Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.694
Cevap
520
Favori
1.724.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tipitip43 T kullanıcısına yanıt
    Mi Box S te ethernet portu yok. Bunun için ethernet adaptörü kullanılıyor.



    Bu ürün düşük fiyatlı ve iş görür. Ugreen ya da TP-LİNK in performansını beklememek gerekir.
    https://www.hepsiburada.com/triline-aluminyum-usb-to-rj45-ethernet-usb-3-port-hub-coklayici-p-HBV00000LOUJ7?magaza=FavoriMa%C4%9Faza&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjwsO_4BRBBEiwAyagRTVxhkUFTFR3vRGHtuMX_7up3CQIeUFJICyXw0mAitQBBxwEcQwoihxoCec4QAvD_BwE




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Limanyakan

    Mi Box S te ethernet portu yok. Bunun için ethernet adaptörü kullanılıyor.



    Bu ürün düşük fiyatlı ve iş görür. Ugreen ya da TP-LİNK in performansını beklememek gerekir.
    https://www.hepsiburada.com/triline-aluminyum-usb-to-rj45-ethernet-usb-3-port-hub-coklayici-p-HBV00000LOUJ7?magaza=FavoriMa%C4%9Faza&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjwsO_4BRBBEiwAyagRTVxhkUFTFR3vRGHtuMX_7up3CQIeUFJICyXw0mAitQBBxwEcQwoihxoCec4QAvD_BwE
    Cevabın için teşekkürler ancak öğrenmek istediğim bu değildi. Android 9.0 güncellemesinden sonra usb ethernetlerin çalışmadığını okudum bir yerde. Yoksa almışken kaliteli birşey almak istiyorum.




  • tipitip43 T kullanıcısına yanıt
    Xiaomi nin sınırlı sayıda cihazı var ve bu cihazlar için her türlü yazılım desteğini veriyor.
    Güncelleme konusunda gerekeni yapıyor.

    Yeni cihaz almak isteyenler için Mi Tv Stick 4K yı beklemeleri mantıklı olur.
  • SOC lar arası farklılıklar

    Android Tv Box için tavsiye.


    Y2 ile X2 uzantı arasında sadece ethernet farkı ve Video çıkışında amalog tvler için CVBS ile video girişinde DVP dosya uzantısı var.


    Yapılan testlerde performans olarak S905X2 de belirgin olmayan bir üstünlük var
  • 4GB DDR4 Rami ile DDR3 ramli s905X3 çipsetli kutularla kapışabilecek başarılı bir cihaz.

    Mi Stick 4K nın da s905Y2 2Gb DDR4 ve 8 GB rom ile gelmesi bekleniyor.

    https://tr.banggood.com/A95X-Plus-S905Y2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5_0G-WIFI-Bluetooth-4_2-TV-Box-p-1362669.html?ID=43103&cur_warehouse=CN
  • Daha önceki mesajlarda da bahsi geçen geliştirme kartlarına ilgi duyanlar için ODROID-C4 Amlogic S905X3 SoC ile kaliteli ve F/P ürünü alternatif bir PCB.


    PCB İngilizce “Printed Circuit Board” kelime grubunun baş harflerinden oluşan bir kısaltma. Türkçede “Baskı Devre Kartı” anlamına gelmekte.

    PCB elektronik bileşenleri bir arada tutan ve elektriksel olarak birbirine bağlayan bir kart. Herhangi bir elektronik tasarımın yapı taşı. Bir PCB, sinyallerin ve gücün fiziksel cihazlar arasında yönlendirilmesini sağlıyor.




    Android Tv Box için tavsiye.



    ODROID-C4, 12nm'de üretilen AMlogic S905X3 SoC , 1.9 GHz hıza ulaşan, Mali-G31 MP2 GPU'yu Vulkan desteği ile entegre eden ve dört çekirdekli ARM Cortex-A55 CPU içerir . Bu kart 4GB DDR4 RAM li ve depolama olarak, bir microSD'nin eMMC belleğinden çok daha yavaş olduğu göz önünde bulundurularak sistemi kurmak için bir eMMc modülü satın almanız veya microSD kart okuyucusunu kullanmanız gerekir.


    Bağlantı düzeyinde sadece bir Gigabit Ethernet portumuz var, eğer WiFi + BT isteniyor ise entegre bir yongaya sahip olmadığı için ayrı olarak satın alınan harici bir USB adaptörü kullanmak gerekir.

    Birlikte verilen konektörler bir HDMI 2.1 çıkışı, 4 USB 3.0 bağlantı noktası, 1 micro USB 2.0 OTG bağlantı noktası, UART, DC konektörü, IR alıcısı ve 40 pimli ve 7 pimli GPIO konektörleridir.

    Mevcut çıkış işletim sistemleri olacak Vulkan ve LineageOS Ubuntu 20.04, CoreELEC Android 9 (64-bit) için Ubuntu'daki donanım hızlandırıcısı.


    ODROID-C4 50 $ lık fiyatı ile çok cazip ancak ek olarak, eMMC modül, güç adaptörü ve olası Wifi + BT modülünü ayrıca satın almak gerekiyor. Bu parçalar ek maliyet olsa da fiyatı yine cazip ve gümrükten işlem görmeden geçme ihtimali
    kuvvetli.

    Alternatif olarak S922X SOC ve MALI G-52 MP6 GPU lu ODROID N2 ye bakılabilir.



    And. Tv Box larda dahil olmak üzere güncel donanımdaki bütün cihazlar 64 bit destekli olmasına karşın Google, Android sürümlerde sadece 32 bit desteğini verebiliyor.




  • Realtek'ten düşük maliyetli RTD1395 SoC lu geliştirme kartı, aslında VEC 4K @ 60fs, VP 9.2, H.264, HDR, HDR10, Dolby Vision'ı destekleyen bu yeni SoC ile bulduğumuz ilk cihaz, HLG, Technicolor Prime ve ses sertifikası Dolby MS12 v1.3 Config A ve diğerleri. Yeni anakart Banana Pi BPI-M4 olarak adlandırılıyor ve ayrıca bir M.2 portu ve birçok eklentiyle uyumlu hale getiren Raspberry Pi 3B + formatına sahip olmasıyla öne çıkıyor.



    Banana Pi BPI-M4 , belirtildiği gibi yeni SoC RTD1395 , ARM Cortex-A53 işlemcili bir Dört Çekirdekli SoC ve bir Mali-470mp4 GPU içeriyor. Ayrıca 1 / 2GB DDR4 RAM, 8GB eMMc depolama belleği içerecek, ancak daha fazla kapasite ve bir microSD kart okuyucu seçeneğine sahip olacak. Ayrıca bu formatta bir SSD kurabileceğimiz bir M.2 portu var.


    Banana Pi BPI-M4 ayrıca harici anten konektörü, Bluetooth 4.2 ve 10/100 ağ portu ile WiFi bağlantısı seviyesine sahip. Arabirimler oldukça çeşitli. 4 adet USB 2.0 bağlantı noktası, bir USB-Type-C, HDMI 2.0, 40-pin konektör ve 3,5 mm ses jakı bulunmakta. Linux dağıtımları bekleniyor olsa da, şu anda mevcut olan işletim sistemi Android 8.1 .


    PCB Banana Pi BPI-M4 için şu anda fiyat veya çıkış tarihi yok.


    M.2 portu ile sahip olduğu görüntü ve ses formatları cihazı cazip hale getiriyor.



    Android Tv Box için tavsiye.


    http://www.banana-pi.org/m4.html




  • ZIDOO Z9X, yeni Realtek RTD1619DR SoC ile sunuldu




    Android Tv Box için tavsiye.



    Önceki nesile göre bazı ilginç iyileştirmeler sunan bir işlemci olan Realtek RTD1619DR SoC'yi entegre eden yeni TV Kutusu ZIDOO Z9X'in resmi olarak duyurulduğu açıklandı . Büyük farklar olarak, CPU çekirdeklerini en son Cortex- A55 var ve GPU'su yeni Mali-G51 MP3'e yükseltilmiş.

    Bu tür ürünlerde her zamanki gibi yerel içeriği için kaliteli oynatmayı amaçlayan bir cihaz, Netflix veya Prime video gibi 4K kalitesinde ücretli akış hizmetlerini desteklemeyecektir,




    Yeni Realtek RTD1619DR SoC, altı ARM Cortex-A55 CPU çekirdeği ve bir Mali-G51 MP3 GPU içerir. 2 GB DDR4 RAM ve 16GB microSD veya yan tarafından genişletilebilir dahili depolama SATA konnektörü bulunuyor.

    Video ve ses oynatma konusunda en modern formatları destekliyor, ancak AV1 yok, VP9 profil 2 kodeklerini, HDR10 +, Dolby Vision ve otomatik yenileme hızı otomatik değişimini destekliyor . Bu yeni cihazda, Dolby ATMOS, DTS: X, DTS-HD MA ve Dolby True-HD için resmi desteğe sahip olup olmadığı tam olarak belirtilmemiş.



    Android Tv Box için tavsiye.




    ZIDOO Z9X , Kablosuz aC 2 × 2 MIMO iki harici antenleri ve Bluetooth 4.2 bağlantısı. Arayüzler oldukça eksiksiz ve HDMI 2.0b çıkışı, HDMI 2.0a girişi, SPDIF, üç USB 3.0, iki USB 2.0, SATA konektörü, AV jakı, RS232 jakı ve Gigabit Ethernet bağlantı noktası var.




    Android Tv Box için tavsiye.




    İşletim sistemi olarak, her zamanki ZIDOO ZIUI katmanına sahip Android 9 ile geliyor, kendi uzaktan kumanda uygulamasına sahip, DVD ve Bluray yerel oynatma desteği var . Android 9'un olumlu bir çıkış noktası olmasına rağmen, Realtek bilindiği gibi Android sürümlerini pek geliştirmiyor.


    ZIDOO Z9X henüz satışta değil. 200 $ (200 €) civarında olması bekleniyor.




  • öncelikle merhaba smart TV kullanıyorum Netflix kendinden mevcut. fakat TV arayüzü çok yavaş play store dışında APK kurabileceğim ve rahatlıkla sitelerde gezebilecegim cihaz arıyorum televizyonum full HD önerileriniz nelerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    banana pi den uzak durmak lazım, yazılım desteği iyi değil ve coreelec-libreelec-armbian gibi ikinci taraf yazılım desteği veren guruplardan yazılım desteği alamazsınız.

    SBC ile ilgileniyorsanız, 3-5 firmanın dışında iyi yazılım desteği bulamazsınız, buna Ornage-pi de dahil.

    RPI
    Odroid
    Pino
    Firefly
    Khadas

    Aklıma gelenler bunlar.
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Evet yazılım desteği iyi değil. Fiyatı uygun deniliyor fakat ODROID N2 ye yakın bir fiyatı var.

    Pek takip edemedim. Epey Rasperry Pi kullanan var.
    Banana Pi ile Orange Pi aynı kalitede ya da özellikte değil mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 26 Temmuz 2020; 22:7:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adamsimitcay

    öncelikle merhaba smart TV kullanıyorum Netflix kendinden mevcut. fakat TV arayüzü çok yavaş play store dışında APK kurabileceğim ve rahatlıkla sitelerde gezebilecegim cihaz arıyorum televizyonum full HD önerileriniz nelerdir.
    Mi Box S alın geçin.
  • hocam h96 s905 X3 mü mi box s mi sizce ikisi arasında kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamsimitcay kullanıcısına yanıt
    H96 X3 te NETFLIX en fazla 540p de açar.

    NETFLIX önemliyse mi box s F/P ürünü.

    Mi Stick FHD de alınabilir. Fiyatı daha düşük fakat Mi Box S almak daha mantıklı.
  • HD ready plazma tv için mi stick performansı nasıl olur tavsiye edermisiniz inceleyen ve bilgi sahibi olan arkadaşlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar herkese , eski sayılabilecek LCD televizypnum için android tv box düşünüyorum , mi box s e baktım ancak ethernet girişi yok , routerim çok kaliteli olmadığı için genelde iyi sinyal alamıyorum benzer fiyatta ve performansta ethernet girişli bir ürün tavsiyeniz var mıdır acaba ? Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: potente

    HD ready plazma tv için mi stick performansı nasıl olur tavsiye edermisiniz inceleyen ve bilgi sahibi olan arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OOgg

    İyi akşamlar herkese , eski sayılabilecek LCD televizypnum için android tv box düşünüyorum , mi box s e baktım ancak ethernet girişi yok , routerim çok kaliteli olmadığı için genelde iyi sinyal alamıyorum benzer fiyatta ve performansta ethernet girişli bir ürün tavsiyeniz var mıdır acaba ? Teşekkürler.
    A95X3 F3 air modellerine bakın. 2T2R MIMO G.bit wifi ve 100 M LAN var.

    Alternatif olarak 1000 M LAN a sahip X96 max + ya bakabilirsiniz.

    Bu cihazlarda NETFLIX SD.


    Xiaomi MiBox S düşünürseniz ethernet hub ile sorunu çözebilirsiniz.
  • Ukraynalıların yaptığı incelemede A95X F3,

    8K S.Smart Videolarını saniyede 60 kare oynatabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OOgg

    İyi akşamlar herkese , eski sayılabilecek LCD televizypnum için android tv box düşünüyorum , mi box s e baktım ancak ethernet girişi yok , routerim çok kaliteli olmadığı için genelde iyi sinyal alamıyorum benzer fiyatta ve performansta ethernet girişli bir ürün tavsiyeniz var mıdır acaba ? Teşekkürler.
    Kısaca, yok. Ethernet girişi olanlarda Netflix, Prime Video 720P bile değil. Mi Box S'de 70 liralık adaptörle eth alınıyor usbden.
  • 
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.