KODI, Seyirtürk, Stremio da zorlanır. Netflix, Prime video da sorun yaşanmaz. |
Android Tv Box için tavsiye. (1119. sayfa)

-
-
Hocam peki zorlananlardan sadece Kodi yüklersem sıkıntı olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En çok zorlayacak uygulama KODI olur.
Arka plan uygulamalarını sonlandırıp ram rom temizliği yapılırsa diğer iki uygulama çalışır.
Sık sık bakım yapmak gücü de usb den değil de adaptörden vermek gerekir.
Bu tür 3. parti uygulamalar için 2Gb ram li alpsmart ya da muadillerini almak daha mantıklı olur.
-
Sadece Tivimate 'de grup, kanal taşırken bile sapıtıyor Mi Stick.
Yüzlerce taşıma yaparken şişip kalıyor.
40 - 50 saniye beklerseniz kendine geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fransız'ın biri, Mecool KM6 cihaza 4K Netflix lisansı uygulamış ;
Yani özetle fransız diyor ki; "KM6 cihaz, Videwine L1 sertifikalı olduğu için, 4k izlemek için, DRM dosyasına KM6 cihazın bilgileri tanımlanmak suretiyle, 4K izlenebiliyor." Bunu da video'da nasıl yaptığını göstermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 26 Mart 2021; 17:27:25 >
-
seyirTURK kasmaz. İster apk sını kullanın ister kodi eklentisini.
-
Birde paypal linki koymus para istiyor heralde. 1-2 ay sonra netflix yasaklayinca ne olacak. Netflix 4k.isteyenler.kesinlikle.esn netflix sertifikasi olan cihazlari almali bu cozumler.genelde gecici oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCXBirde paypal linki koymus para istiyor heralde. 1-2 ay sonra netflix yasaklayinca ne olacak. Netflix 4k.isteyenler.kesinlikle.esn netflix sertifikasi olan cihazlari almali bu cozumler.genelde gecici oluyor
Fransızın methodu diğerlerinden biraz farklı sanırım.
Yaptığı işlemin ne olup-olmadığı konusunda yeterliliğe sahip olmadığım için, kolayca yorum yapamıyorum.
selamlar. konu çok sayfadan ibaret olduğu için okumak imkansız. Tavsiye olarak başlangıç düzeyinde hd uydu barındıran bir android box olarak ne yazarsınız?
Mümkün olduğunca hesaplı olan kaliteli bir ürün ne tavsiyeniz olur?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dofimas
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösteren ufak bir bilgim yok bu cihazlar hakkinda. marka, model olarak bir şeyler yazarsaniz o modelleri inceleyip, satin almayi düşünüyorum
Uyduya gerek yok tv uygulaması yükleyin gitsin. Alacaksanız 4 ram 32 hafıza olan bişey alın. İşlemci önemli tabi. S905X3 işlemcili iyi sanırım. Yurtdışında 350 civarında + kdv tabi.
Arkadaşlar yardımcı olarak bilgi vermişler, anladığım kadarı ile siz uygun bir cihaz adı istediniz; madem hiç bilginiz yok direk yerli cihazlara bakın; alp smart as 555/565/575 yada hiremconun modellerine bakın bütçeye göre karar verirsiniz, yerli olması garanti açısından yararlı olur
Arkadaşlar mistick kullanıyorum..şöyle bir sorun var.. Netflix hesabımdan altyazıyı orta boya ayarlıyorum,LG 32 LED ekran da izlerken küçük görünüyor..altyazıyı en büyüğe ayarlıyorum bu sefer de ekran da kocaman görünüyor..bir türlü ortayı bulamadım..bunun bir çözümü yok mudur?
Bu arada mi stickin kendi içindeki erişebilirlik ayarlarından da altyazılı değiştiriyorum ancak hiçbir yere etki etmiyor burdaki değişiklik..anlamadım gitti..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah. teşekkür ederim. bunlari biraz inceleyeyim
İyi olur, yok ben çin malı alayım derseniz A95X F3 air tavsiye ederim, benimde başlangıç cihazımdı gayet memnuniyetle kullandım
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanX96 max+ , h616 çipsetli T95 ten çok daha iyi.
Yüksek vergi çıksa da yurtiçi fiyatına göre avantajlı olur.
hiremconun hibrid kutusunda DDR3 olur.
s905 X3 çipsetli Mecool K5 teki DDR4 ram kendini hissettirir.
hocam konuyu geriye yönelik biraz taradım ama yine de sormak istiyorum. x96max+ modelini tavsiye ediyor musunuz? cihaz oyun için kullanılmayacak sadece harici disk bağlanıp film ve turkcell tv, youtube gibi stream servisleri için kullanılacak.
ayrıca A95X F3 de benzer bir cihaz gibi geldi. hangisini tercih etmeliyim? ya da sizin güncel başka bir öneriniz var mıdır bu iki cihaz haricinde. bütçe 550-600 civarı.
edit: bir de air modeli var sanırım x96'nın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 29 Mart 2021; 2:58:14 >
-
Yurtdışından düşünülüyorsa ve WIFI ile kullanılacak ise MIMO G.bit WIFI özelikli A95X F3 modelleri daha uygun. X96max+ nın da g.bit etherneti bulunuyor.
Bütçe uyarsa Alpsmart ın 4 GB as565 X3 modelini yada Hiremco, Dreamstar ın muadil modellerine bakın.
Ücretsiz kanalların bulunduğu IP tv hediyesi, garanti, destek ve taksit var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bahoizseyirTURK kasmaz. İster apk sını kullanın ister kodi eklentisini.
Normal şartlarda ve box ta kasma yapmaz.
Mi stick te 1 Gb ram ve kullanılabilir 8 Gb rom var.
1 Gb ram ın yarısı, 8 Gb rom un 3.90 Gb sinin kullanılabildiği anlar oluyor.
Burada cihazın ne kadar dolu olduğu önemli.
Ayrıca yayın yayın yapan serverda 300 kişi olabildiği gibi bu 4-5 katına da çıkabiilyor.
İnternet hızı ve stabilitesi de bu duruma etki ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_Fransız'ın biri, Mecool KM6 cihaza 4K Netflix lisansı uygulamış ;
Yani özetle fransız diyor ki; "KM6 cihaz, Videwine L1 sertifikalı olduğu için, 4k izlemek için, DRM dosyasına KM6 cihazın bilgileri tanımlanmak suretiyle, 4K izlenebiliyor." Bunu da video'da nasıl yaptığını göstermiş.
Daha önce Mecool KM9 ve Beeling GTA ve GT1 mini A , Fire stick 4K gibi tanıtılıp NETFLIX te 4K alındı.
Fakat NETFLIX bu konuda çok hassas ve hepsini engelliyor.
ESN numarası çakılsa da kalıcı olmuyor.
Burada cihaza özel ESN numarası ve tam sertifikanın olması önemli.
32 GB ve üstü kapasitede romu olan sertifikalı cihaz yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanDaha önce Mecool KM9 ve Beeling GTA ve GT1 mini A , Fire stick 4K gibi tanıtılıp NETFLIX te 4K alındı.
Fakat NETFLIX bu konuda çok hassas ve hepsini engelliyor.
ESN numarası çakılsa da kalıcı olmuyor.
Burada cihaza özel ESN numarası ve tam sertifikanın olması önemli.
32 GB ve üstü kapasitede romu olan sertifikalı cihaz yok.
Alıntıları GösterHocam Mecool KM6 Deluxe cihaza sahibim.
Fransıza paypal ödemesi yapamayacağım için, KM6 cihazda netflix'in 4K olarak ne kadar süre izleneceğini takip edemem.
Ancak bir önceki video'da, 1080p izlenebilen mod'lu netflix video'su paylaşmıştım. Mod'lu netflix ile 1080p ne kadar süre izleneceğini hep birlikte görüp anlayacağız. Engelleme olunca ben haber veririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X