla kullanılmayacak. yani sadece video yada online tv platformları için kullanacağım. Gözüme mecool km2 plus ilişmişti, hatta alacaktım ama sonrasında homatics in box r ilişti. Mecool KM2 Plus ile Homatics Box R arasında bariz bir fark varmı? Bir iki yerde homatics yeni teknoloji vs kullandığı için onu almak daha mantıklı denmiş. ama aralarındaki fiyat farkına değermi?

Aynı işlemci, aynı gpu barındıran cihazlar. Aralarındaki fark Homatics cihaza Homatics tuner alınarak ayrıca uydu cihazı olarakta kullanabilme özelliği var. Km2 Plus ta böyle bir özellik yok, ayrıca Homatics cihaz güncelleme, yazılım açısından çok daha önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 22 Mayıs 2023; 8:50:16 >

Teşekkür ederim @The_SreT hocam. Cihaz ayarlarında 4k 29 olarak gözüküyordu ve bundan dolayı HD gösteriyormuş. televizyonumda 4 tane hdmi girişi var. hdmi 4 e takınca tv de hdmi 2.0 arc yazısı çıktı ve o porttan 4k 60 hz olarak gözüktü. Netflix te de 4k olarak gözüktü içerikler.

Bu arada belki birinin işine yarar diye bir bilgi daha vermek istiyorum. HDMI cec çalışmıyordu bende. Tv ayarlarımda hdmi modu diye bir alan vardı ve bende 4.4.0 seçiliymiş. Onu 4.4.2 - 4.4.4 olarak ayarladığımda hdmi cec de çalıştı. TV kumandası ile km2 plus ı tamamen kontrol edebiliyorum. Yani km2 plus ın kumandasını kaldırdım. kendi içindeki sistem gibi kullanabiliyorum tv kumandasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brskzlky -- 22 Mayıs 2023; 11:3:56 >

Sorununun çözülmesine sevindim hocam 👍 🙂

Hocam ben de km2 plus almayı düşünüyorum. Memnun musunuz? Lisanslı olarak başka aklıma yatan bir ürün olmadı.

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Km2 plus ı 1200 tl ye nerden aldınız çok ucuz fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.