Şimdi Ara

android telefon veya ideos x5 kullanan varsa yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar gecenin bu saatinde telefonla uğraşmak zorunda kaldım

ideos x5'im var hiç bir şekilde root vs. ugrasilip bir şey yapilmamistir aldığım gibi kullanıyordum.

Az önce andorid marketten bir şeyler indiriyordum.Yukarıda yer az diye uyarı verdi önemsemedim devam ettim.Telefon yavaşladı.Sonra telefonu kapatıp açtım.
    Telefon tekrar açıldı fakat ana ekranda ki kısayollarımı vs. göremiyorum simsiyah ekranda kalıyor.Üstte bildirim alanını görüyorum fakat ana ekranda bildirim alanı haricinde simsiyah olduğu icin hic bir şekilde ayarlara vs. giremiyorum.Telefonun diğer ses açma kapama vs. çalışıyor hatta bir şekilde tarayıcıyıda çalıştırdıydım demin fakat telefon öyle duruyor hala
    Ne yapacağım bilemedim.

Yardım edebilir misiniz?

• Hocam recovery mod'a girip telefonu sıfırlayabilirsiniz fakat herşeyiniz silinecek (hafıza kartı hariç)
  • önemli bir bilgin var mı içinde?
  • sim karttaki numaralar silinmese yeter benim için yeter ki telefon açılsın

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Hocam recovery mod'a girip telefonu sıfırlayabilirsiniz fakat herşeyiniz silinecek (hafıza kartı hariç)

nasıl recovery mod'a giriyoruz? (bende araştırmaya başlıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 27 Şubat 2012; 3:26:48 >
  • Sim karta birşey olmaz hocam telefonu komple kapatın ve power tuşu+ ses açma tuşuna bir menü gelene kadar basılı tutun. o menü geldikten sonra sırayı ile wipe data/yes ve wipe cache/yes diyoruz işlemler tamamlandığı zaman reboot phone diyoruz. telefon ilk aldığınız şekilde açılacaktır (fakat genede risk içerebilir hocam sorumluluk size ait bende bir x5 kullanıcısıyım)
  • launcher hatası var açılmıyor , telefonun açılırken android menüsü var nasıl girildiğini öğren ordan teli sıfırla

power tuşu+ ses açma tuşuna yaklaşık 10 saniye kadar basılı tut bekle daha fazla basarsan tel tekrar kapanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierkan -- 27 Şubat 2012; 3:28:40 >
  • pembe ekran geldi takılı kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

pembe ekran geldi takılı kaldı

Hocam sadece ses açma tuşuna basmanız lazım siz ses açma+kısma+power yapmışsınız bataryayı çıkartın bir kaç saniye bekleyip tekrar takın ve vol+ ve power tuşuna basın
  • quote:

quote:

pembe ekran geldi takılı kaldı

Hocam sadece ses açma tuşuna basmanız lazım siz ses açma+kısma+power yapmışsınız bataryayı çıkartın bir kaç saniye bekleyip tekrar takın ve vol+ ve power tuşuna basın

teşekkürler telefon açıldı alındığı ilk haline geri döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 27 Şubat 2012; 3:43:52 >
  • quote:

@driftdancer dediğin gibi power ve vol+ tuşuyla açılıyormuş dediğiniz gibi yapiyorum bakalım ne olcak

Hocam uyuyabilirim her an haberdar ederseniz sevinirim aşamalarda da yardımcı olabilirim bekliyorum ve ana konularımıza bekleriz sizi orada sorunlarınızı daha kolay çözebilirsiniz
  • quote:

quote:

@driftdancer dediğin gibi power ve vol+ tuşuyla açılıyormuş dediğiniz gibi yapiyorum bakalım ne olcak

Hocam uyuyabilirim her an haberdar ederseniz sevinirim aşamalarda da yardımcı olabilirim bekliyorum ve ana konularımıza bekleriz sizi orada sorunlarınızı daha kolay çözebilirsiniz

çok teşekkürler gece gece sizde zahmet ettiniz sağolun telefon açıldı.rom yükleme konularını daha önceden üstün körü incelemiştim fakat cok uzun ve detaylı işlemler olduğu için pek uğraşmamak istememiştim hazır bulaşmışken ve telefonda sıfırlanmışken ana konuları incelemeye başlıyorum bu arada tekrar tekrar teşekkürler iyi geceler size...

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkürler gece gece sizde zahmet ettiniz sağolun telefon açıldı.rom yükleme konularını daha önceden üstün körü incelemiştim fakat cok uzun ve detaylı işlemler olduğu için pek uğraşmamak istememiştim hazır bulaşmışken ve telefonda sıfırlanmışken ana konuları incelemeye başlıyorum bu arada tekrar tekrar teşekkürler iyi geceler size...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu hocam hayırlı geceler

• Ideos x5 ten yaziyorum elite rom tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numaralarını google hesabına senkronıze ettıysen zaten artık sonsuza kadar ıstedıgın zaman tekrar g
    erı alabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

Ideos x5 ten yaziyorum elite rom tavsiye ederim

hocam 2.3.5 sürümü yeni gelmiş onu yükliyim diyordum fakat bir kaç bakındımda herkes bir romu önermiş romlar arasında ki farkları da pek çözemedim.Bu da zaman alacak işler heralde ben en iyisi yatayım sonra bakarım yarın iş var size iyi geceler
  • Hocam 2.3.5 huawei nin cikardigi fos bi surum tavsiyem elite rom islemciyi kisip task killeri calistirdim 10 dk lik muzik ve 5-10 dk lik bi veri baglantisi sonucu 24 saatte %4 sarj tuketti. Size iyi gecer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.