Şimdi Ara

android telefonu wifi adaptör olarak kullanmak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
47.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler siz şimdi diyeceksiniz ayarlardan çok basit olarak yaparsın ama benim demek istediğim o değil.
    ben telefonu bi airties adaptör gibi bağlamak istiyorum mesela ağları bilgisayarımda görüp tarayıp şifreyi bilgisayardan girip bağlanmak telefonun interneti değil direk adaptör olarak kullanıp çevremdeki wireless ağlarına bağlanmka istiyorum android telefonumla bunu yapabilir miyim yaparsam nasıl yaparım ???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonunuzu Wi-Fi Adaptörü Olarak Kullanma

Günümüzde akıllı telefonlar, çok yönlü cihazlar haline geldi ve Wi-Fi adaptörü olarak kullanılmaları da bunun bir kanıtıdır. Telefonunuzu Wi-Fi adaptörü yaparak, bilgisayarınızı veya diğer cihazlarınızı kablosuz bir ağa bağlayabilirsiniz.

Telefonunuzu Wi-Fi adaptörü yapmanın birkaç yolu vardır:

• USB Tethering: Telefonunuzu bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın ve "USB Tethering" seçeneğini etkinleştirin. Bu, bilgisayarınızın telefonunuzun hücresel veri bağlantısını kullanarak internete erişmesine olanak tanır.
    • Wi-Fi Hotspot: Telefonunuzun Wi-Fi hotspot özelliğini etkinleştirin ve diğer cihazları oluşturduğunuz kablosuz ağa bağlayın. Telefonunuzun internet bağlantısını diğer cihazlarla paylaşarak kablosuz bir ağ oluşturabilirsiniz.
    • Bluetooth Tethering: Telefonunuzu bir Bluetooth bağlantısı üzerinden bilgisayarınıza bağlayın ve "Bluetooth Tethering" seçeneğini etkinleştirin. Bu, bilgisayarınızın telefonunuzun hücresel veri bağlantısını Bluetooth üzerinden kullanarak internete erişmesine olanak tanır.

Telefonunuzu Wi-Fi adaptörü olarak kullanmak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunar:

• Sinyal Artışı: Telefonunuzu sinyal güçlendirici olarak kullanarak evinizdeki veya ofisinizdeki Wi-Fi sinyalini genişletebilirsiniz.
    • Kablosuz Kullanım: Telefonunuzu wireless olarak kullanarak, bilgisayarınızı veya diğer cihazlarınızı kablolar olmadan internete bağlayabilirsiniz.
    • USB Wi-Fi Kullanımı: Telefonunuzu USB Wi-Fi olarak kullanarak, bilgisayarınıza harici bir Wi-Fi adaptörü satın alma ihtiyacını ortadan kaldırabilirsiniz.
    • Wi-Fi Sinyal Güçlendirmesi: Telefonunuzu Wi-Fi sinyal güçlendirici olarak kullanarak, zayıf kablosuz sinyalleri olan alanlarda internete erişimini iyileştirebilirsiniz.

Telefonunuzu Wi-Fi adaptörü olarak kullanmak, internet erişiminizi genişletmenin ve cihazlarınızı kablosuz olarak bağlamanın uygun ve etkili bir yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Wifi tether

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

Wifi tether

bende onu diyorumya beni yanlış anlama diye wifi tether başka bişey ben daha farklı bişey soruyorum sorumu iyi oku bence!
  • O dediğin olmaz,cunku telefonun sadece disari yayma ozelliği var.

• Benim anladığım şu;

Telefonu wireless üzerinden bir modeme bağlayıp,bilgisayara bt veya usb yoluyla bağlayarak bilgisayarı internete ulaştırmak

Böyle birşey bence mümkün,fakat buna özel herhangi bir program veya yöntem çıkmadı.
  • Walla denemedim ama bence telefondan Wifi üzerinden bir ağa bağlandıktan sonra USB tether yaparsan internete girebilirsin.

Ancak bahsettiğin gibi telefon wifi adaptör görevi görüp te, PC den ağları görmez, veya sen PC den networkdeki aygıtları göremessin kanaatimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkngndcll -- 19 Haziran 2012; 17:21:55 >
  • wifi tether mumkunse bu da mumkun bence sonucta tllefonun wifi sini usb ile bilgisaaara baglayıp etraftaki wifileri gormek istiyoruz @forumber in dedigi gibi ben de bir calısma gormedim bununla alakalı, ama gerek duyulur mu bunu bilemicem zaten telefonun usb tetheri varken? ama olsa iyi olur yani neden olmasın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

wifi tether mumkunse bu da mumkun bence sonucta tllefonun wifi sini usb ile bilgisaaara baglayıp etraftaki wifileri gormek istiyoruz @forumber in dedigi gibi ben de bir calısma gormedim bununla alakalı, ama gerek duyulur mu bunu bilemicem zaten telefonun usb tetheri varken? ama olsa iyi olur yani neden olmasın :D

zaten benim amacım etraftaki ağları görüp bilgisayar üzerinden şifrelerini kırmak
  • merhaba, konuyu hortlattım ama sanırım Windows Mobile İşletim sisteminde buna yapmış;

http://www.f-blog.info/cep-telefonundan-usb-wifi-adaptoru/

ama android telefonlar için mümkün değil galiba...
  • Merhabalar
    Çok zor bişey değil hatta oldukça basit..
    Telefonuzda hem wifi'a bağlanıp hemde wifi yaymak mümkün değil sonuçta tek bir dalga yayma olasalığı olabilir, aksi halde çakışma olur kanımca.
    Bundan kelli öncelikle telefondan üzerinden wifi ağına bağlandıktan sonra, USB kablosu ile telefoncağızımızı bilgisayara bağlıyoruz. Ondan sonra telefon içinden ''bağlanabilir ve taşınabilir wifi ağı''na giriyoruz. USB üzerinden bağlama seçeneğine tıklayıp gayet basit bir şekilde kablolu bir ağ imişçesine bilgisayardan bağlanıyoruz. Biraz yabancı forumları kurcalayın çok zor değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: küfrevi.

Merhabalar
    Çok zor bişey değil hatta oldukça basit..
    Telefonuzda hem wifi'a bağlanıp hemde wifi yaymak mümkün değil sonuçta tek bir dalga yayma olasalığı olabilir, aksi halde çakışma olur kanımca.
    Bundan kelli öncelikle telefondan üzerinden wifi ağına bağlandıktan sonra, USB kablosu ile telefoncağızımızı bilgisayara bağlıyoruz. Ondan sonra telefon içinden ''bağlanabilir ve taşınabilir wifi ağı''na giriyoruz. USB üzerinden bağlama seçeneğine tıklayıp gayet basit bir şekilde kablolu bir ağ imişçesine bilgisayardan bağlanıyoruz. Biraz yabancı forumları kurcalayın çok zor değil

biraz yabanci forumlari kurcalayin cok zor degil yazmissin ama biz zaten o forumlari hatim ettik sen merak etme. once benim ne demek istedigimi anlayip ona gore cevap ver. ben orda imkansizi istedim imkani olsa zaten bilirdik merak etme.

• arkadaslar bende pcye yeni format attim internet deiveri tpk bemde bu ylu denemek istiyorum vi yolunu vilen solesin lutfen

• Evet bende telefonumu wifi adaptörü olarak kullanabilirmiyim. masa üstü pc'me wifi ağını bağlamak istyrum?
  • fea0892 F kullanıcısına yanıt
    Ben de tam bu konuyu forumlarda aradım, bu konu rast geldi. Ertesinde mevcut telefonlarla denedim. Sanırım, yazılım kısıtlaması var. Android 4.4 lü telefonumdan yapabiliyorum. Yani, telefonu wifi den, internete bağlıyorum şifreyi girerek. Daha sonrasından da androidin kendi interneti usb ile paylaşma seçeneğinden masaüstüne usb ile bağladıktan sonra masaüstü bilgisayarı da internete bağlayabildim. Ama, evdeki ikinci telefon galaks s3 mini , onda olmadı.  android telefonu wifi adaptör olarak kullanmak!!! android telefonu wifi adaptör olarak kullanmak!!!
    sanırım bu görüntülerle tam açıklayıcı oldu deneyimim ve de anlatmam. @fea0892
     android telefonu wifi adaptör olarak kullanmak!!! android telefonu wifi adaptör olarak kullanmak!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedmsaid -- 27 Eylül 2014; 14:21:28 >

• Telefonu wifi ethernet olarak kullanmak istiyor. Telefon köprü mü olacak yani bağlantıda bir ara nokta mı olacak yoksa bilgisayar telefonu wifi donanım olarak mı tanıyacak aynı bir wifi usb stick takmış gibi...

Şöyle olur. Telefon bir ağa bağlanır ordan usb üzerinden bilgisayara bağlantıyı verir. Yani 3g yi kabloyla bilgisayara vermenin wifi versiyonu. Bu direk oluyormu telefonda denemedim...

Telefona cihazı wifi donanım olarak göstermekde olur ama tam usb donanım gibi biraz zor. Bi wifi server olacak telefon üzerinde de uzaktan yönetilecek bu tarz bişi olur.

• arkadasin demek istedigi telefonu ayni nasil usb olarak wifi adaptor bagliyosak o sekilde kullanmak. mesela telefonu bagladik bilgisayara ama internet paylastirmadik. hangi aga girecegimizi bilgisayardan sececegiz telefonun sadece wifi chipini kullanmak istiyoruz onu belirtmis arkadas ama mumkun degil sanirim. gerci teknolojide mumkun olmayan bi sey yoktur ama yapacak insan lazim.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sony xperia serisinde hepsinde bu özellik varr telefonu önce modeme baglıyorsun sonra o modemden aldıgı netide dagıta biliyorsun ama samsung ve samung benzeri cihazlarda bu özllik yok sadece mobil veriyi dagıta biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer6606

arkadaşım sony xperia serisinde hepsinde bu özellik varr telefonu önce modeme baglıyorsun sonra o modemden aldıgı netide dagıta biliyorsun ama samsung ve samung benzeri cihazlarda bu özllik yok sadece mobil veriyi dagıta biliyorsun

adama illallah ettirirsiniz vallahi

kimse ne demek istediğimi anlamıyo konuyu açalı ne kadar olmuş her neyse bundan sonra da bi cevap gelmez büyük bi ihtimal
  • Telefonu ethernet kart gibi bir özelliğe büründürmek yani. Bu olsa güzel olur ama şuan için bir çözümü yok sanırım.

• fea0892 F kullanıcısına yanıt
    konu hortlayacak ama ben bizzat dediğini anladım ve yaptım. telefonun wireless baglatısını usb ile bilgisayara aktarmayı buldum ve denedim. sonuc gayet basarılı

RamonDeteryoutube
    Telefonun İnternetini USB ile Bilgisayarda Kullanma !
    https://www.youtube.com/watch?v=uHP6m33a5No

videoyu izleyin gerekli açıklamalar var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.