Bildirim
Android telefon tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yok ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Carvajal
Yok ki
neden yok hocam ? -
2 ay geçti 72 uygulamam 288 fotoğrafım 30 muzigim 10tane falan videom var, 32 gb hafizanin 5GBsi bos kasma donma takilma haftada bir reset atma ihtiyacı vsvsvs falan yok. Daha telefon bir kere olsun geç tepki vermedi.
Htc one
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdemre -- 17 Temmuz 2013; 1:41:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: ot
quote:
Orijinalden alıntı: Carvajal
Yok ki
neden yok hocam ?
Android cunku... Stabilite IOS'TA dogruya dogru...
quote:
merhaba arkadaşlar,
hiçbir sorunu olmayan aldıktan 5-6 ay sonra 10-15 uygulama kuruluyken bile menülerde gezerken basit uygulamaları açarken en ufak kasma yapmayacak bir android önerir misiniz ?
Fiyat aralığı belirtmedin..
quote:
Orijinalden alıntı: asdemre
2 ay geçti 72 uygulamam 288 fotoğrafım 30 muzigim 10tane falan videom var, 32 gb hafizanin 5GBsi bos kasma donma takilma haftada bir reset atma ihtiyacı vsvsvs falan yok. Daha telefon bir kere olsun geç tepki vermedi.
Htc one
Menüde gezerken saniyelik kasmalar yaşamıyor musunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: screay
quote:
merhaba arkadaşlar,
hiçbir sorunu olmayan aldıktan 5-6 ay sonra 10-15 uygulama kuruluyken bile menülerde gezerken basit uygulamaları açarken en ufak kasma yapmayacak bir android önerir misiniz ?
Böyle bir cihaz bulalım da fiyat ayarlanır -
quote:
quote:
Htc one
Menüde gezerken saniyelik kasmalar yaşamıyor musunuz ?
İphone 5ten geçtim, herhangi bir takılma yasamiyorum yasamadim. O ne kadar stabilse bu da o kadar stabil. İciniz rahat olsun yağ gibi akıyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: screay
quote:
merhaba arkadaşlar,
Böyle bir cihaz bulalım da fiyat ayarlanır
HTC One al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Htc one
Menüde gezerken saniyelik kasmalar yaşamıyor musunuz ?
İphone 5ten geçtim, herhangi bir takılma yasamiyorum yasamadim. O ne kadar stabilse bu da o kadar stabil. İciniz rahat olsun yağ gibi akıyor
bir kaç ay daha bekleyeyim de hala takılma şikayeti olan olmazsa geçerim duruma göre.
Başka bir cihaz var mı bu şekilde takılmayan ?
-
android işletim sistemine sahip istiyorsan
bence bütün markaların üst segment ve hatta orta segment telefonları bile dediğin şekilde kasma yapmaz.bende galaxy S var o bile fazla kasmıyor.
ama ben telefonun sınırlarını zorlayacağım diyorsan bütün telefonları kastırabilirsin.
İOS daha stabil çalışır.çünkü kapalı bir sistem.Sana ana ekrana widget koyma şansı bile tanımaz bu nedenle daha stabil çalışır.
androidde de widgetları ve özellikli uygulamaları kapatırsan ios gibi stabil çalşır. -
quote:
Orijinalden alıntı: eztemur
android işletim sistemine sahip istiyorsan
bence bütün markaların üst segment ve hatta orta segment telefonları bile dediğin şekilde kasma yapmaz.bende galaxy S var o bile fazla kasmıyor.
ama ben telefonun sınırlarını zorlayacağım diyorsan bütün telefonları kastırabilirsin.
İOS daha stabil çalışır.çünkü kapalı bir sistem.Sana ana ekrana widget koyma şansı bile tanımaz bu nedenle daha stabil çalışır.
androidde de widgetları ve özellikli uygulamaları kapatırsan ios gibi stabil çalşır.
hayır demek istediğim şu an s3ler menüde gezerken bile kasıyor. Birkaç ay sonra s4lerde de aynısı olacak. zaten 600tl ve altı telefonlarda alır almaz başlıyor bu olay.
Androidin ve iosun ne olduğunu biliyorum, androidin hiç mi kasmayan telefonu yok diye merak ettim düzgün birşey bulursam onu alacağım. Bulamazsam Lumia serisine bakacağım.
Ekleme: Şu an lumiaların 3 yıl güncelleme garantisi var. Şu anki telefonların Windows 8 den sonra 9 a geçme garantisi de var. Windows 7li telefonlar bile 4 yıldır güncelleme alıyorsa şu anki cihazlar windows 9 la birlikte 6-7 sene rahat kullanılır. Ha 3 senenin sonunda takılmalar başlar ama şu anki bir çok androidin 3. ayında başlayan takılmalardan olur.
Yani sonuç olarak Lumialar daha uzun ömürlü olduğundan lumia şu an benim gözümde daha avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ot -- 17 Temmuz 2013; 2:08:07 >
-
winmobile lar daha akıcı ama onlardaki sıkıntı henüz uygulama sayısındaki yetersizlik ve çoğunun ücretli olması. -
quote:
Orijinalden alıntı: eztemur
winmobile lar daha akıcı ama onlardaki sıkıntı henüz uygulama sayısındaki yetersizlik ve çoğunun ücretli olması.
Haklısınız...
Benim sevmediğim bir tarafı da, kapalı olduğu için birçok şey yok. OTG yok korsan uygulama oyun yok...
İşte o yüzden beni düşündürüyor. Androidi daha çok seviyorum ama hangisi daha uzun gider diye düşünüyorum... -
Razr kullaniyorum cok memnunum. Razr onermiyorum ama cihazim bozulursa htc one dusunurum :) arayuz konusunda 1 numara
Yeni cikcak telefonlarida bekleyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR
Razr kullaniyorum cok memnunum. Razr onermiyorum ama cihazim bozulursa htc one dusunurum :) arayuz konusunda 1 numara
Yeni cikcak telefonlarida bekleyebilirsin
Arkadaş yeni çıkacak telefonlar bitmiyor ki
2 saattir bahsettiğim şey s4 çıkalı çok az oldu ama 3 ay sonra menüde bile kasmaya başlayacak... -
Orasi ayri tabi ama suan icin 2gb bellekli telefonlarda. Kasma donma olcagini zannetmem. Hiz istiyorsan ios kullanicaksin android den bunu bekleme.
quote:
Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR
Orasi ayri tabi ama suan icin 2gb bellekli telefonlarda. Kasma donma olcagini zannetmem. Hiz istiyorsan ios kullanicaksin android den bunu bekleme.
Konuyu okudun mu sen?
-
Okumasam burda bu saatte yardimci olmaya calismam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bugreport nedir
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- infinix zero 40 5g
- infinix note 40 pro yorumlar
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- gizli numara nasıl yapılır
- infinix hot 40i özellikleri
- tecno nerenin malı
- red magic 10 pro plus
- snapdragon 695
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X