Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ayhanst Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.874
Cevap
560
Favori
1.868.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 11511152115311541155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Limanyakan

KM2 de Ses kodu çözücü olarak

AAC ve HE-AAC

Dolby Dijital & Dolby Digital Plus ve MS12Dolby

Atmos Geçidi var.

Alıntıları Göster

Bu ses codecleri cihaz özelliklerinde görünmesine rağmen, her cihazda torrent filmlerdeki dts, dts hd, Dolby true hd, atmos gibi sesleri avr ye passthrought edemiyor. Stream den oynayan filmlerde Netflix veya amazon prime da dd+, dd+Atmos olarak avr ye pass edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 17 Mayıs 2021; 15:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KM2 videosunu çekebildim sonunda :)

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Bu mesaj silindi.

Çok teşekkür ederim sağolun :)

Orijinalden alıntı: miki

KM2 videosunu çekebildim sonunda :)

Emeginize sağlık üstad, benim sipariste İstanbul`a gelmiş.

Aliexpress ya da Banggood dan A95X F4 e bakın.

Bu ürünü enaz 3-4 yıl kullanılacağını düşünüp aradaki fiyat farkını vermeye değer.

2/16 modeli de olur. 4/32 modeli fazlasıyla yeterli olur.

And. uygulamaların kapasitesi düşük olduğu için 32 GB lik depolama kolay kolay dolmaz.

Android Tv Box için tavsiye. . Evet doğru yaklaşım bu.

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Bu ses codecleri cihaz özelliklerinde görünmesine rağmen, her cihazda torrent filmlerdeki dts, dts hd, Dolby true hd, atmos gibi sesleri avr ye passthrought edemiyor. Stream den oynayan filmlerde Netflix veya amazon prime da dd+, dd+Atmos olarak avr ye pass edebiliyor.

Alıntıları Göster

A95X F4 için bu durum geçerli olabilir.

F3 modelinde de bu şekildeydi.

Satıcılar bu durumu belirtmiyor.

Bu bilgiler almayı düşünenler için önemli.

Fakat KM2 tam sertifikalı ve DD sertifikasının da olduğu belirtiliyor.

KM2 nin 3. parti uygulamalar da düşünülerek dizayn edildiği ortada.

Dolby Laboratuvarının sertifikası ile passthought un yapılması gerekir.

KODI ve CoreElec ile sorun yaşanmaz.

Ses kodekleri ve performansı ile ilgili yapılan incelemeler yeterli değil.

Bu konuda büyük bir açık var.

• Km2 inceleme.
    https://www.youtube.com/watch?v=jxvA9cp2uI0&feature=youtu.be

Hali hazırda 2018 den beri kullandığım T95z plus var . Biraz eskidi . O cihazda da port edilmiş Android sürü var . Kullanım rahatlığı ( yada alışkanlıktan) Android tv OS a alışkın değilim. Android tv OS ta da her istediğim programı kurmam mümkün mü?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Önce aşı ile başlayalım. Hiçbirşey insan hayatı ve sağlından daha önemli değil.

Aşılamada ne yazık ki çok yavaş hareket ediliyor ve diğer ülkelere göre çok gerideyiz.

Normalleşme denilince toplum tarafından tehlike geçmiş gibi algılanılıyor.

Hindistan mutantının 7 defa mutasyona uğradığı ve çok tehlikeli olduğu bildiriliyor.

Sinovac, 65 yaş üstü ağır vakaları önledi. Kendini kanıtladı.

Supitnık, V de 2. dozda virüsü şaşırtmak için farklı varyasyon kullanılıyor ve Çin aşısından daha etkili.

BionTech, Kişilere göre bazı yan etkiler gösterse de ilk dozda koruyuculuğu yüksek olduğu için

ikinci doz uygulama süresi uzatılıyor. Diğer yandan aşı tedarik sıkıntısı da var.

Aşıdaki en büyük tehlike astrazeneca vurulan bazı kişilerde görülen pıhtı atması.

BionTech te ikinci dozu vurulanlar var mı?

Forumlarda 60+ yaşta olup bu aletleri ileri düzeyde diyebileceğimiz şekilde kullananlar var.

İnsan beyni çalıştırılmayınca beyin hücreleri daha çok azalmaya başlıyor.

Eskisi gibi elle hesap yapmıyoruz. Bulmaca çözmüyoruz. İşte bu And. programlar ve bu kutular bulmaca çözmek gibi birşey. Yerine göre insanı hem strese sokar hem de stresini giderir.

Cihazların özellikleri ve aparatlar o kadar çeşitli, özellikleri o kadar farklı ki deneme yanılma yöntemi ile uygun çözüm bulunuyor. 5V luk cihaz 3.5 inc lik HDD leri oynatmakta zorlanır. Bir SATA adaptör alıp deneyeceksiniz olmaz ise iade edersiniz. TX6 da USB 3.0 var. 3.1 yok. Mithat Kılıç TX6 için topik te açmıştı youtube kanalında incelemesi de var.

KODI ve progtv en zor kullanılan uygulamalar. TürkVod u paket yükleyici ile kurmak çok kolay. Aşağıdaki viedoda ve açıklamalarında gerekli bilgiler mevcut.

Mümkün olduğunca bütçeyi zorlayıp kaliteli ve güçlü bir cihaz almak mantıklı.

Logitech K400+ ü 4-5 yıldır kullanıyorum. A11 den 50 TL ye piranha airmouse aldım.

Jelatinini bile açmadım. Yedekte bekliyor. Logitech K400+ ile airmouse u karşılaştırıp hangisi daha kullanışlı

buraya yazın.

• quote:

KM2 videosunu çekebildim sonunda :)

85K antutu çok iyi. Cihaz herşekilde kalitesini belli ediyor.

Sistemin kullanımından sonra 4.2Gb kapasite kalıyor fakat 12V lik güçlü adaptörü ile HDD ler dahili depolama alanı olarak kullanılabilir.

ATv rom a 3. parti uygulamalar yüklenebiliyor mu, bu konuda bir sıkıntı var mı merak ediliyordur.

Torrent filmlerdeki dts, dts hd, Dolby true hd, atmos gibi sesleri avr ye passthrought durumu nasıl ? Ses kodekleri konusunda test yapma durumu olabilir miAndroid Tv Box için tavsiye. 

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

Tesekkurler. A95 f4 modellerinde Android tv işletim sistemimi mevcut . Play store kistli diye biliyorum .Her programı kullanamıyoruz sanırım. Port android sürümlerinde öyle bir kısıtlama yok .
    Bir de A95 f4 Ali express te fiyat olarak 550 civar ancak vergi belirsiz .%20 de olabilir %80 de . Vergi dahil bulamadım Ali Express te . Yani fiyat 600 u geçer gibi .
    Hali hazırda 2018 den beri kullandığım T95z plus var . Biraz eskidi . O cihazda da port edilmiş Android sürü var . Kullanım rahatlığı ( yada alışkanlıktan) Android tv OS a alışkın değilim. Android tv OS ta da her istediğim programı kurmam mümkün mü?

Banggood da Vergi iade kampanyası vardı. Nisan ayında sonlandırmışlar.

F4 te de T95Z deki gibi özelleştirilmiş rom var. Arayüzü kullanışlı.

465 TL civarında 4/32 var. Yeni kullanıcı kuponu ile fiyat düşer.

https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20210517143543&SearchText=A95X+F4

• Çok teşekkürler,

Aslında kaliteli hızlı bir mikro sd kart ile hafıza problemi giderilebilir , ancak uygulamaları cihaz kendi hafızası içine kuruyor olabilrmi? bir ara denemiş çok başarılı olamamıştım diye hatırlıyorum, yeni ve hızlı bir sd kart almak şart oldu :)

KM2 cihazı topladım az once , yarın sabah bir arkadaşıma yolluyorum, And 10 ATV için 3. parti apk denemesini ondan rica ederim :)

Üstadım ses kodeklerini deneme imkanım olmuyor sadece kağıt üzerindeki ve cihazda okuduklarım ile bilgim var.. pc den yapılabilir mi ? ...

Yarın başlayacak '' 2. aşı sezonu'' için tüm forumdaşlarıma , şimdiden geçmişler olsun dileklerimi de , buradan iletiyorum Android Tv Box için tavsiye. 

,

Hayırlı olsun, umarım beğenirsiniz, çok şık cihaz yapmışlar, malzeme kalitesi hakikaten üst seviye , kumandası, giriş çıkış portları ile mükemmel cihaz olmuş. 

Sağolun bende cihazi merak ediyorum. Cihazın kendi ses ayarı varmı bakabildinizmi, bluetoth kulaklık veya hoparlor kullanıldığı zaman gerekli oluyor.

Orijinalden alıntı: Limanyakan

A95X F4 için bu durum geçerli olabilir.

F3 modelinde de bu şekildeydi.

Satıcılar bu durumu belirtmiyor.

Bu bilgiler almayı düşünenler için önemli.

Fakat KM2 tam sertifikalı ve DD sertifikasının da olduğu belirtiliyor.

KM2 nin 3. parti uygulamalar da düşünülerek dizayn edildiği ortada.

Dolby Laboratuvarının sertifikası ile passthought un yapılması gerekir.

KODI ve CoreElec ile sorun yaşanmaz.

Ses kodekleri ve performansı ile ilgili yapılan incelemeler yeterli değil.

Bu konuda büyük bir açık var.

Alıntıları Göster

Corelec linux tabanli oldugu icin hd seslerde sıkıntı olmaz ama Android sistemde kodi de bazi kısıtlamalar oluyor. Beelink Mini A da kodi ile hd ses alamiyordum ama corelec ile dts hd, folby true sesler aliniyordu.

• Herkese merhaba, ben kodi, iptv ve ulusal kanalları izleyebileceğim bir tv box arıyorum. Ulusal kanallar için android uygulamalar var ama böyle bir özelliği yerleşik bulunduran bir cihaz var mı? Bütçem 500 tl. Xiaomi box s 4k düşünüyorum ama biraz eskidi gibi o cihaz. Bu konuda bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Ulusal kanalların hediye edildiği Alpsmart, Hiremco gibi cihazlar var.

Garanti ve destek açısından bu ürünler ilk defa kullanacaklar için avantajlı.

2Gb ram li olan modeller de iş görür.

Fakat NETFLIX Sd. kalitede.

NETFLIX kullanılacak ise birkaç 100 TL verip Mecool KM2 almak mantıklı.

Ulasal kanallar TV+, vadafone Tv vb. gibi platformlarda var.

APK ile yüklenen Turkvod, Watched, Rokkr vb. gibi birçok uygulamada şifreli şifresiz kanallar bulunuyor.

Ayrıca Google Playde ulasal kanallar için bir çok uygulama mevcut.

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Corelec linux tabanli oldugu icin hd seslerde sıkıntı olmaz ama Android sistemde kodi de bazi kısıtlamalar oluyor. Beelink Mini A da kodi ile hd ses alamiyordum ama corelec ile dts hd, folby true sesler aliniyordu.

Alıntıları Göster

Cihazların ve uygulamaların ses performansı ve kodekleri ile ilgili yeterli bilgiler hiçbir yerde yok.

Android Tv Box için tavsiye. Demek ki, DTS HD ve DOLBY True ses almak isteyenler CoreElec e yönelecek.

• quote:

Çok teşekkürler,

Aslında kaliteli hızlı bir mikro sd kart ile hafıza problemi giderilebilir , ancak uygulamaları cihaz kendi hafızası içine kuruyor olabilrmi? bir ara denemiş çok başarılı olamamıştım diye hatırlıyorum, yeni ve hızlı bir sd kart almak şart oldu :)

KM2 cihazı topladım az once , yarın sabah bir arkadaşıma yolluyorum, And 10 ATV için 3. parti apk denemesini ondan rica ederim :)

Üstadım ses kodeklerini deneme imkanım olmuyor sadece kağıt üzerindeki ve cihazda okuduklarım ile bilgim var.. pc den yapılabilir mi ? ...

Yarın başlayacak '' 2. aşı sezonu'' için tüm forumdaşlarıma , şimdiden geçmişler olsun dileklerimi de , buradan iletiyorum  

,

Bazı cihazlarda SD/TF kartlar dahili hafıza olarak tanıtılabiliyor.

Hızlı bir SD kart alınsa da cihazdaki SD/TF kart portu bu hızı desteklemeyebilir.

Linkini verdiğim usb3 portuna takılan adaptör ile bu sorun çözülür.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149011616

KM2 yi elden çıkartmadan önce farklı test ve incelemeler yapılsa iyi olurdu.

Ses kodeklerini test etmek için haliyle gelişmiş özelliklere sahip bir ses sistemi ve

bir de biraz merak gerekli Android Tv Box için tavsiye. . Ayrıntılı bir konu.

• 
Sayfa: önceki 11511152115311541155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.