Şimdi Ara

Android telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle daha önce samsung corby Pro gibi dandik bı telefon kullandığımı belirteyim ama o telefonu bozduğum için şimdi androidli bir telefon arıyorum benim için önemli olan özellikler ;
    -ekranin en az 3.5" olması
    -ekranın kapasitif olması bir galaksi s ayarında
    -android olması
    -ses kalitesinin iyi olması ozellikle kulaklık için
    -telefonda oyun oynayann biriyim o yüzden oyunları rahat oynayabilmem
    -mükemmele yakın fotograf cekebilmem
    - telefon için program bulabilmem
    - wi-fi cekim gücü,İnternette rahat gezinebilmem

Bu özellikler için ayirabilecegim bütçe 850-1300 lira arası

• Xperia neo veya optimus black'i tavsiye ederim hocam.
  • Hocam 200 daha verebilirseniz SGS II alın derim.Ama yoksa Xperia Arc,Neo veya Desire S e bakabilirsiniz.
  • Öneriler için teşekkür ederİm cikabilcegim en üst sınır ne yazikki 1300 lira ama xperia neo biraz hoşuma gitti ama daha onde hiç şe kullanmadım se nasıldır kronik sorunları varmidir acaba ?
  • SE Xperia Neo sizin ihtiyaçlarınızın hepsini karşılayabilecek bir model SE telefonların kronik sorunu bulunmamaktadır tek sorunu dış malzeme kalitelerinin biraz dayanıksız olması.Temiz kullanıldıktan sonra bir sorun çıkacağını zannetmiyorum
  • Hiç kullanmadım. Hatta elime bile almadım ama dhde sevilen ve kullanıcısı olan telefonlar xperia arc ve neo. Kullanıcı yorumlarıda bir okadar iyi. Sanırım önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

SE Xperia Neo sizin ihtiyaçlarınızın hepsini karşılayabilecek bir model SE telefonların kronik sorunu bulunmamaktadır tek sorunu dış malzeme kalitelerinin biraz dayanıksız olması.Temiz kullanıldıktan sonra bir sorun çıkacağını zannetmiyorum

cevap için teşekkürler evet telefonu biraz araştırdım yorumların çoğu olumlu yorumlar ama telefonun tek sorunu hala sayılı yerde satışa çıkmış olması heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galaxy s2 işini görür.
  • Galaksi s2 alacak kadar zorlayamam ama galaksi s mi almalıyım yoksa xperia neo almalıyım
    hangi telefon daha iyidir galaksi s xperia neo mu
  • Sony ericsson alacağıma karar verdim ama xperia neo mu yoksa xperia arc mı alacagim karar veremedim sizce hangi telefonun performansı daha iyidir arc mı almalıyım yoksa neo mu almam daha iyi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdf -- 29 Temmuz 2011; 1:34:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.